Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Po oznaci najlakse. Google..
Posto uzimas snap ja bi na tvom mestu ako ti finansije dozvoljavaju uzeo s21 256gb snap, dimenzije odlicne i dobar tel generalno.
Edit: @sarulja91 kako radi 5.1 posto kazu da je dosta bolji nego obican 5 i da je dosta unapredjeno?

Mislim da će mi to biti previše, jurim neki polovan sa garancijom do 300- 350e. Sad imam 128 i dosta mi je... Ni pola nije popunjen

Po oznaci najlakse. Google..
Posto uzimas snap ja bi na tvom mestu ako ti finansije dozvoljavaju uzeo s21 256gb snap, dimenzije odlicne i dobar tel generalno.
Edit: @sarulja91 kako radi 5.1 posto kazu da je dosta bolji nego obican 5 i da je dosta unapredjeno?
Ne znam da li umisljam, ali nekako animacije i brzina rada je mnogo bolja na 5.1 ugladjenije , brzi odziv.
Svidja mi se pretraga u galeriji i lepo radi remasterizovanje slika.
Svidja mi se sto radi samsung camera assistent. Nadam se da ce uskoro i ekspert raw.
Cekam da malo padne cena s23 ultra pa se prebacujem na njega. A ovaj ce i dalje biti u porodici, dacu ga zeni. :)

Uvek ide glatko u pocetku :)

Nesto sam izgleda zeznuo na s21, odjednom mi se kartice u Chrome prilazuju na ovaj nacin. U podesavanjima aplikacije ne mogu da nadjem gde se menja prikaz kartica...

Prilozi

• Screenshot_20230213_214605_Chrome.jpg
    Screenshot_20230213_214605_Chrome.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 91
Iskren da budem, primećujem samo sitne kozmetičke promene. Ne sviđa mi se standby, mnogo troši.

Pretraga po galeriji je super. Ima nekoliko sigurnosnih obaveštenja, što je isto dobra stvar.

Animacije su iste, fluidno je, nema trenutno bilo kakvih bogova, samo eto ta baterija je degradirana.

Stigao je OneUI 5.1 update na S21U na A1 mreži Screenshot_20230215_102013_Software update.jpg

Javljaj utiske.

Nakon 12h od update-a ne mogu reći da ima nekih većih poboljšanja, a ni pogoršanja. Par kul opcija i to je sve, šteta što nismo dobili Light mode

***, moras da platis da bi mogao da usporis telefon, ne znam sta nije jasno 😀

Telefon leti sa 5.1.

Mislim da posle ovoga vise ne azuriram telefon. Kako bese ide gasenje procesa? Kupi se neka app? Stade mi mozak :)

Kako ide procedura kada kupiš jednom, pa onda uradiš factory. Mora li opet da se kupuje?

E to ne znam, nisam radio FR posle kupovine.

Ja sam ga kupio jedno 5x, ali zadnji put sa ovom novijom verzijom sam sa folda 3 prešao na s21 i mastavio isti kod da koristim. Inače ja sam stao na poslednjoj nadogradnji pre A13 (mada sam trebao ostaviti na onoj od maja). Telefon preko 2k sati nije resetovan i sve radi bez da štucne.

@nidzakv @Gulftown @Stormbringer_bg
Nemate potrebe za placanjem bilo cega, samo skinite ovu app:

Preporucivana je i na xda forumu za disable-ovanje aplikacija i brisanje bloatware-a, kada povezete telefon instalirace vam aplikaciju da moze da komunicira za programom i to je to, ostalo se radi preko kompa, bukvalno biras sta ces da onemogucis, a kada zelite ponovo da aktivirate aplikaciju (u slucaju da ne radi nesto kako treba ili baguje fon) samo povezite telefon na komp, udjite u taj program i nadjite u listi "disabled" ili " uninstalled" kategoriji i ponovo aktivirate te aplikacije.

Poslednja izmena:
Hvala i ovo je odlicno.

Upravo sam primetio da ne radi galaxy store, ni clear data nije pomogao.

Meni je prilikom pokretanja prijavio update store-a. Nakon ažuriranja radi normalno.

Zabrini se

Prilozi

• Screenshot_20230217-193456_Galaxy Store.jpg
    Screenshot_20230217-193456_Galaxy Store.jpg
    113 KB · Pregleda: 62
Društvo, da li se vama dešava kada uđete u bateriju (ono gde vam piše koja app koliko troši baterije), meni redovno stoji da mi Google Maps radi u pozadini i da to vuce mnogo baterije, lokacija mi je ugašena i palim je samo kad mi stvarno treba navigacija. I onda me telefon tera da tu aplikaciju (Google Maps) stavim u potpuno mirovanje, sto ja uradim, ali me smara kad hocu da koristim google maps tj. kad mi neko pošalje lokaciju (što se zbog prirode mog posla često dešava), ja moram da otvorim tu aplikaciju u onim dozvolama i da ugasim potpuno mirovanje, da bih kada kliknem na pin on otvorio direktno preko aplikacije. Jel zna možda neko zašto se deševa da telefonu toliko smeta google maps i da stalno traži da je stavim u potpuno mirovanje?

Ugasi stavljanje te aplikacije u sleep..

Kod mene nema uopšte maps u potrošnji, lokacija non stop upaljena , ali zato always on display, redovno oko 10 procenata.

Random restart na Ultri. Telefon je bio u mirovanju prethodnih 45 minuta i samo opičio ponovno pokretanje. Nije bila uključena automatska optimizacija, a u statusu stoji da je uključen nekoliko sati.

Slično mi se dešavalo i na 22 Ultra pa je leteo na oglase.

Nego, da li je neko imao ovako iskustvo u ovoj seriji?

Nije odrađen factory reset posle ažuriranja na 5.1

Nazad
Vrh Dno