Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Verujem da ima još slučajeva da se sruši drvlje i kamenje na telefon a da je u pitanju neka mala, često i nepotrebna aplikacija koja pravi problem.
Apsolutno!Ako je nešto dobro urađeno na ovoj seriji to je odvođene toplote. I na 40+ stepeni nisam primetio da se greje, a ne da je neprijatno za držanje.
To je slucajno verovatno, inace je sve perfektno 😆Danas dobih i ja reset tokom razgovora![]()
Apsolutno netačno, posle s7 je gotovo svaki radio savršeno out of the box, čak sam i savetovao ljudima da ne rade nadogradnje (note serija pogotovo N8, N9, N10, N20 su meni radili na def).Naravno. Nije kao da je neki Samsung radio dobro odmah iz kutije. Uvek su mesecima peglali softver.
I kad konačno ispeglaju izbace novi model i update za stari kome ukanale bateriju za 30%. 😂
Ko ce cekati novembar. Odmah rokaj betu, pisu da radi dobro vec sadaZnači u novembru kad izađe A13 sa UI 5.0 dobićemo konačno "upeglan" S22U 😳
Pa u mom slučaju je ovaj F-Secure radio pola godine na Nordu 2 bez ikakvih problema. Srećom je nepotrebna aplikacija pa me ne interesuje sad zbog čega na Samsungu pravi problem.Verujem da ima još slučajeva da se sruši drvlje i kamenje na telefon a da je u pitanju neka mala, često i nepotrebna aplikacija koja pravi problem.
Po meni je 128GB memorije malo, svakako idi na 256 GB. Cena će se zaustaviti na nekh 900-950 evra, teško da će padati ispod toga za polovne. Kod operatera iako bude sniženja to će biti sniženje u odnosu na zvaničnu cenu koja je i dalje ogromnih 164.999 dinara ili 1400 evra.Sad je 970 evra za 8GB i 1070 evra za 12GB na KP ili ipak uzeti u A1 verziju od 12GB uz Neo Surf za 8150 dinara mesečno bez učeśća sada.
Da li će cena biti niža ili je sad pravo vreme za kupovinu?
Kako mislis da ce da se zaustavi za polovne na 900-950e kada su i novi toliko sada? Mozda prizeljkujes to jer ti imas taj telefon, ali za 800 i nesto mozes naci s22 ultra sa nasim racunom.Po meni je 128GB memorije malo, svakako idi na 256 GB. Cena će se zaustaviti na nekh 900-950 evra, teško da će padati ispod toga za polovne. Kod operatera iako bude sniženja to će biti sniženje u odnosu na zvaničnu cenu koja je i dalje ogromnih 164.999 dinara ili 1400 evra.
Nek te lepo sluzi, javljaj ako nemas bagova, poplasili se ljudi ovdePre 2 dana postao vlasnik crnog s22u, nov, neotpakovan sa racunom i garancijom iz Yetela za 980e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari