Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Za sada radi sve kao podmazano, kamera ne laguje na brze pokrete i menjanja naglo kadrova, kao sto je radila pre... Ostaju samo nocni uslovi da vidimo kako ce u tim okolnostima da se ponasa.

Kako mislis da ce da se zaustavi za polovne na 900-950e kada su i novi toliko sada? Mozda prizeljkujes to jer ti imas taj telefon, ali za 800 i nesto mozes naci s22 ultra sa nasim racunom.
Nema šta ja da priželjkujem to je tržište, novi sa legalnom garancijom su oko 1000€, one sa toalet papir garancijom ne uzimam u razmatranje.Cena će svakako pasti krajem godine kako se bude približilo predstavljanje S23 serije.

Nema šta ja da priželjkujem to je tržište, novi sa legalnom garancijom su oko 1000€, one sa toalet papir garancijom ne uzimam u razmatranje.Cena će svakako pasti krajem godine kako se bude približilo predstavljanje S23 serije.
Pa nije bas tako. Naveo si da ce polovni biti najnize 900-950 (covek sad javio nov za 980 uzeo), a evo ti i polovan sa a1 racunom, kao nov, za 840e, i to 256GB verzija, sto je solidno nize od 900-950. Tek ce to ici dole.

1661791351737.png

Postoji samo NOV vakum pakovanje od operatera sa 2 godine garancije i fiskalnim ili NOV vakum pakovanje sa godinu dana garancije KP prodavca.

Sve ostalo je manje ili više polovno i korišćeno!

Garancija operatera je kao da je nemate jer nije na vaše ime ugovor i ko zna ko je vlasnik i da li možete do njega uopšte da dodjete u slučaju da morate nešto da reklamirate.

Ne bas. Samo u prvih 6 meseci imas pravo zamene novim uredjajem. Posle toga idu popravke. Rikne li bilo sta menjaju deo, ne ceo uredjaj. I to se jedva iskuka kakvi su postali.

Imaš pravo zamene ali samo vlasnik ugovora može da podigne telefon. A i nakon sest meseci ako se radi popravka, pitanje je da li može bilo ko da podigne telefon. Jedino ako se nešto nije menjalo po tom pitanju.

Pa nije bas tako. Naveo si da ce polovni biti najnize 900-950 (covek sad javio nov za 980 uzeo), a evo ti i polovan sa a1 racunom, kao nov, za 840e, i to 256GB verzija, sto je solidno nize od 900-950. Tek ce to ici dole.

Pogledajte prilog 353776
Super je sve to, ali ko zna kojim intenzitetom je telefon korišćen i u kakvom je stanju baterija danas. Ja zato ne volim da kupujem polovne telefone.

Da je ne znam kako korišten unazad / recimo 3-4 meseca star ništa bateriji ne može biti . A i to je nerealno , platiš telefon 1.400 evra operateru i za 3-4 meseca prodaješ za 850 ... ludilo skroz . Inače ja sam imao 2 kupljena polovna (S10 Lite i Note10+) sa garancijom operatera) kojima su posle mesec dva "crkli" ekran / ploča i slao u Pro Mobi , poslao - vratili , uredno popravljeni , tako da je prava garancija najbolja opcija prilikom kupovine polovnog telefona .

Imaš pravo zamene ali samo vlasnik ugovora može da podigne telefon. A i nakon sest meseci ako se radi popravka, pitanje je da li može bilo ko da podigne telefon. Jedino ako se nešto nije menjalo po tom pitanju.
To niko ne kontrolise. Sve dok imas fiskalni, nema zime za preuzimanje uredjaj.

@DeonTuck, to nije novo, već polovno, novi su oko 1000€. Taj koji je kupio za 980€ je kupio upravo oko cene koju sam naveo.

Na kraju se sve svede kada se tržište preplavi ko ima sreće i realnu cenu da uređaj brzo proda. Ja sam ponekad imao nerealna očekivanja, i svesno spustio cenu uređaja za par dana, ali onog trenutka kada sam je spustio, uređaj je otišao. Novo je uvek novo, a pod time smatram vakuum pakovanje. Otvoren radi probe itd. to ne može biti nov uređaj.

Za sada radi sve kao podmazano, kamera ne laguje na brze pokrete i menjanja naglo kadrova, kao sto je radila pre... Ostaju samo nocni uslovi da vidimo kako ce u tim okolnostima da se ponasa.
Ajde molim te probaj neki slo-mo video, ima li stuttera? Znam da je većini to nebitna stavka ali mi je presmiješno da na jednom flagshipu usporeni snimak tako sjecka...

