Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Sad kad nema gde, morace da se igra na telefonima :D
 
Navodno specifikacije nove S22 serije.
 

Prilozi

  • gsmarena_001.jpg
    gsmarena_001.jpg
    47.5 KB · Pregleda: 363
Nista cudno. Ako AMD odradi posao kako treba bice to zaista dobar CPU i GPU :)
 
Mislim da je spajanje S i Note serije u Ultra S Note model odličan potez. Ranije kada su postojala dva flagshipa od Samsunga, pa ko kupi S model u martu već u septembru izađe novi Note koji po nešto ima unapređeno u odnosu na S model, pa menjaj S za Note. Smatram da treba da predstave jedan pravi flagship za jednu godinu, kao što to radi Apple. Regularan S i S Plus su tu za one koji vole malo manje uređaje i one kojima S pen nije potreban, a S Note Ultra je tu za one koji žele najbolje. Druga polovina godina da bude za Z uređaje i svi zadovoljni.
 
Ostale su samo S i Z serija, sto je po meni dobar potez. Da nije ovog SD888 odavno bih uzeo u razmatranje ovaj Z Fold3🙂
 
Na ovim slikama izgleda kao Saomijev powerbank.
 
A meni se na ovim sličicama telefon baš sviđa.🤗😍
Bože zdravlje, biće mi sledeći telefon posle S10+
 
Koristio sam skoro sve modele iz S serije, ali uvek kupim posle par meseci od predstavljanja, kada uređaj "preleži" te sitne bolesti i kada se cena stabilizuje. Ali ako S22 (Note) Ultra bude ovakav kao na ovom renderim, naručiću ga odmah po predstavljanju. Za sada sve što sam video na ovim procurelim informacijam mi se sviđa.
 
Jedino sto bih pohvalio na ovom s22 ultra jeste slot za olovku, posto ne verujem da ce i sama olovka ici uz telefon ako vec ni punjac ne ide. Vizuelno mi se ne svidja pozadi, ako ce zaista izgledati kao na slikama, s21 ulta je mnogo elegantnija bila u crnoj boji. Steta je da ako vec ne mogu kameru da postave ispod ekrana a da daje prihvatilje slike, ne odrade neku s varijantu telefona sa primarnim ekranom bez rupe napred, a sa jos jednim seknudarnim manjim ekranom pozadi.
 

Чим више њих објављује можда је и тачно да ће спојити S и N у S22ultra, налетех јутрос на ово
 
pricalo se o tome jos pre 2 godine, pisao sam davno o tome. Ljudi iz Samsunga su to zapravo pricali, ali eto jos nisu to ostvarili. Ultra i Note nema potrebe da budu 2 telefona. Olovka kome treba kupice je.
 
 
Da mi je da naprave S ili FE telefon ali da nije za igranje, dakle slabija graficka i procesor, time manja potrosnja a da ima iste performanse sa kamerom i ekranom, za nas koji se ne igramo a da nam jos duze traje baterija...
 
Zna li se kada izlazi?
 
Verovatno će S22 serija biti predstavljena istog datuma kada i S21 serija, očekujem da to bude 14. januara 2022. godine.
 
Bio bi i red da naprave dobar GPU 😁 Tolike pare nam uzimaju godinama a nama iz Evrope jos uvaljuju inferiorni Mali GPU, koji je blago receno krs.
 
S22 Ultra
 

Prilozi

  • FBLVTtCXMAQiRDk.jpeg.jpg
    FBLVTtCXMAQiRDk.jpeg.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 222
  • FBLuFe9WEAIIC4S.jpeg.jpg
    FBLuFe9WEAIIC4S.jpeg.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 223
Kamera je neki Realme dizajn.
 
sta moze da se ocekuje od S22 line up-a? novi cipset, mozda mrvicu bolja kamera i to je to? vrv ce opet biti plastika, ravan ekran i 1080p na S22 i isti dizajn :(
 
Nazad
Vrh Dno