Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Mogli su u pola cene recimo neki tablet da daju, ili tako neki deal. Razumem da su svi halapljivi sada, ali opet mislim da bi im to bio potez koji bi zadao domaći drugima.
Al opet kad pogledas preko za prosecnu platu kupis uredjaj koji je zadnje cudo tehnike. Njima cene i nisu toliko velike i odbojne,jos kad i oni dobiju na rate ide to ko alva. Kod nas je ipak malo teza prica

Uvek je i bila takva. Mi kao da smo Evropa, tako se postavljaju sa cenama. Secam se S serija ranije, Vodafone je u Ceskoj davao za smesnu pretplatu, no dobro, znamo gde smo i kakvi smo. Da vidimo mi neki real review ovih dana. Da to prodje kroz torturu nekom youtuber-u, pa i nasem Peci sa bench-a.

Moj savet je da uzmeš sada dok traje promocija ili u junu-julu da ganjaš zvanične promocije, jer ako se ponovi situacija kao sa S21U prošle godine na KP, teško da ćeš išta pronaći za više od 150€ nižu cenu, sve manje od toga jednostavnije nije isplativo, preskup je uređaj da bi se igrao za 100€ razlike, garancija je garancija.
Pa ne bih baš rekao da je 100-150 evra razlike izmedju prodavnica i KP. Znam prošle godine za S21 Ultra cena u radnjama je bila 156k a na KP je bio 106k, a i sada je cena takva 153k je u prodavnicama a na KP je 110k tako da je razlika nekih 350-400 evra izmedju prodavnica i KP.
A sada dal će takva razlika u ceni da ostane i za ovaj S22 Ultra ne znam. Nadam se da hoće.

staklena ledja na S22 su mi najveca radost :D samo steta sto kazu da ce biti ostar u ruci, morace da se proba. bela mi je prvi izbor ako se odlucim na kupovinu a i zelena mi se polako uvlaci pod kozu. steta sto nema ona sky blue sa samsung.com da se kupi i kod nas.
edit: ne znam sta su neki ocekivali od cene, meni ovih 750e + sluske deluje jako dobro. ne moze telefon upola cene ***.

Ima klip koji sam okacio, sece karton vise i jace nego S21 Ultra.

telefoni ce biti dobri, napredak nije spec ali kako rekose gore, udaramo u plafon. sta vise ocekivati od telefona? osim da stize sa punjacem u kutiji, da ima 2K rez, zakrivljen ekran, 3.5mm i mem. karticu :)

Sad sam ih pogledao u telenoru u uscu. Beli obican, zeleni plus i crni ultra. Izgledaju super bas.

Ne mogu da verujem da cu da kazem ovo, ali iskreno meni bolje izgledaju fotografije na iPhone-u (gledao sam samo zadnje kamere i fotografije, prednja i video me ne zanima).

Kamere kod iPhone-a imaju vise detalja, manje blura gde se izvlace detalji iz senki, mozda malo ostrije nego sto bi neko voleo (ja preferiram ostro u odnosu na previse meko), dinamicki raspon mi deluje bolje (kad treba nebo + tamniji deo u jednom kadru da se izvuce) itd. I ne znam da li samo meni deluje, ali Samsung fotografije mi deluju u mnogo slucajeva isprano kao da je neki filter ispred.

Očekivao sam nešto više cene... U Belgiji imam ponudu za Ultra 1079e za 256GB, 1159e za 512GB.

Mislim da će biti neki update za kameru, moraju ovo malo bolje da opeglaju. Da ne lupetam, klip je ali mislim da je jabuka pobedila za neke stvari.

I A1 je izbacio cene i rezervacije. Samo još ništa na mts-u.

Nije ni s21u bio prosle godine,koliko znam ostali su duzni neke pare pa su im ovi davali na ksicicu posle

Da, sećam se toga, ali mislim da su dan-dva posle predstavljanja ipak imali S21 seriju u ponudi.

Nije kamera HW isti, novi je senzor HM3, bolji i lens cover, stabilizacija mnogo bolja.

Uz to i olovka u telefonu, malo bolji displej, drugi dizajn.

Ne znam šta su tačno mogli više za godinu dana uraditi, može se reći da je ovo druga klasa telefona u odnosu na prošli, jer i jeste novi note u suštini.
Kod onog tech chap-a videh da je baterija igleda bolja od s21u, exy verzija.

Ima li informacija neka o ceni punjaca od 45w?

Kolika ce biti razlika u fotografijama i video zapisu videcemo,sve ostalo je isto ,ako i tu omanu tj ne urade nesto na oko vidljivo nema im vel8ke prodaje sigurno,ljudi su prezadovoljni sa s21ultra

Nije kamera HW isti, novi je senzor HM3, bolji i lens cover, stabilizacija mnogo bolja.

Uz to i olovka u telefonu, malo bolji displej, drugi dizajn.

Ne znam šta su tačno mogli više za godinu dana uraditi, može se reći da je ovo druga klasa telefona u odnosu na prošli, jer i jeste novi note u suštini.
Kod onog tech chap-a videh da je baterija igleda bolja od s21u, exy verzija.
Kamera sistem je identican hardverski S21 Ultri. Glavni senzor je isti HM3 model samo sto su sad ubacili Clear Lens sociva/stakla. Tako da bi u teoriji low light trebao da bude bolji plus softversko peglanje novo. Sto se tice olovke, kul je sto je u telefonu a da nije uticalo na kapacitet baterije. A sto se tice samog dizajna i oblika meni se ne svidja nesto preterano, previse kockast i ostar ali dobro, to je stvar ukusa. Dispej isti s tim sto su mu nabudzili jos vise peak brightness.

Dok traje preorder period nece biti "pravi" rivju

Nazad
Vrh Dno