Daj dozvolu za aplikacije da vidis koliko ti zauzimaju, mozda je to "smece" samo 3-4gb.Da li zna neko kako kako obrisati ovo smeće (predzadnje - drugo 16gb) ?Pogledajte prilog 336705
Ja ne znam kakve vi probleme tačno imate i šta vas toliko nervira kad kažete da je telefon neupotrebljiv? Šta radite na njemu pa je neupotrebljiv?Daj dozvolu za aplikacije da vidis koliko ti zauzimaju, mozda je to "smece" samo 3-4gb.
@nidzakv probaj da ga nekoliko dana ne restartujes, da vidis sta radi "jedan od najboljih tel prosle godine", bukvalno je neupotrebljiv.
Posle kazu S21 Ultra brze radi od S22 Ultra. Sve to ista firma radi i sa razlogom. Znaju oni sta rade,zato su i vodeci u Android svetu. Samo se krajnji korisnici ovce za sisanjeAu sto pocinje da secka ovo sve vise i vise, bukvalno svako drugo ili trece otkljucavanje bude zakucan na tipa 15fps...
To sam se i ja pitao do januarskog update-a. Sada vidim o cemu su pojedinci pricali... Nista ne radim, otkljucam telefon i sve secka ne znam kako to da opisem drugacije.Ja ne znam kakve vi probleme tačno imate i šta vas toliko nervira kad kažete da je telefon neupotrebljiv? Šta radite na njemu pa je neupotrebljiv?
Ok, ali nije to poenta... Gasiti funkcijeProbaj da ugasis edge lightning..
Ne može ništa živo da pokrene, secka, radi usporeno...hmm ja nikada nisam imao takvih problema a takođe sam na Januarskom patchu. Jedino gde meni zna da zaštuca je prilikom otključavanja, pa se animacija ubaguje malo i prilikom skrolovanja u ponekim aplikacijama ali to je kontam do optimizacije same aplikacije. Takođe furam ful rezoluciju ekrana i 120Hz.@Filip512 Od januarskog tel secka da je potpuno neupotrebljiv, nekad se desava po ceo dan, nekad jednom dnevno, wipe cache pomaze, ali posle 2-3 dana krece opet. Prosli put ga nisam restartovao nedelju dana i zamisli kad bukvalno ne moze nista zivo da pokrene, secka, radi usporeno, katastrofa.
@mrmilos Da, bas tako..
@nidzakv Najbolje da ga ugasimo i stavimo u kutiju.
Ne može ništa živo da pokrene, secka, radi usporeno...hmm ja nikada nisam imao takvih problema a takođe sam na Januarskom patchu. Jedino gde meni zna da zaštuca je prilikom otključavanja, pa se animacija ubaguje malo i prilikom skrolovanja u ponekim aplikacijama ali to je kontam do optimizacije same aplikacije. Takođe furam ful rezoluciju ekrana i 120Hz.
Ne znam iskreno, sve mi je to čudno što čitam i ja nemam nikakvih problema sa svakodnevnim korišćenjem telefona. Imao sam OnePlus 8 Pro i S20+ pre ovoga i S21U radi i brže i fluidnije u mom slučaju.
Naravno. Evo i bez edge se desava...Ok, ali nije to poenta... Gasiti funkcije
Ja sam to stucanje prilikom otkljucavanja resio tako sto sam umesto onih zvanicnih s21 animacija koje sam koristio, skinuo sam i postavio animaciju za s22Ne može ništa živo da pokrene, secka, radi usporeno...hmm ja nikada nisam imao takvih problema a takođe sam na Januarskom patchu. Jedino gde meni zna da zaštuca je prilikom otključavanja, pa se animacija ubaguje malo i prilikom skrolovanja u ponekim aplikacijama ali to je kontam do optimizacije same aplikacije. Takođe furam ful rezoluciju ekrana i 120Hz.
Ne znam iskreno, sve mi je to čudno što čitam i ja nemam nikakvih problema sa svakodnevnim korišćenjem telefona. Imao sam OnePlus 8 Pro i S20+ pre ovoga i S21U radi i brže i fluidnije u mom slučaju.
Tako sam i ja uradio, kupio Realme gt 5g prodao s21 ultra. Racunam reko ostace mi pola para a za pola cu kupim telefon top. I posle mesec dana sam se vratio na ultru. A realno je Realme gt 5g jaci od OP nord 2 dosta.Evo posle mesec dana koriscenja op nord 2 i vracanja na s21u moram priznati da definitivno ne znam sta placamo mi na samsungu osim one ui a to ne kosta toliko definitivno,sve identicno radi cak su animacije mnogo bolje na op,kamera osim zuma je mozda za niansu bolja a i to je pitanje,u radu je sve udenticno osim u ceni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari