Ma opet kažem, nema to veze sa ramom, nešto je drugo u pitanju.Ko je pomenuo da neće da se instalira?
Hoće, uvek i svaka ali ne uvek 64bitna verzija iste apk...
Google Chrome apk zahteva 8GB Rama da bi se instalirala 64bit verzija. U suprotnom se instalira 32bitna...
Gde ima s21fe 8/256 snap za 530e reci mi da idem odma da kupim?!...garancija mi apsolutno nije bitna.... Ta 5G verzija se ne prodaje ovde sa "regulare" 2g garancijom... jedino kp stisni zube pa šta bude - bude . Mada imao sam oba u vrlo kratkom vremenu i mogu ti reći da je S21 FE baš vidljiv napredak od izgleda do kamera ... sad 100e gore dole , to je sad već za razmišljanje .
Gde je taj test?
Slikanje pokretnih objekata je sve samo ne dobro, a za ovu klasu telefona i cenu je slobodno mogu reći neprihvatljivo.
Pixel cena: 830-900€
Po toj ceni nalazis odmah, neotovrena kutija, juce na ugovor, danas na kp, verzije 6/128 i 8/128. Mislim da su vecina sd.Gde ima s21fe 8/256 snap za 530e reci mi da idem odma da kupim?!...garancija mi apsolutno nije bitna.
@Ever86 pixel sam kupio u americi za extra pare ciljano da prodam kad dođem ovde, usput malo testiram kako radi. Odličan telefon za ispod 400e koliko je mene izašao bio. lično ne mogu da svarim onu strelicu ispod tastature koju ne mogu da ugasim dok koristim gestures, pisao sam već o tome pa da se ne ponavljam. Što se s20 i s21 tiče i to sam objašnjavao u više navrata
Treba da ima kod ovih sto dovlace iz HU https://www.arukereso.hu/mobiltelef...21-fe-256gb-8gb-ram-dual-sm-g990b-p755184186/ samo trazi SM-G990BGde ima s21fe 8/256 snap za 530e reci mi da idem odma da kupim?!...garancija mi apsolutno nije bitna.
Morate ispratiti par postova ranije; zbog zorelijevog komentara sam pitao gde ima za te pare koje sam pitao (ja znam da nema nigde)! Kad nekom savetujem nešto, uzimam proverene cene.Po toj ceni nalazis odmah, neotovrena kutija, juce na ugovor, danas na kp, verzije 6/128 i 8/128. Mislim da su vecina sd.
8/256 nikad nisam video na oglasima, da ne gresim dusu.
A, imas i ovaj biser: https://gigatron.rs/samsung/offers/an-opportunity-that-makes-you-smile
Navali narode, samo jedan dan s21 fe 6/128 tricavih 680 evra, Jos malo pa nestalo, biju ko nece. Ne propustite!!!
Nene, upoznat sam sa tvojim stavovima i vijanjem kineskih verzija i samo sd i slicno. Vise sam mislio da prokomentarises cenovne razrede. Da li vredi dodati 100 evra vise ili manje za jedno ili drugo i slicno.
A, za pixel sam te pitao, zato sto nista nisi detaljnije komentarisao kvalitet ekrana i ostale bitne stvari. Malo je cudno sto na modelu oko koga ceo svet kuka da li random gube signal, ne moze da pronadje wifi, ekran postaje roz pod uglom, ekran gori nego na galaxy s3, kompletno smece od ux-a, a ti si u fazonu, ma pusti ti to, nego me ubi ova strelica kod tastature
Sustinski sam hteo da te pitam, ako te ne mrzi, ukratko, jel cenis da pixel6 vredi ovih 600, 650 evra za koliko se prodaje u eu i da li je uzasan dil ovaj mali s22 za 750, u ovoj promociji koja se nudi kod nas?
Evo proverio na ženinom S21 FE 6/128 .... toliko o tome kako ne rade 64-bitne app na 6gb RAM-aOd avgusta 2019. Play Store ne nudi/prikazuje aplikacije koje su 32-bitne na 64-bitnim uređajima.
Prvenstveno, izmene se odnose na native kod, tačnije jni (Java Native Interface) i biblioteke pisane u C/C++ programskom jeziku.
Trenutno podržani instrukcijski setovi, odnosno njihovi ABIs (Application Binary Interface) su:
Inače, za već instalirane aplikacije, native biblioteke možete pogledati u /data/app/direktorijum vaše aplikacije/lib direktorijumu. Na 64bit uređajima će to biti arm64 ili x86_64 direktorijum.
- 32bit: armeabi-v7a i x86
- 64bit: arm64-v8a i x86_64
A za sve podržane arhitekture u apk, možete otvoriti apk fajl (ili neki od split apk-ova) te aplikacije kao arhivu i proveriti lib folder.
Ili još bolje, proverite pomoću ove aplikacije https://play.google.com/store/apps/details?id=com.absinthe.libchecker&hl=en&gl=US
Mislim da im preorder ide lose cim su i meni poslali email sa svim blagodetima koje nude![]()
![]()
![]()
Inace se spremam za jedan zeleni S22 ali tek kada se pojavi na KP i to sa cenom ispod 650e (imam S21 i ne zuri mi se ali svakako volim manji ali dobar fon... Steta sto povukose iz prodaje iP11Pro)![]()
Chrome je 32bit na 6gb, proverio. Za chrome je rekao, i kod mene su sve ostale na 64bit.Evo proverio na ženinom S21 FE 6/128 .... toliko o tome kako ne rade 64-bitne app na 6gb RAM-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari