Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Zna li neko koji je fazon sa ovom cenom od 600$? Drugar mi dolazi pred kraj godine, pa reko da poručim S21U umesto Pixela 6 Pro ako je već ta cena.

Pa trade in program (koji je u usa dosta dobar). Daš neki telefon starije generacije i doplatiš za novo

Sad videh na dnu strane dole, Iph 12 Pro max kao trade i još 600$ 🤣

Radio sam neku obradu video materijala 4k/60fps i nisam osetio nikakvu razliku čak sam u momentima primetio i pad perfomansi obrade na high podesavanjima,mislim da je samo marketing.

Ja ne znam ni zasto se lozim da snimam sa fonom 4k, kad ne moze skoro nijedan fon da reprodukuje video u 4k. Sem mozda nekih sony displeja.

^ Valjda ga nekada pustiš preko monitora ili TV-a?! Tad ima itekako smisla.

Ja ne znam ni zasto se lozim da snimam sa fonom 4k, kad ne moze skoro nijedan fon da reprodukuje video u 4k. Sem mozda nekih sony displeja.
Naravno da sve izgleda bolje u 4K rezoluciji, posebno na kvalitetnom monitoru ili televizoru.

Ali u svakom slučaju vredi snimati u 4K, zato što kvalitetan 4K snimak izgleda bolje od kvalitetnog 1080p bilo gde da se pusti - na tabletu, laptopu, PC/monitoru, TV-u, pa čak i na većini novijih telefona itekako može da se primeti razlika, čak i bez nativne 4K rezolucije uređaja koji vrši reprodukciju tog videa.

Za pravilan pregled 4K HDR videa je potreban odgovarajući (4K) HDR displej (na telefonu, monitoru, TV-u), jer HDR ne može pravilno da se reprodukuje na zastarelim panelima.

Vrati se na ovaj post kroz 5 godina pa će ti sve biti jasno. Uspomene koje sam snimao u 720p pre 5,6 godina sada su smešne, hteo sam da uštedim na prostoru pa nisam želeo u 1080p, bio sam u fazonu ma šta će mi to a sada mi je žao zbog toga. Možda nema neke potrebe snimati u 4k 60fps ali u 4k svakako ima.

Meni ljepse izgleda u 60fps 1080p nego u 4K (30fps). Nekako naviklo oko na sto vise fps-a.

Može li neko da mi da link ili sl. gde mogu da se prijavim za ui4.0 test program?

Sve snimam u 4k60fps , ne zbog toga na cemu cu gledati nego za buducnost posto snimam uglavnom malog sina. Da mi kaze , za koju godinu, pa sa cim si me to snimao cale🤣🤣🤣. Zao mi samo sto nemam 8k.

Da li se ocekuje neko pojeftinjenje za S21 seriju s obzirom da izlazi sledeća serija sledece godine.
Šta mislite da li vredi preci sa S9 plus na S21 plus, bitna mi je kamera, igrice ne igram.

Da li se ocekuje neko pojeftinjenje za S21 seriju s obzirom da izlazi sledeća serija sledece godine.
Šta mislite da li vredi preci sa S9 plus na S21 plus, bitna mi je kamera, igrice ne igram.
Naravno da vredi, što bi rekli Ameri it's a no-brainer.

@juventus89 kakav ti je video kad ukljucis super steady?? Meni je katastrofa, sve mutno ( kad sam uzeo tel i kad sam probao sve funkcije radilo je okej ).
Jel mogu da se ukljuce i ostale kolege oko ovoga, zanima me u cemu je problem, hvala!
Jel se popravio 4k 60 ili i dalje da koristimo 4k 30?
@Bojan84 Dve generacije preskaces, sve sam ti rekao sa ovim. Ja sam presao sa s8+ na s21u i jeste da kosta malo vise, ali dosta poboljsanja ima.

@juventus89 kakav ti je video kad ukljucis super steady?? Meni je katastrofa, sve mutno ( kad sam uzeo tel i kad sam probao sve funkcije radilo je okej ).
Jel mogu da se ukljuce i ostale kolege oko ovoga, zanima me u cemu je problem, hvala!
Jel se popravio 4k 60 ili i dalje da koristimo 4k 30?
@Bojan84 Dve generacije preskaces, sve sam ti rekao sa ovim. Ja sam presao sa s8+ na s21u i jeste da kosta malo vise, ali dosta poboljsanja ima.

Brate kad upalim super steady mod slika bude kao da snimam sa mikrotalasnom,sve nekako treperi na ekranu.
Meni je 4k 60 fps normalno radio oduvek, sad ne znam kakav problem imate?

Meni ne treperi, ali je kvalitet kao da je 144p i 0 detalja. Sreca pa ga nikad ne koristim.
4k 30 je pre bio bolji od 4k 60, pa me je zanimalo da li se nesto promenilo.
@DGoran koji tel imas?

Ne pričaj bzvz.
Ako tako gledaš kao što pišeš, ako preskočiš 5 generacija tek ćeš onda videti poboljšanja i tako u nedogled.
Što više gen. preskačeš, poboljšanja na posmatranu klasu su očiglednija i više ih ima...

@geoneo mozda si me pogresno shvatio, moj post se odnosio na to da- npr kod samsunga se najvise primeti razlika ako preskocis jednu generaciju.

Topcina i kod mene 4k60fps...

Nazad
Vrh Dno