Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Kakvi bre bojni preorderi, mass hype itd... Bench type korisnici su statisticka greska, koji brojni korisnici!!!??? Sta lupetate, 20-30 istih ovde po forumu ljudi zulja desnicu godinama o nebitnim stvarima. S22U ce da se proda u par soma komada u Srbiji, ako i toliko! S21U je i dalje total overkill za 99.99% vas koji se lozite da ste power useri...

Pa ono, nije da nisi u pravu.. Videcemo koliko ce biti zastupljeni na KP. S21U se secam u prste kakva je bila situacija jer sam jurio da ga kupim.. Napravicemo presek u aprilu 🙂

Kakvi bre bojni preorderi, mass hype itd... Bench type korisnici su statisticka greska, koji brojni korisnici!!!??? Sta lupetate, 20-30 istih ovde po forumu ljudi zulja desnicu godinama o nebitnim stvarima. S22U ce da se proda u par soma komada u Srbiji, ako i toliko! S21U je i dalje total overkill za 99.99% vas koji se lozite da ste power useri...
a sta bi ti? da se proda par stotina hiljada komada kod nas? par hiljada ce spickati u preorderu kako je krenulo. koliko cujem S22U je najzastupljeniji kod nas u preorderima sto mi je dosta cudno. jeste da ima Note nostalgije, ali opet Note serija nije nikada bila mainstream pa da se ljudi otimaju o nju. prvo, veliki je telefon, drugo, ne treba svakome plajvaz, trece, skup je u krajnjoj liniji.

Samo da znate da S serija telefona nije u 10 najprodavanijih telefona poslednje 3 godine pa nece biti ni ova sigurno

To je to,tonsto nas 20 ovde pise nesto i rafinpreorder to nijenrealno stanje,jabuka jenvec nesto drugo na žalost

ko je rekao da ce biti najprodavanija? ja samo kazem da se preorderuje vise nego prosla. naravno da se vise prodaje boranija..

Koliko vidim jedino na a1 ima s22 od 256gb da se preorderuje.

Imao sam opomenu zbog slike koju sam ubacio, pa me nije bilo..
Gledao sam prezentaciju, ni reci o novom Exy, ma ni da ga pomenu, nista. Kad se pogleda sta su uradili- doradjen softver za kameru, olovka i "bolje" hladjenje, ostalo je isto kao na s21u.
Da li vredi da se menja, svako ima razlicito misljenje, meni olovka ne treba trenutno, tako da je moj odgovor ne. Tj da je doplata do 150e pa i ajde, nek se proba, ali po ovim cenama za sad ne.
Nisam ga jos video uzivo, ne znam da li ima negde u Kg izlozen, ali po slikama izgleda lepsi s21u, ali dok ne vidim uzivo nista
Niko da komentarise zadnje kamere, ne znam kakav je kvalitet stakla, ali ovo bez futrole ima da se grebe samo tako, a safir nije.
Svidja mi se sto kod nas ima da se uzme verzija sa 12/ 256gb.

Nije loša ova ponuda za Ultru.
Jeste u pitanju veliki novac, ali tako je već duže vreme. Nisam očekivao ovako povoljnu ponudu...
S pen je za mene višak, ali mnogima znači.
Ono zbog čega još nisam prelomio je Exy, nigde podataka o njemu, a znamo da je tradicionalno loš

Ako ti ne treba olovka kupi lepo S21 Ultra i uštedi 500e.

a sta bi ti? da se proda par stotina hiljada komada kod nas? par hiljada ce spickati u preorderu kako je krenulo. koliko cujem S22U je najzastupljeniji kod nas u preorderima sto mi je dosta cudno.
Par soma = par hiljada, nikakvih par stotina hiljada. S21U uvezen na dve palete, pola otislo legalnim, pola nelegalnim kanalima.
Jedino, po mojim saznanjima, iPhone prosli otisao u preorderu u četverocifrenom broju jer je statusni simbol za vecinu sirotinje. Sve drugo je statisticka greska u sustini.
On topic, S22U je stvarno odlicno sokocalo, ali iz moje perspektive ko ima S21U, S20U snap ili N20U snap, nema nikakve potrebe da se zalece.
Maj tu dajners...

