Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Jako sam zadovoljan kako radi sve na 5.1 čak mi se i sot povećao na 5.5h što je meni neverovatno. Jedino što primećujem da više troši na stand by nego ranije.

Ladno mi telefon više ima sot-a sada nego pre 2god kad sam ga kupio 🤔Screenshot_20230302_001808_Device care.jpg

Zato gasi update dok jos nije kasno 😂 Tel stvarno radi lepo i utegnuli su bateriju i kameru. Ja sam moj dogovorio u zamenu, ali da nisam odlucio za drugi tel, ladno moze da se koristi jos godinu dana, promeni baterija i nosi do kad bude imao podrsku.

I meni SOT oko 6h..

Zato gasi update dok jos nije kasno 😂 Tel stvarno radi lepo i utegnuli su bateriju i kameru. Ja sam moj dogovorio u zamenu, ali da nisam odlucio za drugi tel, ladno moze da se koristi jos godinu dana, promeni baterija i nosi do kad bude imao podrsku.
Ako već ugasi update, koja poenta onda do kada telefon ima podršku?! 🫣😉
Žao mi što niko nema mali s21 sa snapom sa podeli neke impresije sa tim 5.1...doduše ja još ni na a13 i 5.0 nisam prešao; evo telefon na 2500sati od kako je upaljen i ni da štucne

Za*ebao sam se kad sam pisao. Trebao sam da ubacim, kasnije kad izadje a14 moze da ubaci, posto a13 radi odlicno.
Instaliraj prvi i probaj 😁

Ako već ugasi update, koja poenta onda do kada telefon ima podršku?! 🫣😉
Žao mi što niko nema mali s21 sa snapom sa podeli neke impresije sa tim 5.1...doduše ja još ni na a13 i 5.0 nisam prešao; evo telefon na 2500sati od kako je upaljen i ni da štucne
Mislim da ti sa SD ne bi trebalo da imaš apsolutno nikakav problem, 5.1 stvarno vidno lepše radi.

Koji telefon uzimaš? S23 Ultra ili neku jabuku? :)

@Proday se jednom za*ebao kad nas je poslusao za update, nakon toga uvek pita 😁😂 Koliko sam gledao za 5.1 negde je problem baterija, ali kod mene je baterija bila nikad bolja, slike kao kad sam uzeo tel, na 108mpx slike kidaju, itd, sve je unapredjeno, e sad da li to odgovara samsungu videcete u narednim abdejtima.
@Spanjeli rekao sam coveku gde uzimam da mi nabavi sa 2god garancije ip14pro ili 14pm, pa koji pre nabavi uzecu. Ako ne nadje do kraja meseca uzecu klasika sa jednom, ali mi se ne uzima tako. Taman imam vremena da odlucim da li cu pro ili pm, posto sam pm probao i odgovara mi velicima za divno cudo, fali mozda 0.5cm da mogu da ga koristim jednom rukom, ali nema veze.
Edit: S23U probao i meni je isti kao s21u, softver isti, rad isti, kamera je ajde da kazem bolja i nista vise od toga.

@Stefan1995 sve si lepo objasnio! Evo kao za inat danas stigao 5.1 i za mene 🫣😇 Razmisliću još malo, pogledam eventualno na xda da li ima nešto o istom vezano za snap.

Prilozi

• Screenshot_20230302-180239.jpg
    Screenshot_20230302-180239.jpg
    97.3 KB · Pregleda: 49
Brt mislim da nema greske. Treba uraditi update i ugasiti do A14.. Realno nema sta vise na ovom telefonu da ispeglaju.

Naravno da mogu, ali im se ne isplati, ali to je vec off...

Jako sam zadovoljan kako radi sve na 5.1 čak mi se i sot povećao na 5.5h što je meni neverovatno. Jedino što primećujem da više troši na stand by nego ranije.

Brt mislim da nema greske. Treba uraditi update i ugasiti do A14.. Realno nema sta vise na ovom telefonu da ispeglaju.

Naravno da mogu, ali im se ne isplati, ali to je vec off...
Ništa, evo skida se pa ću da vidim šta kaže taj A13. Znam koga ću da proganjam u mislima ako bude lošije radilo nego sada 🫣😇
Žao mi najviše što sam morao da resetujem telefon posle skoro 2550 sati uključenosti 😔

Prilozi

• Screenshot_20230304-092440_Settings.jpg
    Screenshot_20230304-092440_Settings.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 31
Kako smo te nasankali :)

2500?!?! Брате, то је 3.5 месеца??? Аууууу...

