Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

A žena ne čuje sagovornika ni on nju pri pozivu, pa je morala da resetuje telefon. I tako nekoliko puta za par nedelja koliko imamo telefone...

Naravno. Nije kao da je neki Samsung radio dobro odmah iz kutije. Uvek su mesecima peglali softver.
I kad konačno ispeglaju izbace novi model i update za stari kome ukanale bateriju za 30%. 😂

Ekran, CPU (aplikacije), los signal, uvek je nesto od ta tri pa sad trazi gde je problem...eto ti si nasao.

Naravno. Nije kao da je neki Samsung radio dobro odmah iz kutije. Uvek su mesecima peglali softver.
I kad konačno ispeglaju izbace novi model i update za stari kome ukanale bateriju za 30%. 😂
Apsolutno netačno, posle s7 je gotovo svaki radio savršeno out of the box, čak sam i savetovao ljudima da ne rade nadogradnje (note serija pogotovo N8, N9, N10, N20 su meni radili na def).

Ima i cena na oglasima da mu skoči na 1200e. 😂😂

Ko je ubacio betu, neka javi ustiske :)
Ne znam kako nisam nigde naso na YT-u da neko prica o ovim problemima, sto se tice u pozivu da zeza i sl.

Katastrofa sa tim Exy-jem. Bratu uzeo s22u SD koristi ga nekih 2 meseca sve perfektno.

Ma sve se mislim da ima neke aplikacije koje ga kecaju u pozadini. Koje ne rade dobro sa ovim poslednjim cipom. Nesto pravi problem a svi imamo drugačije primene sa telefonom, ujedno i aplikacije koje koristimo...

Verujem da ima još slučajeva da se sruši drvlje i kamenje na telefon a da je u pitanju neka mala, često i nepotrebna aplikacija koja pravi problem.
Pa u mom slučaju je ovaj F-Secure radio pola godine na Nordu 2 bez ikakvih problema. Srećom je nepotrebna aplikacija pa me ne interesuje sad zbog čega na Samsungu pravi problem.

Btw, juče pravio neke slomo snimke, apsolutno na svakom imam ovaj stuttering, da li ima neko sličnih problema, smrdi mi na Exonys ?

Nakon guglanja vidim da je i na Ultri čak isti problem.

edit2: Ladno je to odavno problem, nevjerovatno.

Poslednja izmena:
Evo neki update, ne znam šta je, nije security patch pošto piše da je i dalje bezbedosna zakpa od avgusta 2022. Mada je veliki update, 900+ MB.

Prilozi

• Screenshot_20220829-102012_Software update.jpg
    Screenshot_20220829-102012_Software update.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 27
Stigo vec i kod mene. Ubavijem veceras kada dodjem sa posla i javljam utiske.

Prilozi

• Screenshot_20220829-102617_Software update.jpg
    Screenshot_20220829-102617_Software update.jpg
    90.9 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Sad je 970 evra za 8GB i 1070 evra za 12GB na KP ili ipak uzeti u A1 verziju od 12GB uz Neo Surf za 8150 dinara mesečno bez učeśća sada.
Da li će cena biti niža ili je sad pravo vreme za kupovinu?

Svaka nova serija spušta cenu starijoj, osim ako nije totalni fail pa ljudi ne urade upgrade. Kolika ti je cena bez pretplate samog uređaja? Možda da juriš neki polovan koji je dobro očuvan, a ima garanciju. Divljaju cene sve u 16. Ja sam se razmišljao da menjam S22 Ultra za Fold 3 ali ne možeš da nađeš po normalnoj ceni.

Sad je 970 evra za 8GB i 1070 evra za 12GB na KP ili ipak uzeti u A1 verziju od 12GB uz Neo Surf za 8150 dinara mesečno bez učeśća sada.
Da li će cena biti niža ili je sad pravo vreme za kupovinu?
Po meni je 128GB memorije malo, svakako idi na 256 GB. Cena će se zaustaviti na nekh 900-950 evra, teško da će padati ispod toga za polovne. Kod operatera iako bude sniženja to će biti sniženje u odnosu na zvaničnu cenu koja je i dalje ogromnih 164.999 dinara ili 1400 evra.

Po meni je 128GB memorije malo, svakako idi na 256 GB. Cena će se zaustaviti na nekh 900-950 evra, teško da će padati ispod toga za polovne. Kod operatera iako bude sniženja to će biti sniženje u odnosu na zvaničnu cenu koja je i dalje ogromnih 164.999 dinara ili 1400 evra.
Kako mislis da ce da se zaustavi za polovne na 900-950e kada su i novi toliko sada? Mozda prizeljkujes to jer ti imas taj telefon, ali za 800 i nesto mozes naci s22 ultra sa nasim racunom.

Pre 2 dana postao vlasnik crnog s22u, nov, neotpakovan sa racunom i garancijom iz Yetela za 980e.
Nek te lepo sluzi, javljaj ako nemas bagova, poplasili se ljudi ovde :D
Mada, bolje da si kupio polovan za 950e umesto nov za 30e vise :LOL:
:alien:

Vrh Dno