Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Sto znaci onaj ko ima s21u apsolutno ali apsolutno nema potrebe da prelazi na noviji osim ukoliko mu ozgled nije bitan. Definitivno im je s21u posle note 10 plus najbolji proizvod do sad uz naravno s7edge
U pravu si 100% za modele koje si naveo. Po meni je u N10+ imao najbolji exynos, nije bilo ni blizu toliko peglanja softverom kao na S21U.

@Lemaja Ja sam na kraju n10 plus uzeo sd i verziju i mogu ti reci da je bila ozbiljna razlika u signalu mreze. S21u mi je definitivno njihov najbolji tel so sada,ovo sto su uradili sa novom serijom je po meni smesno,razlike apsolutno nema osim u zgledu i zumu koji inace ni na s21u ne koristim uopste osim sto sam na poxetku probao i to je bilo to. Cak ima i dva ozbiljna downgrade-a ali nije tema ovde.

Poslednja izmena:
Mislim da bi valjalo da se odradi jedan FR posle sledeceg update-a. Evo vec godinu dana, ni jednom ga nisam resetovao.

Mozes, sto da ne. Posto nisi radio fr nakon prelaska na a12, mozda te zato ponekad nesto "zeza". Taman ce da iskljuce gos, tj da ti omoguce da ti podesavas kako zelis i taman uradis fr nakon tog abdejta.
@dule2303 Cudi me da nisi uzeo n20 ultra snap, jedino ako ne mislis da se dugo zadrzis na pomenutom tel.
Ja sam danas slucajno probao s22 ultra i ne vidim razliku u radu, jedino sto je bio bele boje i sto mu bas stoji, ostalo sve isto.

@Stefan1995 imao sam i note 20 ultra snap,to nisam propustio naravno,mislim da ce ovo biti prva serija samsunga koju cu preskociti na zalost
I da i n20u sam imao bele boje,bila je vrhunska iako ne volim belu

Da, da, znam da si imao. Mhm pa dobro. I neces nista da pogresis zato sto preskaces. p.s. mozda ako nabavis snap verziju pa bude malo bolje stanje, ali sa exy nikako.
Edit: danas sam ceo dan bio na mobilnim podacima, zanimalo me je kako se ponasa tel i baterija i samo cu reci ovo je kriminal, u 18h sam morao da ga stavim da se puni, pretuzno..
Proslo je 10dana skoro kako je stigao februarski i mogu reci da su izgleda sredili animacije, ali su pokvarili bateriju.

Slazem se ali izgleda da cu ako mi se ukaze dobra prilika zagristi jabuku ovaj put,ako ne ostajem na s21u posto sam radio poredjenje sa novom serijom ,sve je identicno bukvalno osim zum kamere cak stavise u zatvorenom prostoru fotke na s21u su bolje tj realnije,ne vuku toliko u zuti boju a o downgrade-u zvucnika i vibracije necu da trosim reci. U svakom slucaju s21u je po mom misljenju skoro pa savrsen uredjaj ,uboli su i ex posle dugo vremena,jos da ima slot ma sd karticu to bi bio bingo

Od mene sve preporuke za novu iphone seriju. Danas je pored s22u bio 13pm i ono je nebo i zemlja u radu, animacijama i celokupno koriscenje tel. Ja se razmisljam da predjem, samo me brine sistem, previse sam navikao na android, a i laksi je za neke stvari.
Videcu kako se krecu cene, mozda bi zamenio moj tel za ip13 pro.
Edit: opet zakljucana s22 tema, a taman sam spremio kokice za nove svadje i prepucavanja hahahahaha :D

Ako bude bila neka realna zamena prelazim,ako ne ostajem na s21u stvarno ne znam sta bih drugo uzimao dok ne izadje nesto sa dimensity 9000 mada i to je vec sve postala glupost juriti nesto sto je mozda u sintetickim testovima bolje a u realnom radu sve to radi identicno poslednje dve godine. Doslo je sve ovo do kraja ,hedine razlike mogu da budu u kamerama i bateriji mada i to je vec sve toliko blizu da covek sta god da uzme nece pogresiti osim naravno novog ex mada verovatno ce i to da srede vremenom

Slazem se s tobom, u pravu si. Ne brinem se da ce srediti, ali treba sacekati sve to.
Ja cu postaviti veceras ili sutra tel ovde na oglase da menjam za ip13 pro, pm mi je prevelik, pa kako bude, nadam se da cu se naviknuti na ios (tj ako neko bude hteo zamenu, ako ne onda nista, necu da prodajem).

Slazem se s tobom, u pravu si. Ne brinem se da ce srediti, ali treba sacekati sve to.
Ja cu postaviti veceras ili sutra tel ovde na oglase da menjam za ip13 pro, pm mi je prevelik, pa kako bude, nadam se da cu se naviknuti na ios (tj ako neko bude hteo zamenu, ako ne onda nista, necu da prodajem).
Sad navlacis i mene da uradim isto majke mi.
Da, da, znam da si imao. Mhm pa dobro. I neces nista da pogresis zato sto preskaces. p.s. mozda ako nabavis snap verziju pa bude malo bolje stanje, ali sa exy nikako.
Edit: danas sam ceo dan bio na mobilnim podacima, zanimalo me je kako se ponasa tel i baterija i samo cu reci ovo je kriminal, u 18h sam morao da ga stavim da se puni, pretuzno..
Proslo je 10dana skoro kako je stigao februarski i mogu reci da su izgleda sredili animacije, ali su pokvarili bateriju.
Ja ovo za mobilne podatke i pricam. Reko dal nisam lud. Situacija je uzas, 3 h sota.

