Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Show. Nisam imao ni Gmail.. Ko zna sta je povuklo, uradio sam full wipe iz recovery-ja..

Ko zna sta je bilo,meno su se pojavile neke nove aplikacije ali se to desava kada flesujem.drugi csc zbog snimanja razgovora,to je za njihovo trxiste. Ovako kao ti jos nisam imao problem jedino kad zaboravim da sam nesto disable-ovao 😀😀

Jedno je flesovanje, a drugo ovo 😅
Nikad mi se to nije desilo, a i nema logike, jedino ako je samsung pobrljavio pa vratio aplikacije koje su disable-ovane npr.

Mislim da fali dosta onog Samsung Bloatware-a :)

Ja imam problem nakon update za 4.1, aplikacije koje su bile skrivene sada nece da otvori. nadje ih ali ne otvara.. Samo izbaci da "meni nije trenutno dostupan" (pre update-a ako su skrivene a unesem pun naziv gore u pretrazi, tako sam mogao da im pristupim/nadjem) a kada odem u podesavanja i aplikacije pa je nadjem tu e onda odtale je mogu pokrenuti. Radi se o aplikacijama za video nadzor..

Nije ni čudo što ovi iz Koreje i Taiwana ne žure nikad sa nadogradnjama...

Evo seckanja i posle hard reseta... Valjda ce UI 4.1 da resi problem.

Evo seckanja i posle hard reseta... Valjda ce UI 4.1 da resi problem.
Kod mene nema seckanja, sve je okej. Jednom sam imao kad sam rekao i to je to.
Mozda si trebao da sacekas 4.1 pa da uradis fabricki reset.
Za sad me jedino nervira sto animacije ne rade kao na a11, tad je sve glatko islo.
E da, dobro je Dule rekao, bolje rade animacije kad se ukljuce tasteri umesto svajpa, ali dzabe kad sam navikao na svajp i sanse nema da se vratim.

Jeste,tu su nesto zeznuli,ja sad pokusavam sa FNGom da resim da radi svajp a da animacije budu kao sa tasterima ali slaba vajda za sad

Resio bi se problem kad bi se ugasile animacije pri paljenju ekrana. Jer tu zabaguje.

Poslednja izmena:
Samo da vas pitam, jel to pricate o navigation bar-u vezano za svajp i tastere ili je nesto drugo u pitanju?

Da li neko moze da proba ovakvu neku sliku na ovu foru, da vidim da li je samo kod mene problem ovakav glup odsjaj kod ulicnog svetla. Kamere uvek ocistim pre slikanja. Ili ako neko ima savet sta da probam20220324_193404.jpg20220324_193351.jpg20220324_185204.jpg

To je fizika, tu nema pomoci. Samo vrlo skupi profi objektivi mogu da se pohvale posebnim premazima na staklenim elementima unutar objektiva koji su u stanju da minimizuju ovaj efekat ali nikada 100%. Takodje, ovaj efekat je izrazeniji kod sirokougaonih objektiva.

Poslednja izmena:
Izgleda da su resili seckanje,makar kod mene vise nema toga.

Potrebna mi je Call recorder aplikacija.
Imamo i posebnu temu samo za to, ali ispadne da aplikacija koja radi na nekom modelu telefona, ne radi na Samsung.

Imam S21FE, ali računam da je ova tema posećenija i ako radi na 21, radiće i na 21FE.

Probao sam nekoliko aplikacija. Neke uopšte ne snime zvuk, a neke ga snime u zaista lošem kvalitetu. Izgleda da sve te koje sam probao zapravo rade kao diktafon koji stoji pored telefona, pa sagovornika hvata iz slušalice.

Na review-ovima se vide oprečna mišljena, jer zavisi na koji telefon je instalirana aplikacija i u kojoj državi se nalazi, jer neki regioni dozvoljavaju snimanje, a neki ne.

Nece ti raditi nijedna dok ne flesujes csc zemlje u kojoj je dozvoljeno snimanje razgovora(India,Indonezija,Tajland)
Ili da rutujes uredjaj,trece nema

• Like
Reagovanja: PJ
Kada flesujem CSC, na šta to sve utiče?
Pretpostavljam da na osnovu toga šalje update?

Zapravo, šta su mane promene CSC-a?

Ni na sta,mozda dobijes samo neke dve aplikacije za tu zemlju ali flesuj home csc jer onda ne gubis podatke. Ako flesujes cist csc telefon odradi hard reset. Kada skines ceo fw imas u njemu i csc i home csc.Za skidanje koristi program frija,ukucaj model telefona -998b i pored csc ili indijski ,indonezanski ili tajlandski. Indonezanski csc-INU,XID ili THL. Kada to zavrsis imaces u phone aplikaciji opciju automatskog snimanja razgovora koja savrseno radi. Ja inace ne znam davli posle stize redovan update jer Skidam DBT posto on prvi izlazi i njega odinom flesnem

Kada flesujem CSC, na šta to sve utiče?
Pretpostavljam da na osnovu toga šalje update?

Zapravo, šta su mane promene CSC-a?
Ne utiče ni na šta generalno, posebno ako ubacuješ samo home csc kao neki ovde. Mislim da sam ti i tamo u temi stavio spisak zemalja koje podržavaju. Ovde par njih koristi to svakodnevno pa vidi za preciznije uputstvo oko flešovanja i dobićeš to što hoćeš. Jedino nisam siguran da može automatski da startuje snimanje kao neke aplikacije

Može automatsko snimanje i sve to radi native što bi se reklo.
@PJ Ako već imaš neki firmware na telefonu i ne želiš da radiš reset, ubaci samo home csc kao što su ti rekli i nema problema, međutim to ćeš morati da radiš pri svakom update-u, druga stvar je da ubaciš ceo firmware recimo indonezanski, telefon će ti se resetovati ali nakon toga više nećeš morati ništa da radiš, dobijaćeš update redovno a snimanje razgovora će biti dostupno uvek.

Prilozi

• Screenshot_20220325-085550_Call settings.jpg
    Screenshot_20220325-085550_Call settings.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 22
Pre nego što flešuješ telefon, probaj ovaj rekorder...
Meni je radio na Note 10, A71, A52, A72, Honor View 20, Mate 20 Pro i sad na A51.

Nazad
Vrh Dno