Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Uh, iP ne dolazi u obzir, prosto ne volem. S22 mi je daleko jer imam mali duh na s9 pa me nervira već par meseci. Mali 21 je bukvalno savršen u ruci, meni kao ženi mnogo lepši od 20 jer čekam flat ekran još od Note 4... čak i plastika mi je super, manje stresa oko trapavosti 😁 Baterija manje više, navikla sam da ga dopunjavam na pola dana i ne smeta mi, putovanja više ne postoje 🙄😄 da bi me nošenje eksterne brinulo toliko. Ne znam, glupa situacija. A poklon lep. 😄
Па нема разлога да избегаваш обичан S21, с'обзиром да прелазиш са S9, биће то напредак у буквално сваком смислу, тако и треба мењати тел сваких пар генерација и стварно видиш напредак на свим пољима..

Sto se tice ekrana, primetiti razliku izmedju fhd i qhd na tolikoj povrsini moze samo neko ko ima oko sokolovo. 😄 Svaka cast vama koji mozete, ja ne mogu. I na S9+ sam drzao fhd, nisam primetio razliku kad se ukljuci qhd, a jos je ovo native fhd, pa bi trebalo da je slika za nijansu ostrija. Za boju se slazem, stvarno je steta sto nema crne, meni bi jedino ona tamno siva dosla u obzir. I baterija je mogla da bude veca. A u ruci mi S21 perfektno lezi, pogotovo naspram sadasnjeg S10lite... Ostaje ti da predjes na iP ili da cekas S22, kompaktih flagship androida vise nema. Sony necu da racunam posto ga nema ni na kp...
Nije to druže samo do oštrine (mada i to se lako primeti). Već samim tim što mi stane dosta više sadržaja na ekran meni je must have feature (posebno što qhd+ zanemarljivoo više troši od fhd+). No ne kažu džaba, lepota je u oku posmatrača.Screenshot_20210121-220216_AIDA64.jpgScreenshot_20210121-214700_AIDA64.jpg

@Proday
Jeste lepota u oku posmatraca, ja bih na qhd morao povecati velicinu fonta.😅 Inace imam odlican vid, ali ne volim kad je sve tako sitno kao na tvom qhd primeru... Da mi ne smeta to sto je sitno, presao bih i ja na tako kompaktan telefon, umesto da se napolju mucim sa velikim S10lite, srecom ima "one handed mode", pa nije toliko strasno. 🙂 A S21 kao da je pravljen po meri moje šake (imam 189cm, nije nesto mala), da mi telefon uveliko ne menja laptop, najverovatnije bih presao na S21 cim jos malo padne cena, ovako ne znam...

punih 20 minuta slika i videa, upoređivanje s21 u i p40 p bez plusa. Baš zanimljiva stvar za gledati

Upravo zvao Post express da se raspitam u vezi posiljke poklona. Do jucerasnjeg dana oni od Samsunga nisu primili nikakav paket za slanje sto se mene tice. Poklon uspesno registrovan 04.02.

Registracija poklona je trajala do 28.02.

U Samsungu kazu da se pokloni hronoloski salju,pa kada oni koji su pred istek registracije odradili registraciju za isti onda da ocekuju isporuku?

Ako prodje 15.03,do kada su oni dali rok za isporuku,i poklon ne dobijem,kome se zaliti?

Upravo zvao Post express da se raspitam u vezi posiljke poklona. Do jucerasnjeg dana oni od Samsunga nisu primili nikakav paket za slanje sto se mene tice. Poklon uspesno registrovan 04.02.

Registracija poklona je trajala do 28.02.

U Samsungu kazu da se pokloni hronoloski salju,pa kada oni koji su pred istek registracije odradili registraciju za isti onda da ocekuju isporuku?

Ako prodje 15.03,do kada su oni dali rok za isporuku,i poklon ne dobijem,kome se zaliti?
Ja sam se registrovao i odobren sam prvog februara, ista stvar.

063311283 - ovo ti je direktan broj Samsung promo tima, ali dobićeš verovatno odgovor da kolege i dalje pripremaju poklone. Tražiće ti IMEI uređaja ako budeš zvao.

Taj broj sam i zvao. Broj Samsung podrske. Neverovatno koliko su neozbiljni

MTS je opet uklonio S21 seriju iz ponude. Uočio sam juče da ih nema na sajtu...

Do sad je mts bio najpovoljniji sto se tice Samsung telefona jer su dobijali najbolju cenu od svih ,bili su jeftiniji od 100 do 150e od ostalih i to im je Samsung davao popust na narucenu kolicinu. Ove godine nisu dobili taj popust iz ko zna kog razloga i evo sta se desava,nece da guraju Samsung i zato nisu ni hteli da ih uzimaju u preorderu

Taj broj sam i zvao. Broj Samsung podrske. Neverovatno koliko su neozbiljni
Исто је и у Швајцарској. Пре 20 дана сам добио потврду да добијам поклон, пре 10 да а сам добио број пошиљке... Ал пошиљка с тим бројем и даље непостојећа у систему... Тако да оно... Шљамсунг

Opa, vratili su na MTS sajtu S21 seriju i ubacili u ponudu i Galaxy Watch Active 2 i produženu garanciju i popust na pretplatu...zanimljiva ponuda...

Znaci pada cena na oglasima 🙂

^^Milsis "POPUST" a u stvari 19.800RSD SKUPLJE za S21+ na 24m ?!!!
Standardna ponuda (ako dobro racunam) na 24m sa O3 za S21+ je ukupno tel i mesecna pretplata = 169,976rsd a za novu ponudu "sa popustom" na pretplatu je ukupno 188,976rsd.