Tako radi na s21u od prvog dana. Ako je snimak kraći, onda nekad i nema, čim je duži od 10sec obavezno je tu.

Dobio sam.najnoviji Apdejt za Septembar!
Prvo icigledno poboljsanje je to sto sad kad alikas na ukljucenim detaljima nema da vrti kad okines fotku nego je odmah odradi,momentalno..Pre je vrteo 2 sekunde..

U nocnim uslovima se ponasa kao i ranije.. Mnogo podize osvetljenje i samim tim stuca senzor, da pi prikazao nocu nesto. Ako zakljucam focus i osvetljenje onda je ok, kao i ranije.

Nije noćni pipnut koliko sam mogao da vidim.

@DeonTuck, to nije novo, već polovno, novi su oko 1000€. Taj koji je kupio za 980€ je kupio upravo oko cene koju sam naveo.
Ne razumem nista.. Rekao si polovni ce ici od 900 do 950 najnize, a ono vec sad na oglasima 840 polovan, pa rekoh da ta izjava nije tacna bas. Nebitno, mozemo preskociti temu
Super je sve to, ali ko zna kojim intenzitetom je telefon korišćen i u kakvom je stanju baterija danas. Ja zato ne volim da kupujem polovne telefone.
Kakav intezitet, pa nije to uredjaj kojim se rudari 🤣
I pricamo o uredjaju koji moze biti star X meseci a ne X godina. Opusti se i uzivaj, paranoja samo donosi glavobolju.

Ne razumem nista.. Rekao si polovni ce ici od 900 do 950 najnize, a ono vec sad na oglasima 840 polovan, pa rekoh da ta izjava nije tacna bas. Nebitno, mozemo preskociti temu

Kakav intezitet, pa nije to uredjaj kojim se rudari 🤣
I pricamo o uredjaju koji moze biti star X meseci a ne X godina. Opusti se i uzivaj, paranoja samo donosi glavobolju.
Ma nemam ništa protiv, ko voli polovno neka izvoli. Ja volim da kupujem nove uređaje.

P.S. Ako neko vidi da je pala cena S22U kod nekog od Samsung partnera ili da je na akciji neka mi javi u PM, mene je više smorilo da proveravam svaki dan.

Kako mi se sada zakucao telefon. Zabod na odgovoru na poziv, mrtav telefon na bilo koji dodir, i restart sam od sebe na kraju. Sto se mene tice, od sutra ide na oglase. Da se patim sa ovim stvarima na 1,5k telefonu, ma nema Boga.

Kako mi se sada zakucao telefon. Zabod na odgovoru na poziv, mrtav telefon na bilo koji dodir, i restart sam od sebe na kraju. Sto se mene tice, od sutra ide na oglase. Da se patim sa ovim stvarima na 1,5k telefonu, ma nema Boga.
Mislim da ovo govori zloba iz tebe, da si potajno epl fan i da samo hoces da iznerviras ljude ovde.

Mislim da ovo govori zloba iz tebe, da si potajno epl fan i da samo hoces da iznerviras ljude ovde.
Ово је вероватно сарказам, зар не?
Што би неко трпео "дечје богиње" на флегшип телефону? Не бих то трпео ни на телефону од 100 еура.

Strpi se još 10-15 update-a i upeglaće oni to sve, majke mi :)

Potajno necu da dajem velike pare za nesto sto velika firma ne moze da sredi vec mesecima. Ako osnovna funkcija ne radi kako treba, a to je primanje poziva i odgovor na isti, nemam sta dalje da pricam.

... a da sačekamo još 10-15 Gb apjdejtova do nove godine , proradiće sve valjda 😮‍💨

Ово је вероватно сарказам, зар не?
Што би неко трпео "дечје богиње" на флегшип телефону? Не бих то трпео ни на телефону од 100 еура.
Hahahah pa ovo i dete vidi da je sarkazam. Vojkanu se pomutio um od stresa pa bih mu oprostio da se ja pitam 🤣

Ne znam sta da kazem. Nije da neverujem, vec stvarno ovde kod mene sve jos ok. Dodje mi da trazim listu aplikacija koje imate instalirane. Negde postoji problem 90%. Jer kao sto rekoh nisam uspeo na YT-u da nadjem ove probleme koje mi ovde imamo sa exynos-om. Da je to sire zastupljeno, ja mislim da bi svi brujali.
Mislm da imam te probleme, odavno bi otisao na ip 13 pro max jer to je jedini telefon za kojim imam zelju da ga probam. Pogotovu zbog baterije ali ovaj Korejac mi ne daje povoda za tom zeljom ili ti promenom :D

Nazad
Vrh Dno