Ubija bateriju dual sim.Pa ako je bio taj iz aprila od 1.4 u aprilu nisam zadovoljan u potpunosti. Drain na dve kartice je preveliki. Juče sam imao svega dva i po sata korišćenja telefona za 17 sati i srozala se baterija ispod 10 odsto.
Ništa zahtevno nisam koristio.
Standby je preveliki drain, nije bilo tako ranije, na drugim uređajima. Inače, često u poslednje vreme zbog promene posla ne koristim telefon mnogo, ali srče se baterija.
Potrazi SIM card manager, tu imas opciju da iskljucis karticu...ne koristim dual sim pa nisam nikad iskljucivao ali pretpostavljam da je to ono sto trazis...Mislio sam da u telefonu imam 2 kartice, jednu nemačku, a drugu srpsku. Koristio bih samo jednu karticu u zavisnosti u kojoj zemlji sam.
Iskreno, mrzi me da vadim kartice svaki put kada putujem i nosim onu iglicu.
Jel moguće onda ugasiti softverski jednu karticu?
Kao što već rekoše kolege, može naravnoJel moguće onda ugasiti softverski jednu karticu?
Imam isti problem, poslao sam mail a1 ali rok za odgovor je 8 dana, u najavi ništaOdgovor Samsung podrske na moje pitanje o registraciji na samsung members. Zvao u A1 oni mi kazu da dokument o preorderu ne moram da im dostavljam, a iz Samsunga kazu da moram, a ja ga nemam. U prevodu iz A1 ga dobiti necu, a verovatno ni poklone zbog toga.
Jel neko dobio poklone a da nije prilozio dokument o rezervaciji?
Veliko hvala na slikovitom objašnjenju
Kako misliš jel pro?!...kamere ti ne govore dovoljno?koji si kupio jel pro
neka te lepo sluzi , samo da se naviknes na trajanje baterije - manje👌
Upravo tako. Kod mene je sve popaljeno (AOD, BT, lokacija, dual SIM, VoLTE...), dnevno imam dosta poziva na oba broja, kao i poruka + sve ostalo (mailovi, FB, Instagram, Vajber, Telegram...), SOT je u proseku 3-5h, dan završavam sa 20-40% baterije, krk na punjač i ujutru ispočetkameni je ultra dobra od prvog dana , mojim načinom korišćenja a drugi kukaju na nju
Nije mišljenje. Baterija na iPhone-u jeste duplo bolja u odnosu na S22+.vase misljenje , ali u stvari je sve do načina korišćenja
meni je ultra dobra od prvog dana , mojim načinom korišćenja a drugi kukaju na nju
tako da
neka ga u zdravlju služi🥳
Ne kažem da se treba otpisati telefon zbog toga, ali kažem i da za tu cenu ne bi trebalo samo da "završava posao" ikome.I ta prosecna baterija najblaze receno zavrsava posao vecini korisnika. Nije sjajna kao kod iphone (odlicno ako je duplo bolja, svakako), ali opet, ne treba otpisivati telefon unapred zbog baterije. Ja sad mislim da sam mozda trebao i s22 obicni da uzmem, opet bi mi bila dovoljna baterija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari