Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Da li zna neko kako kako obrisati ovo smeće (predzadnje - drugo 16gb) ?Screenshot_20220301-210416_My Files.jpg

To "smeće" je gomila keša aplikacija i thumbnail-ova koje telefon pravi da ti se recimo slike u galeriji ne bi učitavale svaki put iznova i iznova. Jedini način da to nestane je da uradiš fabrički reset ali će svakako vrlo brzo da krene da se puni. Već sam pričao o tome ranije, potraži na forumu.

Au sto pocinje da secka ovo sve vise i vise, bukvalno svako drugo ili trece otkljucavanje bude zakucan na tipa 15fps...

Daj dozvolu za aplikacije da vidis koliko ti zauzimaju, mozda je to "smece" samo 3-4gb.
@nidzakv probaj da ga nekoliko dana ne restartujes, da vidis sta radi "jedan od najboljih tel prosle godine", bukvalno je neupotrebljiv.
Ja ne znam kakve vi probleme tačno imate i šta vas toliko nervira kad kažete da je telefon neupotrebljiv? Šta radite na njemu pa je neupotrebljiv?

Ma ovo je od zadnjeg update-a. Ugasio sam edge lightning i za sada se nije ponovilo.

Au sto pocinje da secka ovo sve vise i vise, bukvalno svako drugo ili trece otkljucavanje bude zakucan na tipa 15fps...
Posle kazu S21 Ultra brze radi od S22 Ultra. Sve to ista firma radi i sa razlogom. Znaju oni sta rade,zato su i vodeci u Android svetu. Samo se krajnji korisnici ovce za sisanje

Ja ne znam kakve vi probleme tačno imate i šta vas toliko nervira kad kažete da je telefon neupotrebljiv? Šta radite na njemu pa je neupotrebljiv?
To sam se i ja pitao do januarskog update-a. Sada vidim o cemu su pojedinci pricali... Nista ne radim, otkljucam telefon i sve secka ne znam kako to da opisem drugacije.

Probaj da ugasis edge lightning..

@Filip512 Od januarskog tel secka da je potpuno neupotrebljiv, nekad se desava po ceo dan, nekad jednom dnevno, wipe cache pomaze, ali posle 2-3 dana krece opet. Prosli put ga nisam restartovao nedelju dana i zamisli kad bukvalno ne moze nista zivo da pokrene, secka, radi usporeno, katastrofa.
@mrmilos Da, bas tako..
@nidzakv Najbolje da ga ugasimo i stavimo u kutiju.

Ja sam svexe instalirao sistem u subotu ,menjao sam csx pisto sam kupio tel i evo danas treci dan nema nikakvih provlema te vrste,poslednji fw je u pitanju

@Filip512 Od januarskog tel secka da je potpuno neupotrebljiv, nekad se desava po ceo dan, nekad jednom dnevno, wipe cache pomaze, ali posle 2-3 dana krece opet. Prosli put ga nisam restartovao nedelju dana i zamisli kad bukvalno ne moze nista zivo da pokrene, secka, radi usporeno, katastrofa.
@mrmilos Da, bas tako..
@nidzakv Najbolje da ga ugasimo i stavimo u kutiju.
Ne može ništa živo da pokrene, secka, radi usporeno...hmm ja nikada nisam imao takvih problema a takođe sam na Januarskom patchu. Jedino gde meni zna da zaštuca je prilikom otključavanja, pa se animacija ubaguje malo i prilikom skrolovanja u ponekim aplikacijama ali to je kontam do optimizacije same aplikacije. Takođe furam ful rezoluciju ekrana i 120Hz.
Ne znam iskreno, sve mi je to čudno što čitam i ja nemam nikakvih problema sa svakodnevnim korišćenjem telefona. Imao sam OnePlus 8 Pro i S20+ pre ovoga i S21U radi i brže i fluidnije u mom slučaju.

Nisu samo oni, i Apple je namerno to radio korisnicima kako bi prelazili na novije iPhone-a, samo što su se njihovi korisnici pobunili. Ja za sada na februaru nemam nekih problema, tj., nemam nikakvih, sve je dobro.

Ne može ništa živo da pokrene, secka, radi usporeno...hmm ja nikada nisam imao takvih problema a takođe sam na Januarskom patchu. Jedino gde meni zna da zaštuca je prilikom otključavanja, pa se animacija ubaguje malo i prilikom skrolovanja u ponekim aplikacijama ali to je kontam do optimizacije same aplikacije. Takođe furam ful rezoluciju ekrana i 120Hz.
Ne znam iskreno, sve mi je to čudno što čitam i ja nemam nikakvih problema sa svakodnevnim korišćenjem telefona. Imao sam OnePlus 8 Pro i S20+ pre ovoga i S21U radi i brže i fluidnije u mom slučaju.

Isto tako i kod mene sve radi perfektno i desava se da zastuca animacija na 2 milisekunde pri otkljucavanju. Sve ostalo top. Januarski update. Jedino na cemu mogu da porade je baterija,mada ja cepam igrice pun gas na 4g.

Flash Odin koliko vidim. Ako si sve probao, onda nema šta. Ili da brišeš jednu po jednu aplikaciju. Nešto ga koči.

Evo posle mesec dana koriscenja op nord 2 i vracanja na s21u moram priznati da definitivno ne znam sta placamo mi na samsungu osim one ui a to ne kosta toliko definitivno,sve identicno radi cak su animacije mnogo bolje na op,kamera osim zuma je mozda za niansu bolja a i to je pitanje,u radu je sve udenticno osim u ceni

Ja sam to stucanje prilikom otkljucavanja resio tako sto sam umesto onih zvanicnih s21 animacija koje sam koristio, skinuo sam i postavio animaciju za s22 :D

Evo posle mesec dana koriscenja op nord 2 i vracanja na s21u moram priznati da definitivno ne znam sta placamo mi na samsungu osim one ui a to ne kosta toliko definitivno,sve identicno radi cak su animacije mnogo bolje na op,kamera osim zuma je mozda za niansu bolja a i to je pitanje,u radu je sve udenticno osim u ceni
Tako sam i ja uradio, kupio Realme gt 5g prodao s21 ultra. Racunam reko ostace mi pola para a za pola cu kupim telefon top. I posle mesec dana sam se vratio na ultru. A realno je Realme gt 5g jaci od OP nord 2 dosta.

Meni je samo dex falio i nista vise bukvalno,cak stavise na op su mi bili otkljucani svi bt cideci sto na samsungu nije slucaj jer guraju svoj codec zbog njihovih sluski.

One UI mislim da je taj koji tera na vraćanje. Ja sam izmenio ne znam ni ja koliko uređaja, ali uvek i uvek mi se najviše sviđao One UI.

Screenshot_20220302-215714_Device care.jpgzanima me da li aplikacije koje ne koristim a stoje u ram memoriji trose bateriju? Msm vidim da trose, ali mi nerealno deluje da ovoliko skida.

Pa face i messenger su ti non stop na netu i trose bateriju kao ludi to onemoguci i imaces bolju bateriju,ja na svim telefonima prvo fb gasim i messenger pa sve ostalo. Ako ti bas treeba fb idi preko brovsera

Moze neko da me podseti kako ono bi da se aplikacija ne cuva u ramu kada zavrsim sa njom? Znam da je u posesavanju baterije koliko se secam.

Stigao je februarski update za S21 Ultra na A1 mreži

Prilozi

• Screenshot_20220303-085827_Software update.jpg
    Screenshot_20220303-085827_Software update.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 23
Nazad
Vrh Dno