Sada sam u Novom Sadu u drTehno naleteo na s22 seriju. Ovo je moje mišljenje te ne osuđujte:
Prvo, telefon s22 ultra, ne znam ko je pisao da je težak, nije uopšte, ili sam se ja sada navikao na težinu iPhonea, pa mi sve posle njega lagano. Moj subjektivni osećaj je da je lagan, ko voli njemu će biti super što se tiče težine za tu veličinu. Ja lično ne volim i moram da kažem da mi uopšte nema osećaj premium uređaja. Nznm kada uzmem iPhone odmah osetim taj osećaj kvaliteta ako me razumete, ovde mi je nešto nedorečeno.
Na primer s21 ultra mi je bolji telefon izgled-premium osećaj, potpisujem sada kada sam ovaj uzeo u ruke.
Kako me već na prvu loptu nije oduševio nisam ga puno ni čačkao. Ekran ko ekran, sve je tu ok, kamere nisam ni palio verujem da i tu je sve ok. I da, pored je bio s22 i njega sam uzeo da vidim kako leži u ruci. On mi npr deluje dosta bolje nego s21, tu bi pre uzeo s22 bez razmišljanja. Boja koja je bila od ultre - ljubičasta, ne sviđa mi se, ne bih nikada odabrao ovu boju sada kada sam ga video uživo. Na slikama mi je telefon zaista bolje izgledao. Te sve u svemu, što kažu o ukusima ne treba raspravljati, ali ja ovu "plastikanersku" kocku ne bi uzeo nikada. Zaista mi je s21 ultra bolji izgledom. Nadam se da ćete, vi što ste ga naručili, zavoleti, meni je njaaaaah.

I meni ajfon Pro verzije deluju više premium od S serije.
Težina mi nije presudna, sve preko 200gr je previše za udobno korišćenje ma šta god pričali.

Samo da ne ide tema u preoucavanje opet,dosta je bilo,s22 ultra je premium uredjaj i tu nema price a da li he iphone vise premium to moze i na nekoj drugoj temi da se komentarise

Poslednja izmena:
Slažem se sa Martijem za sve što je napisao osim u jednom.. ne verujem da će se S22 Ultra prodati u više od 1000 komada. Više će se iPhone 13 prodavati.
Što se tiče inpresija o S22 seriji...bez uživog pristupa istim, nema smisla "trošiti mastilo".

A ovaj je pouzdan maksimalno hahahaha
Nije mi jasno kako ljudi mogu ovakve tipove da gledaju. Još gore, kako mogu bilo šta da im veruju. :D

Nisam znao za to. Ali makar ima svoje neko mišljenje kada radi test, ostali ćute jer ne smeju da uvrede neku od strana. Šta znam. Jedno je jasno, zoom kida.

To jeste ali koliko nas koristi zoom i koliko cesto? Ja se malo zezao na pocetku kada sam uzeo s21u posle toga ne znam da li sam ga 5 -10 puta upotrebio,lepo je imati ali je izgleda i napredak u kameri smesan u odnosu na predhodnika na zalost

vratio se iz usca, pogledao telefone. bio roze S22, dobro je sto moze da se uzme u ruku bez one budze pozadi. solidno lezi u ruci, nije toliko ostar cini mi se. mogao je da bude i malo zaobljeniji sa zadnje strane ali sta da se radi.
pored njega beli S22+, boja nije glossy nego je kao peskiran pozadi, lepo izgleda. steta sto je okvir kao ogledalo pa ce on skupljati otiske, trebalo je i njega da naprave peskiranog, tj mat. pored je bila ultra bakarna ali je nisam gledao. ekrani kidaju kako izgledaju ali to i nije neko cudo. mislim da cu poruciti beli S22 pa nek ide zivot.

@fkloznica jel stvarno verujes ovom kakav god da je test,pa vec 2 puta su ga provalili da lazira ,koliko se secam jednom note a jednom s10 plus ali nemoj me drzati za rec
Da je samo 2 puta bilo bi dobro :D Ko zna koliko puta, ali posle se malo primirio u tom smislu. U principu lik je YT tech cirkuzant, kao i većina tih mega popularnih i $ponzori$anih YT-era.
Ne kažem da striktno ne treba gledati takav sadržaj, samo ne treba uzimati previše ozbiljno i ratovati po netu na osnovu viđenog.

@hsv.stoned moguce da je i vise nisam znao,meni je samo krivo sto onaj nemac ne radi vise recenzije tj radi ali samo na nemackom,ne mogu da se setim kako se zove ali covek je jako realan i ne laxira testove. Imamo i Flosija ali on ne radi poredjenja na zalost. Ubedljivo najgori i najpristrasniji je Mrwhostheboss ,njega ne mogu nikako da svarim. Slaxem se da yreba odgledati ali ne treba verovati

Nazad
Vrh Dno