Svakako ćeš napraviti ozbiljan upgrade. OneUI je dosta bolji od MIUIa, to je jedan od razloga zašto do sada nisam uzeo neki Xiaomi flagship. To utiče i na kameru, koliko god da je dobar hardver tj senzori, softverska obrada fotografija mi se nikada nije sviđala (izuzetak je Mi 11 Ultra). Sve u svemu bićeš zadovoljan telefonom, dobijaćeš ažuriranja dugo tako da si miran na duže staze. Jedino mana je baterija na S21, mada naravno najviše zavisi od tvog korišćenja telefona.Pozdrav svima
planiram da kupim Samsung Galaxy S21 Dual 5G 256GB 8GB RAM pa me interesuje kako se vama pokazao u radu?
Telefon mi treba najvise zbog posla tj. za poziv, e-mail, viber... i ono sto mi je najbitnije da ima stabilan sistem i da je brz u radu. Trenutno imam Xiaomi Mi 9T, ali sam uzasno razocaran zbog sistema koji nije bas stabilan i koji hoce po nekad da zakuca. Tako da sam odlucio ovaj put da iskesiram bolji i stabilniji telefon
Hvala svima unapred na odgovoru i vremenu
Isto se desava i meni. Sa default animacijama. Tj desilo mi se jednom.Neko je rekao da su pustili, zato sam pitao.. Cudno je i meni, ali j*g. Gestures koristim. Animacije su mi na off. Telefon s vremena na vreme samo krene da radi usporeno (kao da radi na 10hz) i krene da secka i moram da ubijem sve aplikacije i da ga zakljucam- otkljucam i nakon toga radi normalno. Pocelo je opasno da me nervira, srecom je baterija odlicna, ne kao na novembarskom, ali veoma dobra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari