shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Ta tematika sa SD vs Ex je odavno prezvakana i imas na YT brdo klipova. Teško da ovde imaš mnogo ljudi koji su oba koristili i testirali/uporedjivali
Kako misliš garancije?Osim u signalu i garanciji nema razlike.
Tacno 100000 posto. Van svake pameti. Ali u srbistanu je sve moguce.Valjda je na njima da dokažu da je telefon bio na dubini ispod 1,5m.
Reklamirati IP68, a onda odbijati garanciju na vodu je pljačka koja je dozvoljena u bambalić državama jer tu funkcionere zakite sa 3 komada S serije i "obrišu" članove Zakona o zaštiti potrošača
Ima aplikacija koja telefon stavlja u servisni mod pa ne mora reset.Bio sam jednom u Promobi u vezi baterije za ne secam se koji telefon. Uzeli da testiraju, po njima sve ok, navodno zbog nekih aplikacija bla bla, resetovali telefon i nista u radili nisu,a ostajeti ponovo da se zezas sa bekapom.
Pitah za privacy foliju staklo sta vecWhitestone dome glass
То је ваљда оно кад стакло обезбеђује да се не види шта је на екрану ако се гледа под неким другим углом осим под 90 степени у односу на раван екрана. То ти је заштита да ти неко у превозу, ко седи до тебе не чита са екрана. Мислим да је то. То су мени нудили у Yettel-у у радњи кад сам куповао мобилни, али нисам хтео.Wtf je privacy folija, staklo, šta već?!
E tooo za tu foliju ili staklo nisam siguran sta je mi treba preporuka koje uzeti..То је ваљда оно кад стакло обезбеђује да се не види шта је на екрану ако се гледа под неким другим углом осим под 90 степени у односу на раван екрана. То ти је заштита да ти неко у превозу, ко седи до тебе не чита са екрана. Мислим да је то. То су мени нудили у Yettel-у у радњи кад сам куповао мобилни, али нисам хтео.
Реално, ја ти се у то не разумем ичE tooo za tu foliju ili staklo nisam siguran sta je mi treba preporuka koje uzeti..
Hvala @tozovac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari