>>Koja cena se očekuje na KupujemProdajem za S22 Ultra 12GB, i posle koliko meseci kreće da pada cena na KP?<<<
Koja cena se očekuje na KupujemProdajem za S22 Ultra 12GB, i posle koliko meseci kreće da pada cena na KP?
Slažem se. Kod Telenora po suludim cenama,kupuju oni bez pameti.Pa jel Telenor normalan da telefon od 150 hiljada (S22 Ultra) tarifira 240 hijada. Oni nisu normalni. Telefoni preko operatera NIKAD!
Nikako da pohvatam sve... taj S22Ultra je 150 000 kao preorder za kes,a kod operatera ce verovatno biti kao i kod Telenora,240 000 pa moze na rate. Hoce li biti kod nekog operatera za 150 000 da moze na rate?Aaaaa 😳😳😳 239.990 din .
Kad sam uzimao tablet u preorderu mislim da je bila ista cena u MTSu kao i u radnjama,a dobih ga na rate... mada,proslo je vise od godinu,ne smem 100% da tvrdim da govorim istinu. Oni i zaradjuju od pretplate,uredjaj je tu samo da im olaksa da te dobiju kao pretplatnika. Inace serija tableta S8 prolazi neopazeno na forumuBiće verovatno, ali je pitanje rata. Nije ista cena na rate, uvek je veća čini mi se. Ovde računaj da je i pretplata uključena. Na pretplatu za Total12 ode 52,776, resto je cena uređaja. Ispada 187,223 rsd.
I svi modeli sa 128Gb. Tek mi sad drago sto sam uzeo s7+.@pinocio Jeste, ispod radara je prošla serija S8 Tab-a, ali vidi samo cenu za Ultra model. Pre laptop nego tablet za taj novac. Mogli su da se ispruže neki combo recimo, kombinacija telefon+tablet za neki novac.
E to bi bila odlična ponuda + bi mogli malo da nagrizu kolac ipad-a i isforsiraju samsung ekosistem, dex. Generalno samsung vidi sta sve applu prolazi i ne mora da ispituje tržište previše niti da bude preterano inovativan- samo malo niza cena tu i tamo neki bundle i svi su u fazonu dobro smo prošli da smo uzeli apple bili bi odrani a dere i samsung😆@pinocio Jeste, ispod radara je prošla serija S8 Tab-a, ali vidi samo cenu za Ultra model. Pre laptop nego tablet za taj novac. Mogli su da se ispruže neki combo recimo, kombinacija telefon+tablet za neki novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari