Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Tako smo je cekali sa A12...

Meni je na januarskom A12 sve super sto se tice aplikacija, desi mi se samo s' vremena na vreme da iz cista mira kada otkljucam telefon seckaju sve animacije, kao da padne osvezavanje na 10hz, zakljucam i otkljucam telefon i sve odlicno, clear cache i app booster odradjeno po 2 puta...to me uzasava od premium telefona na primer, ostalo je sve na mestu i leglo je bas kako treba.

Pozdrav svima :)

planiram da kupim Samsung Galaxy S21 Dual 5G 256GB 8GB RAM pa me interesuje kako se vama pokazao u radu?

Telefon mi treba najvise zbog posla tj. za poziv, e-mail, viber... i ono sto mi je najbitnije da ima stabilan sistem i da je brz u radu. Trenutno imam Xiaomi Mi 9T, ali sam uzasno razocaran zbog sistema koji nije bas stabilan i koji hoce po nekad da zakuca. Tako da sam odlucio ovaj put da iskesiram bolji i stabilniji telefon

Hvala svima unapred na odgovoru i vremenu

Pozdrav svima :)

planiram da kupim Samsung Galaxy S21 Dual 5G 256GB 8GB RAM pa me interesuje kako se vama pokazao u radu?

Telefon mi treba najvise zbog posla tj. za poziv, e-mail, viber... i ono sto mi je najbitnije da ima stabilan sistem i da je brz u radu. Trenutno imam Xiaomi Mi 9T, ali sam uzasno razocaran zbog sistema koji nije bas stabilan i koji hoce po nekad da zakuca. Tako da sam odlucio ovaj put da iskesiram bolji i stabilniji telefon

Hvala svima unapred na odgovoru i vremenu
Svakako ćeš napraviti ozbiljan upgrade. OneUI je dosta bolji od MIUIa, to je jedan od razloga zašto do sada nisam uzeo neki Xiaomi flagship. To utiče i na kameru, koliko god da je dobar hardver tj senzori, softverska obrada fotografija mi se nikada nije sviđala (izuzetak je Mi 11 Ultra). Sve u svemu bićeš zadovoljan telefonom, dobijaćeš ažuriranja dugo tako da si miran na duže staze. Jedino mana je baterija na S21, mada naravno najviše zavisi od tvog korišćenja telefona.

Ubacio neko februarski, ako jeste da li su sredili animacije, tj problem sto secka s vremena na vreme?

Meni nije ni ponuđen da ga ima :). Ne znam za to seckanje, baš čudno mi je da ti se to dešava. Kako si podesio navigation deo, jel radiš preko button-a. ili imaš gesture? Tu ti isto seče ili? Developer, probao da smanjiš animation na off ili 0.5?

Neko je rekao da su pustili, zato sam pitao.. Cudno je i meni, ali j*g. Gestures koristim. Animacije su mi na off. Telefon s vremena na vreme samo krene da radi usporeno (kao da radi na 10hz) i krene da secka i moram da ubijem sve aplikacije i da ga zakljucam- otkljucam i nakon toga radi normalno. Pocelo je opasno da me nervira, srecom je baterija odlicna, ne kao na novembarskom, ali veoma dobra.

Da tebe ne zeza neka aplikacija? Koristiš neki custom launcher? Meni na Nova radi sve kako treba, nemam nekih problema, osim što sam primetio da mi se jednom do dva puta telefon upali sam od sebe. Samo ekran bljesne, pogledam, nema ništa od poruka, poziva, ali se malo probudi, čisto da me opomene da ga nisam koristio duže vreme izgleda :D.

Neko je rekao da su pustili, zato sam pitao.. Cudno je i meni, ali j*g. Gestures koristim. Animacije su mi na off. Telefon s vremena na vreme samo krene da radi usporeno (kao da radi na 10hz) i krene da secka i moram da ubijem sve aplikacije i da ga zakljucam- otkljucam i nakon toga radi normalno. Pocelo je opasno da me nervira, srecom je baterija odlicna, ne kao na novembarskom, ali veoma dobra.
Isto se desava i meni. Sa default animacijama. Tj desilo mi se jednom.

Edit

Definitivno imam problem sa prox sezorom... Kad mi neko posalje voice na WA, telefon se pogubi, cas pali zvucnik, cas vrati na slusalicu...

A onda jedino fr koji je sam po sebi pain in the ass i ako imaš ss i neki cloud backup.

@vojkan85 ma gde, iste aplikacije koristim vec 4meseca, krenulo je od januarskog azuriranja. Ne koristim nista, sve default.
Galaxy App Booster ili brisanje kesa pomogne, ali posle 3dana otprilike krene opet, nekad po nekoliko puta dnevno, nekad jednom, nekad sve radi okej. Videcemo kad stigne februarski kako ce biti.
Kako god s22u ne uzimam, makar ga "ubili" sa azuriranjem 😂

S22U bomba a i ozbiljan upgrade oko kamere 💣

Pa sad...da li je baš ozbiljan? Rekao bih da je S22 bolji za ne više od 15%, i onaj ko ima S21U nema potrebe da uzima S22U, osim ako mu nije potreban s-pen.

Za nocno slikanje su ogromne razlike. Slazem se za onog ko ima S21U, ali ja koji imam S21+ definitivno zelim da predjem na S22U jer za razliku od prethodnih godina nisam uopste imao nameru da napustam + modele, a sada ima malo vise razloga za to.

Imam identican problem priikom otkljucavanja telefona, kao da se refresh rate promeni i sve deluje usporeno. Ponovo ga zakljucam i otkljucam i onda sve radi kako treba. Ovo postaje bas iritirajuce.

Ili da postavite da vam se telefon automatski restartuje u toku noci kada ga ne koristite, sto je opcija u okviru kontrole uredjaja, ili totalni reset da odradite. Ne vidim sta bi drugo moglo da pomogne.

Nema potrebe da se resetuje u toku noci kada se ovo desava nekoliko puta u toku dana, potpuno bez nekog pravil lock/unlock resava problem. Meni je krenulo bukvalno od poslednjeg update-a.

Pa ti mozes i danju da ga restartujes :D. ***, cekajte novo azuriranje onda. Nedopustivo je da se to dogadja na premijum uredjaju.

Džaba najjači hardware sveta, kada software piše nepismena teta.

Heee :D Problem je u tome kada vam stigne poruka i pojavi se ona AOD notifikacija, tada ako otkljucate telefon tj upalite ekran on ce da radi u rezimu od 30fps-a/30hz. I onda ide to resenje koje svi vec primenjujete. Mislim da ce to sa neki updatem lagano da srede. Oni koji teraju 60hz cini mi se da nemaju te probleme

Ne koristim AOD i telefon mi je na 60hz refresh...

Samo u toku rada pocne da koci, nema pravila kad. Otkad sam napisao prethodni post nije se desilo vise, mada sam taj dan obrisao kes u recovery (mozda je i to malo pomoglo).
Najbolji je bio a11 i novembarski update, sve je tecno radilo.
E da, kod mene je baterija svakim danom sve bolja i bolja.

Jos kada bi smanjio rezoluciju na hd, iskljucio totalno osvetljenje i ne ukljucivao internet, baterija bi ti trajala 4 dana 😎😂

Oprosti im Bože, ne znaju šta čine. Ej, Samsung ti ovako nešto napiše.

Nazad
Vrh Dno