Kod nas u CG nema Care+. Ili je to moguce svuda uzeti online? Kazes podrazumjeva cak i ako se display slomi prilikom pada? Koliko kosta to cudo?
Samsung ima 37-39 MBit/s, Huawei od 40-45 a iPhone 60-110. Naravno, ovo važi za 4k 60fps, plus iPhone ima 10 bit video a ovi ostali 8 bit.@Spanjeli Šta je za tebe nizak birate?
Ili ovako, koliki je to bitrate na Huawei, a koliko na Apple?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Moze ,malo je manja postarina ali opet postarina skuplja od maske,nije do pre 5 meseci bilo ovakoSpigen UK?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probacu filmic pro ,u njemu ima stelovanje bitrate-aSamsung ima 37-39 MBit/s, Huawei od 40-45 a iPhone 60-110. Naravno, ovo važi za 4k 60fps, plus iPhone ima 10 bit video a ovi ostali 8 bit.
P30pro
Evo snimio sam u filmic pro 4k 24fps ,117mb bez problema,super izgledaSamsung ima 37-39 MBit/s, Huawei od 40-45 a iPhone 60-110. Naravno, ovo važi za 4k 60fps, plus iPhone ima 10 bit video a ovi ostali 8 bit.
P30pro
Probaj i filmic pro,ja ga dugo nisam koristio i sad probao ,bolji je od stockMa i meni normalan/super bitrate. Radim često snimke i dobar je snimak za imati pod ruku kada nemaš profesionalnu opremu, a potrebno je usnimiti nešto.
U "auto" režimu. Izaberem samo rezoluciju i FPS.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Jel ima opciju da uključiš 10bit video? To bi trebalo da je tamo gde biraš rezolucijuEvo snimio sam u filmic pro 4k 24fps ,117mb bez problema,super izgleda
Nisam uspeo da nadjem,tilu gde si rekao ima samo ovoJel ima opciju da uključiš 10bit video? To bi trebalo da je tamo gde biraš rezoluciju
P30pro
P.s. jel S21U nam 10bit??? I sta je bilo ono ko snima u Pro Raw dobija i 12bit - ali samo u Pro video ili Pro RAW.
Moze li neko da provjeri da li u raw zaista snima u 12bita?

Interesantno; evo malo da tvikujete [emoji56][emoji772]
https://youtu.be/bB59N-9OFUc
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Zadovoljan baterijom.
Jutros od 6:30 do sad,ostalo 9 posto.
Sve vreme 4G,puto do Beograda do Niša,Mape,stalno uključeni Blutut i GPS zbog Amazfit T-ReX(ZEPP aplikacija).
Jedno sat vreemena razgovora.
Ispeglali su EXY lepo,ovako mi se ponašao SD 865 na OP8,dok sam na NOTE 9 pri ovakvom korišćenju morao telefon da punim ponovo oko 15-16h.Pogledajte prilog 296588Pogledajte prilog 296589
Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока
Da daOvo je zaista odlično! Još vidim da koristiš dve kartice i nije ti najsrećniji signal tu gde si.
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Ma nije problem da je 10e ali 50e za postarinu mislim da je suludo . Uspeo sam da narucim sa mobilefun
@wave dobar je ja mislim i onyx,nesto kao sandstone case koliko sam video,salji utiske kad dobijes. I na koju adresu so narucio tj u koju zemlju stize posiljka
Sto se tice 12-bit video i 12-bit HDR koji S21U ima kao jedan od glavnih featuresa GSM Arena i ostali su objavili sledece:
"12-bit HDR and 12-bit RAW photography
The Samsung Galaxy S21 Ultra is also capable of capturing photos with HDR and RAW shots in 12-bit. This means that images in this mode will have about 68 million colors — or 64 times the colors in a 10-bit image. As you can expect, this allows for a finer transition between one color to another on a photograph, essentially eliminating color noise to a great degree. An average user may not detect the difference between 10-bit and 12-bit color, but the upgrade is of great importance to professional photographers"
Da li stvarno S21U ovo ima ili je samo jos jedan od marketing "laznih" igara Samsunga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari