Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Stigao i na Telenoru.

Takođe, malo kasno po meni, ali ajde. Bolje i da stigne, nego da ga nema. Ne znam kada će novi OneUI da nam stigne.

@dule2303 Pre bih rekao da su po svaku cenu hteli da gurnu uređaje i seriju u prodaju, a da nisu sredili software koji će tu novu saradnju da prati.

Ja stvarno nemam problema, nista mi ne secka.. Izgleda da sam jedini ovde :D

I kod mene je sve u redu, nego je jako čudno da nekome radi kako treba, nekome ne, mada opet možda je i do setup-a i samih aplikacija na telefonu. Ko će ga znati.

Isti slučaj. Pokušao da podesim ali sam digao ruke posle.

@vojkan85 Rekoh da li sam lud sve probso i nece,hvala ima AOE pa cu s njim ,koliko se secam pre dva meseca tj na proslom s21 mi radilo

Da, to su "popravili" nekim update-om. Ništa novo od Samsungića da daju pa prospu.

Evo opet secka. Jebeno smece. Ako ne srede ovim novim OneUI dacu ga na kp u bescenje i pozdrav...

@nidzakv Udri ti po FR, a ako ni to ne pomogne, servis i neka oni peglaju. Možda je ploča problem.

Pa ne znam jel za servis jer mnogo ljudi se zali na isti problem...

@Proday Posle ovoga, mogu samo na IP... Eventualno neki mob sa Dimensity 9000...

Pa ne znam jel za servis jer mnogo ljudi se zali na isti problem...

@Proday Posle ovoga, mogu samo na IP... Eventualno neki mob sa Dimensity 9000...
I kod mene ima seckanja i dalje ponekad,jos nisu ispravili skroz...nije telefon za servis nemoj da ga nosis.Sacekaj valjda ce popraviti.

Nije za servis naravno, ali FR bi resio verovatno problem. Nego cimanje veliko sve ispocetka namestati.. Uradio sam wipe cache iz recovery-ja upravo..

Da se ne ureknem, ali na f3 mi se još ni jednom nije desilo za ovih par dana od poslednjeg updatea!

@nidzakv razumem tvoju bol u potpunosti. Mada i dalje ljudima lepo savetujem kad im sve radi da ubiju update i koriste telefon tako doveka (znači uradiš par nekih nadogradnji 5-7 meseci od kada izbace telefon) i tu ga zamrzneš bukvalno

Ih ***, dam 1000 maraka da mob moram da sklanjam od apdejtova..

Pa ne moraš ti, al onda sledeće godine opet budeš spreman da daš 1000marki 😇🤭

A jel ti secka na 60? Koliko razumem, to radi samo na 120. Probaj da vratis na 60 pa vidi.

Samo kad otkljucam telefon, i najcesce kad to bude zbog pristigle poruke na Viberu.. Nije uvek, ali obraticu paznju od sada..

Stigao i kod mene na Yettelu danas. :D

Nesto ga je prebrzo smrndzao pri apdejtu, pa kapiram da nista nisu ni ubacili.

Nazad
Vrh Dno