Capture11.PNG
Po mojoj brzoj računici za S21 Ultra i Omoriku 2, ispade ova "Top ponuda" jeftinija od osnovne...ako na to uračunamo poklon GWatch Active 2 koji mi ne treba i dodatnu godinu garancije koja je uvek dobrodošla, ja bih rekao da se isplati...🤑

Opa, vratili su na MTS sajtu S21 seriju i ubacili u ponudu i Galaxy Watch Active 2 i produženu garanciju i popust na pretplatu...zanimljiva ponuda...
Juce zvao MTS da vidim zasto ni posle 7 dana ne stize telefon na adresu. Kazu, telefon je spreman ali mora da vas kontaktira neko iz prodaje da potvrdi sve podatke i da ce da ubrzaju taj proces odmah. Ruku na srce, zvao sam ih oko 19h, vec oko 20h sam dobio taj poziv. Rekli su da imam 3 godine garancije, s tim da bih trecu godinu garancije aktivirao moram da se registrujem na nekom sajtu(rekao bih samsung-ovom) i da uz to dobijam i sat(iako nije pisalo na sajtu u trenutku porucivanja da sat ide u paket)

Jel ja TO dobro videh u gornjem videu, IDE PUNJAČ uz S21 ili je to samo za amerikance?
Od kad je i punjač u pakovanju?
Zar 21. nije bez punjača?

Ne ide. Ima da se kupi 25W za 2500 dinara. Punjač ima USB-C pa samo zakačiš kabl koji ide uz telefon.

A u videu ima punjac, valjda americka uticnica (nagadjam, ne znam kakve su u UK i AU).
Otkud, zasto, od kad...?

A u videu ima punjac, valjda americka uticnica (nagadjam, ne znam kakve su u UK i AU).
Otkud, zasto, od kad...?

376K subscribers, nije to neki no-name kanal na YT, očigledno su mu poslali puno (test) pakovanje.

Pogledajte prilog 300245
Po mojoj brzoj računici za S21 Ultra i Omoriku 2, ispade ova "Top ponuda" jeftinija od osnovne...ako na to uračunamo poklon GWatch Active 2 koji mi ne treba i dodatnu godinu garancije koja je uvek dobrodošla, ja bih rekao da se isplati...🤑
... e kako se lako navikavamo na "nove realnosti" , Top ponuda 136.800 din. uz pretplatu za telefon . Za par godina će nam izgleda biti "normalno" da S25 bude 2.990 evra u papirnoj kesici .... ma ne treba ljudskom rodu nikakav meteor / armagedon i slično .

... e kako se lako navikavamo na "nove realnosti" , Top ponuda 136.800 din. uz pretplatu za telefon . Za par godina će nam izgleda biti "normalno" da S25 bude 2.990 evra u papirnoj kesici .... ma ne treba ljudskom rodu nikakav meteor / armagedon i slično .
Heh pamtim ja dobra stara vremena kada me je tada najnoviji S8 izašao "svega" 48000 na 12 rata uz tadašnji ekvivalent paketu Omorika 2...a sad 4 godine kasnije...brrrrr....brojke jesu velike i dobro je pitanje koliko će koštati S2x za X godina...

Kao i verovatno svi ovde, imao bih svašta da kažem za današnje cene kod naših operatera, posebno koliko deru i na znatno jeftinijim telefonima, kako fizička tako i pravna lica (i dalje mi se plače za koje pare je moja firma uzela Redmi Note 8 u odnosu na cene po radnjama prošle godine) ali ako ću Omoriku 2 plaćati 1000 din mesečno manje 2 godine, dobiti telefon za 150-200 evra manje nego po maloprodavnoj ceni u radnji plus da ne zaboravimo i dodatnu godinu garancije koja ne znam koliko bi koštala ako uopšte može da se produži kod nas. E da i još pride dobiti gratis sat od 200injak evra koji mi ne treba ali koji ću da poklonim devojci a znamo da su pokloni ženama bonus svoje vrste ;) = mislim da se isplati. U svakom slučaju, ravnajući se prema ceni telefona u regularnoj maloprodaji pre dve godine i danas, danas dobijam više u odnosu na ono što sam dobio pre dve godine od MTS-a - Omoriku 2 (puna cena pretplate) i S10+ (24x3776).
Pritom, ne zanimaju me telefoni sa oglasa i tu se strogo slažem sa zvaničnom politikom Bench-a :cool: a toliku gomilu para ili više od toga dajem u komadu samo za televizor i skuplje stvari ;)

Jel ste vama telefon greje dok je ne punjacu? Meni svaki put, i reko aj da pogledam temp i 39,5c.

Kupovina kod operatera je svakako isplativija varijanta, međutim mnogi se ravnaju sa cenama na KP i oglasima koje nisu relavantni za one koii žele garanciju i legalno kupljen uređaj. Lično uveke kupujeme isključivo legalno i sa garancijom sve uređeaje, pa i telefone. Kada se pogledaju legalne cene sa cenama kod operatera, plus kada se dobija poklon što Smasung unazad godinama radi uz svoje flagship telefone, isplati se kupiti kod operatera.

Kakve su sanse da se ostvari garancija ako kupim mob od vlasnika ugovora mts/telenor/vip? Znam da Telenor trazi vlasnika ugovora, za ostale nemam pojma kakva je procedura..

Nazad
Vrh Dno