Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Prilozi

• 20220322_190741.jpg
    20220322_190741.jpg
    286.6 KB · Pregleda: 131
Pozdrav!

Ako moze pomoć, ne mogu da šaljem SMS. Ne može da se podesi centar za SM. S21+ je telefon

Primecujem jednu stvar. Mnogo bolje radi adaptivno osvezavanje ekrana. Sad za milisekundu spusti na 60 hz dok pre nesto ubaguje, pa spusti nekad, ne kad ne

Šta da skinem kad za moj još nije ni napravljen 😁😁😇
Šalu na stranu, jel ste išta primetili po pitanju života baterije da se produžilo sa 4.1...od svega ovoga što sam video da dolazi sa pomenutim baš i nemam benefita nekih (čast možda smart widgetsima).

Ma i taj smart widget nista spec,moras da listas. Po pitanju baterije nista nisam primetio,guram izmedju 6,5 i 7,5 sati sota u zavisnosti koliko sam napolju

Pre nego što flešuješ telefon, probaj ovaj rekorder...
Meni je radio na Note 10, A71, A52, A72, Honor View 20, Mate 20 Pro i sad na A51.

Trenutno sam u roamingu, pa sam probao da pozovem samo jedan nedostupan broj i prvi put na ovom telefonu imam snimljenog sagovornik, a da nije šum preko snimka. Odlično.

Ono što mi deluje bezveze, ovo upozorenje da će svi dolazni pozovi da mi budu sa unknown brojem.
OK, povezaću na osnovu vremena pozova/snimka, ali...

Kad smo kod Home CSC, koliko često Samsung šalje update?
Telefon mi je otprilike mesec dana stajao neraspakovan, dok se nisam organizovao da sve backapujem I vratim. Da ga flešujem na Indijca I radim hard reset, pre ću da ga izgrizem... Telefon, ne indijca.

Prilozi

• Screenshot_20220325-220754_Call recorder.jpg
    Screenshot_20220325-220754_Call recorder.jpg
    94.6 KB · Pregleda: 85
Da, to sam naučio na prethodnom brendu telefona, a vidim da na Samsung svi jure update, što pre-što pre, nema čekanja.

Ma pusti update,ako ti sve radi ok ne diraj nista posto samsung zna j3dno da popravi a drugo da pok

Da, to sam naučio na prethodnom brendu telefona, a vidim da na Samsung svi jure update, što pre-što pre, nema čekanja.
Samo ti lepo kupi/instaliraj packagedisabler, odradi disable za dva update procesa (i još nekih 50ak pored ta dva; mada većina danas ima disable ako već ne može da se uninstalira) i uživaj u telefonu i funkcijama 😉

Prilozi

• Screenshot_20220325-232236_Package Disabler Pro.jpg
    Screenshot_20220325-232236_Package Disabler Pro.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 96
Meni je 4.1 update doveo telefon u red. Ponovo radi kako treba.

Meni je stvarno neshvatljivo kako hardverdski identican uredjaj kod jednih ne raddobro kod deugih da,to mi nikako nije jasno vec godinama.kod samsunga

Ovo si u pravu, najvise sam primetio upravo kod s21 serije. Npr nidza i ja imamo s21u iz telenora, kod njega problemi, kod mene sve u redu. Sve ovi problemi su krenuli od januarskog abdejta i a12.
Zlatni a11 i novembarski security patch.
@PJ Samsung u sledecem abdejtu popravi gresku od proslog puta, a napravi novu i tako u krug.

Nisam imao struje dobar deo dana pa zaglavio na tutorijalima preko telefona...mališa sasvim dobar (žao mi što nije nova baterija, sigurno bi bilo još 10ak posto bolje).

Prilozi

• Screenshot_20220326-073901_Device care.jpg
    Screenshot_20220326-073901_Device care.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 91
Au kako je iskidala baterija. Nisam siguran da li bi ovako nešto moglo kod mene na S20 :) Ali lagano može 6h, ali sa više offtime od tebe recimo.

@PJ Samsung u sledecem abdejtu popravi gresku od proslog puta, a napravi novu i tako u krug.
Tako je uvek I bilo, ali 3 godine nisam imao Samsung, pa sam pomislio da se nešto promenilo.
Za sada ludim zbog ove baterije. Em značajno kraće traje, em se drastično sporije puni nego na prethodnom telefonu.

@Gulftown izbacivao sam ja 8h i sa tvojim telefonom kad sam forsirao multimediju na sličan način...imam gomilu sshotova sa početka upotrebe svakog telefona 😇😉

Ja sam prezadovoljan baterijom svakako. Za ovako mali telefon, top.

Znam da jesi; ne hvalim ih džaba (doduše i kupujem) bez razloga 😇😉

Pitanje u vezi punjaca: da li samo Samsung brzi punjac puni stvarno brzo? Juce sam tek provalio da huawei i anker pune isto kao spori samsungov iako pise fast charge...

Pa šta znam, samsungov koristim isključivo zbog onog ad blockera koji extra radi kao add on, a mislim da sam na isti prešao zato što ima sve bitne ikonice lako dostupne na dnu ekrana dok sam na chromu tada morao da džongliram telefon jel je sve bilo na vrhu (možda je i dalje nemam pojma). Sinhronizovanje bookmarkova mi radi bez problema tako da chrome koristim na kompjuteru a samsungov browser na teleofnima. Što se potrošnje baterije jednog i drugog tiče, tu već iskreno nemam pojma kakva je situacija.

Nazad
Vrh Dno