Sada sam u Novom Sadu u drTehno naleteo na s22 seriju. Ovo je moje mišljenje te ne osuđujte:
Prvo, telefon s22 ultra, ne znam ko je pisao da je težak, nije uopšte, ili sam se ja sada navikao na težinu iPhonea, pa mi sve posle njega lagano. Moj subjektivni osećaj je da je lagan, ko voli njemu će biti super što se tiče težine za tu veličinu. Ja lično ne volim i moram da kažem da mi uopšte nema osećaj premium uređaja. Nznm kada uzmem iPhone odmah osetim taj osećaj kvaliteta ako me razumete, ovde mi je nešto nedorečeno.
Na primer s21 ultra mi je bolji telefon izgled-premium osećaj, potpisujem sada kada sam ovaj uzeo u ruke.
Kako me već na prvu loptu nije oduševio nisam ga puno ni čačkao. Ekran ko ekran, sve je tu ok, kamere nisam ni palio verujem da i tu je sve ok. I da, pored je bio s22 i njega sam uzeo da vidim kako leži u ruci. On mi npr deluje dosta bolje nego s21, tu bi pre uzeo s22 bez razmišljanja. Boja koja je bila od ultre - ljubičasta, ne sviđa mi se, ne bih nikada odabrao ovu boju sada kada sam ga video uživo. Na slikama mi je telefon zaista bolje izgledao. Te sve u svemu, što kažu o ukusima ne treba raspravljati, ali ja ovu "plastikanersku" kocku ne bi uzeo nikada. Zaista mi je s21 ultra bolji izgledom. Nadam se da ćete, vi što ste ga naručili, zavoleti, meni je njaaaaah.