Ima jedan bag na 5.1.. Sat na zakljucanom ekranu se smanji do minimuma. Resenje je opet da se namesti kako treba, nista posebno, ali da kazem.

Evo meni random restart s21u..

Haha ma ***** se :)

S21 ultra Snap na oglasima bukvalno za 500 evrica. Ne znam dal da vidim dal neko hoce zamenu za moj Exynos, uz neku simbolicnu doplatu, a ne da mi skinu kozu sa ledja.

To je mozda i najjaci dil trenutno. Dok ne padnu cene 13 i 13 pro Xiaomi.

Izgleda da je baterija odsvirala svoje. Vece vise ne mogu sacekati. Tako vec par apdejta unazad, trenutno 5.1. Pih, steta,bas se mucim, a ne bih voleo da ga koristim u polovicnom izdanju. Tipa da smanjim refresh rate, rezoluciju i ostale stvarcice.

Screenshot_20230307_173748_Device care.jpg

Briši tu fb djubrad od app :D

S21 ultra Snap na oglasima bukvalno za 500 evrica. Ne znam dal da vidim dal neko hoce zamenu za moj Exynos, uz neku simbolicnu doplatu, a ne da mi skinu kozu sa ledja.
Ne vidim zašto bi neko pri čistoj svesti i zdravoj pameti to uradio 😂

Treba da se cima da se nalazi sa tobom, menja, setuje telefon, rizikuje da mu uvalis pokvaren i još da mu simbolično doplatiš hahahahah

Briši tu fb djubrad od app :D
Pa sta da koristim umesto? One light verzije?

Ne vidim zašto bi neko pri čistoj svesti i zdravoj pameti to uradio 😂

Treba da se cima da se nalazi sa tobom, menja, setuje telefon, rizikuje da mu uvalis pokvaren i još da mu simbolično doplatiš hahahahah
Ne mora tako, mogu moj da probam da prodam za 500 na primer, a treba da mogu s obzirom da je u top stanju estetski. Jeste pun svega i svacega, ali to sve resava reset. I onda kupim njegov. Eto bez cimanja brate

Pa sta da koristim umesto? One light verzije?

Ne mora tako, mogu moj da probam da prodam za 500 na primer, a treba da mogu s obzirom da je u top stanju estetski. Jeste pun svega i svacega, ali to sve resava reset. I onda kupim njegov. Eto bez cimanja brate
To je ok priča, nije cimanje kad radiš za sebe. Mislim da neko menja sa tobom direkt, to već teško 😁

Problem je samo baterija ako nije kako treba onda glupo da se ne kaže kupcu :/

To je ok priča, nije cimanje kad radiš za sebe. Mislim da neko menja sa tobom direkt, to već teško 😁

Problem je samo baterija ako nije kako treba onda glupo da se ne kaže kupcu :/
Ja moram prvo da vidim da li je do baterije, da lepo ispitam. Nemoguce da je bas toliko degradirala, nije to bas mnogo mator telefon. Moram da proverim kakva bi bila situacija sa resetom jednim. Odavno nije radjen. Onda, svaki dan je upotreba 80 posto 4g 20 posto wifi, mozda i tu lezi malo problem, jer mi je siglan u najbolju ruku maksimum 2 crtice. Onda bih morao da oladim od igrica na 4g dok sam na poslu ili bar da smanjim upola. Ima tu dosta stvari, a svakalo bih naglasio buducem kupcu ukoliko ne stignem nista od ovoga.

Nema sanse da ne izvuce bar 4h sot, sta god da si joj radio zadnje 2 god..

Neko odradio update na 5.1 na s21 plus SD verzija? Ja sam na 4.1 verziji nisam odradio update malo manje od godinu dana sve radi odlicno 😅

Е мој Јувентино 😂 ем лош nick, ем лоша батерија 😂😂
Шалим се мало. Ја сам такође мислио да ми је батерија мало вриснула, међутим с последњим ажурирањем је постала боља. Пре пара дана 5 сати упаљено екрана без по муке.
Пробај оно што сви радимо, рестарт, ако то не иде, бриши кеш, ако то не иде, бриши све.

Kako bese da se ulazi u recovery mod? Znao sam to pre? Da obrisem tu dalvik i cashe? Nesto power dugme i minus klema, pa se jedno od ta dva pusti malo ranije? I jel se bese ne brise nista kad se dalvik obrise? Hvala

Vrh Dno