Probaj, sto da ne, doplata nije tolika, a dobijas savrsene dimenzije i dobar tel.
Bas padaju brzo procenti kad se samo podaci koriste, a signal je bio odlican, mogu samo da zamislim kako je kad je losiji signal, sad razumem ostale clanove.
Oni za*ebu animacije, pa "srede" bateriju, sad animacije rade perfektno, a baterija ne daj Boze na 4g.

Posle pocetnog mlakog doceka S22U (ja bih sacekao u ocenjivanju bar 3 meseca, dok ne legnu softverske zakrpe) ostaju da izadju Vivo X80 Pro+, Oppo Find X5 Pro, Sony Xperia 1 IV, Xiaomi 12 Ultra, ... ali sve je to nekakva "mala" proizvodnja i najverovatnije ce brzo gubiti na vrednosti i onda se Apple iPhone 13 Pro (Max) namece kao zdravorazumska kupovina u tom premijum segmentu.

Drugo je to sto je S21 Ultra i danas i za buduce vreme, EKSTRA telefon, samo sto vise marketing, a manje stvarni napredak, tera na kupovinu novog

Poslednja recenica je sve objasnila 👌👏
Mali off- bice sa s22u kao i sa s21u, trebace sigurno 6meseci da se sve ispravi.

Bas tako ali sto bi rekao @Lemaja za 1300e mora sve da radi out of the box a ne da se ceka 6 meseci da sredjuju,za te novce se kupuje ozbiljan laptop i telefon zahedno. Ako vec dajemo toliko para onda to sve mora da radi perfektno kad ga kupis ,poredio sam kamere oprt kazem ,s22u ode u zutilo katastrofa,vibracija i zvuk losiji i to ne mogu nikako i nicim da opravdam,s21 je tu dosta bolji i na zalost ostaje cinjenica da za te novce treba uzeti samo jabuku
Inace meni je s21u od samog starta radio dobro iako su neki prijavljivali probleme

Vidiš da moj oglas stoji već duže vreme na forumu; pošto me s22 razočarao u svakom pogledu (osim estetskom), biće ili 13 pro ili s21 (zna se koji) i onda smiruša na duže vreme (bar dve god)!

Ja sam rekao, on me je samo poslušao...i koliko vidim nije mu žao 😇🤭
Ma gde pogrešio, nikad bolju odluku nisam uradio i naravno mnogo znaci sto si me pogurao. Sa 100% do 71% sam imao 4:15h sot. Većina je bila na wifi nekih 80%. Ne bih da stavljam ovde screen shot posto je Samsung tema ali @dule2303 je dobio na PM. Telefon radi neverovatno fluidno, brzo… po meni bolja opcija od S21U koji sam uporedivao sa mojim 13pm. Opet neko kao ja lagano pređe sa androida na ios dok neko ne može. To je već do samog korisnika.

Šta se dešava sa uparivanjem sa računarom i sa drugim Android telefonima, koliko znam ne može se ništa prebaciti preko BT i wifi direct izmedju IOS-a I Androida? Mene ios baš baš odbija jer ne mogu da verujem da nema swipe gestures, a i ne mogu da gledam iPhone sa onolikim notch-om.

Da da kao i svaki put,do novog modela,tako i ja kazem svake godine bukvalno
I eto sudbina, 5 min posle posta nađem i rezervišem s21 g9910 8/256gb 🤭😇🤗 ...od sutra eto me u temi (opet) 🙌 Sad još samo foldu 3 da nađemo novog vlasnika.
A inače jedino za šta eventualno budem menjao taj s21 je iphone 13 mini kad Sretena smori za nekih 10-15 dana (koliko mu dajem vremena znajući ga) 😇🤭🤗

Kad budes prodavao taj S21 sd javi se 🤣

Ipak cu da radim samo zamenu za model 256gb memorije. Ako neko bude hteo da mi ne skine kozu sa ledja od ovih preprodavaca.

Bolje je svoj da prodaš pa da juriš drugi jer oni samo jure da spuste cenu što više. Misle da mogu da uzmu po 100 evra na telefonu.

A sigurno hoce,tvoj ce cenoti manje nego sto vredi a svoj ce u zameni racunati dosta skuplje na zalost. Ok je da zarade ali da skidaju tebi 50e a svoj dignu 50e to vec nije ok ali na zalost tako rade

Bolje je svoj da prodaš pa da juriš drugi jer oni samo jure da spuste cenu što više. Misle da mogu da uzmu po 100 evra na telefonu.
A sigurno hoce,tvoj ce cenoti manje nego sto vredi a svoj ce u zameni racunati dosta skuplje na zalost. Ok je da zarade ali da skidaju tebi 50e a svoj dignu 50e to vec nije ok ali na zalost tako rade
Obojica ste u pravu. Evo od 10 poruka od jutros na KP za zamenu, svih 10 me tretrira ko da nudim Nokiu 3310.

Najbolje stavi na oglase pa kad prodas onda ti mozes njima da spustas te njihove "realne cene"

Nazad
Vrh Dno