Danas je bilo jako lepo vreme. Izveo dete da prosetam kroz grad. Dok smo setali gradom,u trenutku pored A1 poslovnice sam ugledao reklamu za S22 seriju 🤗 istog trenutka sam nazvao zenu da dodje po dete,a ja da se maksimalno opustim u isprobavanju S22 Ultra. Na prvi pogled se zaljubio. Bronzano bakarna boja je perverzija uzivo. Ljubav na prvi pogled. Silni svi testovi su pali u vodu,po pitanju izdrzljivosti sociva kamere,i prasine...u poslovnici mi je radio drugar,koji mi je izasao u susret telefon da skine sa zastite telefon da bi mogao lepo da telefon osetim u ruci. S22 ultra je cak manji od A72,koji trenutno koristim,i neznatno siri. Problem oko nosenja uredjaja nece biti. Sam dizajn,onako kockast,prelep. Note. Vratio me par godina unazad. Glavna stvar. Posto sam kamera freak,jednu stvar sam hteo da probam,gde sam imao problem sa S21 Ultra,koju sam zbog toga prodao. Koristio sam kameru skoro 45 minuta. Osvetljenje na max,adaptivno osvezavanje,qhd rezolucija,wifi doduse. Telefon na punjacu. Nije se uopste ugrejao kao S21 Ultra. Odmah sam pomislio moj si 😍😍
Ono gde me je ostavilo bez teksta je telefoto kamera. Ono je bolest kako se vidi na 30x uvecanju. Sa S21 ultra nekad toliko kolicine detalja nisam mogao da uhvatim na 10x zoom. Druga stvar je video snimanje. Na pocetku sam imao problema sa S21 ultra kada sam prilikom snimanja prebacivao razna sociva kamere. Ovde je sve instant. Prosto me iznenadilo. Na 10x zoom prilikom video snimanja,S22 Ultra ima mnogo vise detalja. Pomeranjem snimka mnogo manje izoblicenja i neprirodnih efekta.
Baterija. Nisam mogao da je testiram. Verujem da Samsung nece da razocara,jer sada prvi put radi kambek Note serije. Ovo sto sam video po pitanju kamere i zagrevanja telefona prilikom koriscenja iste,ne moze da se poredi sa S21 Ultra. Doduse posle azuriranjem su to sredili. Posebno sto ovu seriju cekaju velike nadogradnje. Tek tada bice top. Preorder je pao u A1. Bez trunke razmisljanja 😍