Da tesko je preci sa Samsunga na neki drugi brendMa znam da nisu sampioni i da placamo danak tome🤣,ali naviko na samsung i ne mogu na drugo,probao honore i huaweije ali nije to-to.A i odgovara mi velicina ovo dvoje navedenih,gledam s23 al se ne uklapam u cenu
Imao sam vise iskustva sa njima i svaki put je bilo odlicno.Da li je neko imao iskustva sa promobi servisom, zeleo bih da ostavim telefon zbog cestog gasenja a ne znam da li resavaju problem
Sve je tako kako si napisao, ali postoji i onaj jedan slucaj kad popravke nema, pa daju nalog za nov uredjaj, e tad nema sanse da to izvedes bez vlasnika ugovora (ako je preko operatera).Imao sam vise iskustva sa njima i svaki put je bilo odlicno.
1. Prihvataju garanciju operatera bez obzira sto telefon nije na moje ime.
2. Zeni su zamenili ekran koji je slomila u roku od par sati.
3. Daju zamenski telefon, ako je popravka duza(nije neki, ali posluzi)
4. Prihvataju reklamacije bez problema i ne popravljaju bezveze. Ekran je treperio jednom u mesec dana, zamenili ekran, konektore, bateriju, usb ulaz.
Nije mi se desavalo srecom, ali iz takvih razloga telefone i ne treba kupovati od preprodavaca kojima kroz ruke prodju stotine telefona.Sve je tako kako si napisao, ali postoji i onaj jedan slucaj kad popravke nema, pa daju nalog za nov uredjaj, e tad nema sanse da to izvedes bez vlasnika ugovora (ako je preko operatera).
Kao neko ko je imao mali s22 i presao na s23 razlika je ogromna, brzi je, bolja baterija, ne greje se, ne baguje, bolji zvucnik, kamera 8k u 30fps, tako da sve ide u korist malog s23.Ja bih jos dodao porediti one plus sa ultra serijom pa ,nemoguce
Ne zato sto mislim danje one plus los nego je po meni to neuporedivo jednostavno.
A seriju imam A54 pre njega A52s,pa nece da moze da se poredi ni u ludilu
I dalje tvrdim s22 i s23 razlika samo u bateriji
Nije to bug, svakih 72 sata moraš jednom da ga otkljucas na drugi način osim biometrike, tj. otiska prsta.Ja sam pre mesec dana kupio S22 Ultra, sa Snapdragonom. Jedan bug sam primetio, dešava se ponekad da mi se izgubi otključavanje na otisak prsta pa moram na drugi način da otključam, posle se odmah pojavi. Ostalo sve radi bez greške. Poslednji Galaxy koji sam koristko je bila dvojka
Mislis da ce update ispeglati restarte?Sigurno da je faleričan primjerak s22 -ke ali i prelazak sa legendarnog one plus 7 sigurno si imao velikih očekivanja al ovaj telefon će tek da radi punim kapacitetom sa One UI 6 zbog novih vulkan i angle drivera pogotove Angle deiver koji je krivac tih restarta..
Vjerujem da oće preko 60% aplikacija koje su imale problemMislis da ce update ispeglati restarte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari