Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Te kombinacije vec nisam pokusavao. Mada sada sa esim malo komplikovanije u drugi tel.
Tripujem da mozda neka aplikacija mozda pravi problem.

Da li je ok cena od 870e za nov S21+ sa domacom regularnom garancijom (uz tarifu telefon kad bi se uzeo)?

Ne igram igrice, ne spijuniram komsiluk, fotke mi znaci da su macro i bliske slike dobre i ostre kao i obicne fotke i video na 1-3m uz uobicajeno svetlo su ono sto snimam.
Da li nesto znacajno gubim ako ne uzmem ultru?
Da li je toliko bitna razlika izmedju dva ekrana na plus i ultri?
Ima li zamerke na ekran od plus u odnosu na ultru (rezolucija i sve ostalo...)?

Ja bi Plus jer mi mrsko dati 200-250e vise za Ultru, nemam neke potrebe za tim superzumom, bitnije mi je da su ove ostale 3 kamere podjednako dobre...
Najbitnije mi je da ne pravi probleme sam telefon.

Sta vi mislite?

Poslednja izmena:
Očekuje se Android 12 uz novi One UI verzija 4 u Evropi kroz par dana, a najdalje do kraja novembra.
offtopic:
Kad se setim kakva je ponuda bila početkom julu kada sam govorio (u Gig.) 134990 RSD S21 Ultra 256 GB + Galaxy Watch Active 2. Drugar uzeo, prodao sat na kp za 22000, izašao ga telefon malo više od 1000e, legalna garancija i sve što ide uz to.

@Zeha koristio sam i s21+ i ako ti ne smeta veličina, uzmi Ultru, 200e razlika vredi. Ako ti smeta veličina, onda Plus odličan. Autonomija je malo bolja na Ultri, kamere su bolje, ima više RAM-a, svetliji ekran i kvalitet izrade bolji, zvučnici takođe.

Dule, javi kad bude izašao i xid da mogu da se snimaju razgovori, pa da prelazim i ja :)

Danas uzimam S21 Ultra :). Odlučio sam da menjam N20 Ultra, pa da vidimo šta ću dobiti.

Ako su i jedan i drugi bili exy, nećeš dobiti ništa...tj bice nešto malo bolja autonomija i nezgrapniji telefon (doduše i qhd+120hz).

Note 20 ultra n9860 ili s21 ultra exy...prvi bez razmišljanja.

Isključivo Exynos, znaš da sam uvek za validnu garanciju :).

Ne fali nista ovom novom exy,imao sam n20u sd ,sad imam s21u ex,apsolutno nista mu ne fali,cak stavise sd 888 se vise greje od novog ex,bar po testovima

Malo signala samo 🙂

A tek 990 koji je pakao po pitanju signala i mobilne i WiFi mreže. Svako malo drop-a.

Nikakav problem.sa signalom nemam cak ni u garazi gde je n20u znao da izgubi

Nemam ni ja na relaciji kuca posao.. Ali kad se ode na planinu npr, prvi izgubis signal i zadnji dobijas 😀

Bog me, leti za sada. Čini mi se da je fludiniji u odnosu na N20 Ultra. Finger značajno unapređen, kamere za nijansu bolje. Neki prvi utisci za sada.

Svi kažu da je a12 nešto fluidniji na samsungu od a11...nešto su sa animacijama radili. Čekam na foldu da me počaste...

Malo su animacije bolje odradjene,mislim da je brzina ista ,nisam primetui neku razliku u tadu za sad

U tekstu pise da pogadja samo US verzije.

Screenshot_20211118-094247_Software update.jpg

Nazad
Vrh Dno