Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Xaxaa show. Fali samo, neka bude ugasen jedno mesec dana.

Najbolje da se ne pali uopšte. Kakvi pajseri. Ovo da neko pusti u etar, da ih javno unakazi načisto.

Marketing prodaje sve. Nema ovo veze sa njima, kolika ima veze sa nama koji smo techno freak-ovi.

Ali meni se to desava bas pod uslovima rada koje su naveli, ne na 120hz. Najobicniji genericki odgovor, ali sramota.

Sramota, stavi na 60hz, a platio sam uređaj 1000 evra gde je 120Hz osveževanje ekrana jedan od bitnih karakteristika uređaja.
Mada nije mi jasno kako se to dešava na S21 Ultra, a ne dešava se na S20 Ultra. Posle zadnjeg update-a koji sam imao na S20 Ultra sve radi fluidno i bez ikakvog trzaj u animacijama koji je postojao odmah po prelasku na A12 i OneUI 4.0.

U servis, pre toga backup i neka upišu opet novi firmware.

^^Pa vi sa s20 (ultra) ste im već pokazali da niste zainteresovani za prelazak na novije telefone; odoleli ste 21(ultra), verovatno i 22 preskočite...al zato ove sa 21 valja malo pogurati 😈😊😉🤭

^^Nisam odoleo S22 Ultra, preorder-ovao sam je, ali sada se pitam da li je to bila ispravna odluka.....

Meni se jedino desava na u21 da kada izlazim iz aplikacije koju imam na pocetnom ekranu, da animacija ponekad ispadne lose. Ne mogu da kazem ni da je to seckanje, jednostavno ne ispadne uvek fluidno. I onda kada ponovo udjem u tu aplikaciju i izadjem, onda usledi normalna animacija koja se razlikuje od prethodne.

Ostalo sve radi perfektno.

Hahahahahahaha neverovatan odgovor, da nije imao qhd i 120hz ne bi ga ni uzeo. I posle kad neko predje u suprotan tabor (iphone), i treba da predje.
Ne mogu da se zalim, jos uvek sve radi okej kod mene, dok ne pocne opet i na kraju ga prodam -.-

Na koji mejl pises prigovor? Da posaljem i ja

Preko apk Samsung Members,imaš opciju prijavi greške.

Prilozi

• Screenshot_20220217-184837_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20220217-184837_Samsung Members.jpg
    35.5 KB · Pregleda: 38
Oprosti im Bože, ne znaju šta čine. Ej, Samsung ti ovako nešto napiše.
To je zato što tamo rade ljudi koji znaju nekog ko zna nekog i treba im neki posao da se snađu dok ne nađu nešto bolje. To je samo običan posao podrške korisnicima, vidiš imaš ovaj papir, sledi uputstva, ali isključivo sve generički bez uključivanja mozga.

Nešto rekoše za bateriju na S21 da je "onako" , meni je za moje korišćenje odlična, QHD 120Hz, Wi-Fi + 4G , Lokacija, Sync, max "brzina obrade", sve žive društvene mreže ... Sve full

Screenshot_20220218-000918_Device care.jpgScreenshot_20220218-000936_Device care.jpgScreenshot_20220218-000955_Device care.jpg

Meni je upravo ostalo jos 20% bat, qhd 120hz, sve zivo upaljeno, ali samo wifi i 8h- 37min sot. Prezadovoljan baterijom. Danas sam malo vise koristio kameru i sredjen je zum, mada najvaznije mi je da 1x i 3x rade okej, 10x mi skoro ne treba.
Edit: ni danas nije zakocio, izgleda da je pomoglo brisanje kesa iz recovery makar dok ne stigne novi update.

Ja sam ptimetio da mi je bateriju jede to sto imam dual sim VoLTE. Vip i Telenor. Vikendom kad ugasim sluzbenu karticu ni ne ponim ga do nedelje popodne.. Progleda telelefon.

Da li bi hteo neko koga ne mrzi da proveri tj. da kucne na zadnjem staklu da li se oseca kao da je suplje... hvala

Jeste. Na mestu gde je baterija.

Ok ja mislio da je samo kod mene bilo jer sam imao jos nekih problema sam telefonom i meni je to mnogo smetalo i zanimljivo da je to mnogo bolje odradjeno kod s20u gde se vrlo malo oseca supljina, kvari taj premium oseecaj 🙂

Slucajno sam nasao ovaj video. Aj ko bude prvi azurirao na februarski nek napise da li ima neke razlike.

Ovo gore na videu prvi put vidim , to se kod mene ne dešava (QHD i 120hz) .

Ja imao N20U SD bio brutalan, uzmem ROG Phone 5, zver od tel, kamera korektna, top. Prodam ga i uzmem skoro S21U SD i flesujem sa U1, sve lepo, sve fino, kamera izuva ALI domet mreze, katastrofalan, VIP mi cak i nestaje, tokom noci 7,8 % ode, wi fi se ponekad zaglupi, bas su ga zeznuli, ne verujem iskreno ds ce bilo sta vise resiti update ovima...

@zoreli_ isti slucaj, ovo gore je katastrofa.
Sad cu nesto da lupim, pa kako bude 😂 Mislim da znam sta je kod mene pravio problem, skinuo sam pozadine od s22 serije i koristio do pre nekoliko dana i kad sam promenio i stavio neke moje slike iz tel i onda sam uradio wipe cache iz recovery tel je prodisao bukvalno, vise ne koci uopste. Znam da sam pre radio wipe cache i nije pomoglo (januarski update naravno).
Edit: @___Mrdak___ moje misljenje je da je problem do mreze, tj a1 (vip). Meni na mts-u sve normalno radi. E sad, ako ne znas istoriju samsunga, desavalo se da ima problema sa wifi, najgore je sto koristis sd, pa ne mozes da proveris u ovlascenom servisu da li je problem u njemu.

Nazad
Vrh Dno