Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ja zadovoljan baterijom na samsungu...daleko najveći potrošač kamera sa snimanjem 4K videa...tko puno ne snima može dobiti sigurno još 1h dodatno SoT ako ne i više

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk

Sve je izgleda sredjeno,telefon leti,dobra baterija....Definitivno najveci nedostatak je ukinut micro sd slot,sve ostalo cista 10ka

Ja zadovoljan baterijom na samsungu...daleko najveći potrošač kamera sa snimanjem 4K videa...tko puno ne snima može dobiti sigurno još 1h dodatno SoT ako ne i više

Ko ne snima video si mislio?
A ko povremeno svaki dan fotografise, koliko ce se to odraziti na potrosnju?

Sve je izgleda sredjeno,telefon leti,dobra baterija....Definitivno najveci nedostatak je ukinut micro sd slot,sve ostalo cista 10ka

A gde je punjač?!!!
Ne vazi to ništa bez punjača. :d

----

Dajte licne opise rada i ponasanja S21+ i S21, da vidimo malo kako manji modeli rade...

Poslednja izmena:
Ko ne snima video si mislio?
A ko povremeno svaki dan fotografise, koliko ce se to odraziti na potrosnju?

A gde je punjač?!!!
Ne vazi to ništa bez punjača. :d

----

Dajte licne opise rada i ponasanja S21+ i S21, da vidimo malo kako manji modeli rade...
A pošto nijedan telefon u 2021 neće dolaziti sa punjačem.
To i nije neki nedostatak

Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока

Samo što će ostali nuditi da po istoj ceni dobiješ bundle sa punjačem.

Dule, nije ni bilo pitanje DA LI ćeš je uzeti, već KAD !
:-D
Da te lepo služi Exy, posle par godina

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

^ opet se exy prihvata sa osmehom, neka te lepo služi do N21U[emoji2]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

^ verujem da hoće, zato neću uzeti S21U nego idem na kralja i očekujemo ga exy i AMD.

Dobro sam prosao,razlika 50e ali sam dobio i orig punjac tako da sam super prosao
@sarulja91 na zalost 128gb ,to mu je jedina mana,izleteo povoljno i steta da ga propustim

Poslednja izmena:
Dobro sam prosao,razlika 50e ali sam dobio i orig punjac tako da sam super prosao
@sarulja91 na zalost 128gb ,to mu je jedina mana,izleteo povoljno i steta da ga propustim
Pa bas si dobro prosao,doduse tvoj note je snapdragon bio mada ovaj novi exynos je odlocan,a mene su ismevali pre 7 dana kad sam isto konstatovao.

Pa bas si dobro prosao,doduse tvoj note je snapdragon bio mada ovaj novi exynos je odlocan,a mene su ismevali pre 7 dana kad sam isto konstatovao.

Dobar je ,bolji je od 865+ tj telefon radi jos fluidnije i brze,kakav je u idnosu na 888 videcemo ali ovo je super,nema grejanja,signal dobar,baterija isto tako

@idemo mislim da sam na sammoblie pročitao da je u fazi testiranja pa se nadam da će biti sa novim notom.

Po mom iskustvu sa S21 Ultra i OP8.
EXY 2100 je u rangu SD 865 što je po meni ok.
Meni puna kapa,nemora se sad brinuti da ćemo imati probleme sa Samsungovim telefonima.

Dobar je ,bolji je od 865+ tj telefon radi jos fluidnije i brze,kakav je u idnosu na 888 videcemo ali ovo je super,nema grejanja,signal dobar,baterija isto tako
To je bas obecavajuce,kamera kakva je naspram nota,ekran?Kontam da je prijatniji za drzanje u ruci mada to mi nije nesta bitno.Kvalitet izrade mi deluje bas top.

Poslednja izmena:
Ergonomija je dosta bolja od n20u ,lepo lezi u ruci. Sto se dizajna tice po meni najlepsi samsung ikada ,uboli su i boje. Kameru nisam testirao nesto puno mislim da su tu negde osim sto je ovde dodat macro kome znaci,kada je budem testirao malo vise pisacu mada ima strucnijih ovde od mene pa i oni mogu da prokomentarisu. Brzina me odusevila,mislio sam da je n20u sd nenadmasiv ali videcemo kada dobije A11 kakvi su onda. Sto se tice displeja ja ne vidim razliku mada ja ne vidim razliku izmedju fhd i wqhd tako da nisam merodavan,po meni su isti. U svakom slucaju za sad nemam zamerke osim na premali skladisni prostor

Ergonomija je dosta bolja od n20u ,lepo lezi u ruci. Sto se dizajna tice po meni najlepsi samsung ikada ,uboli su i boje. Kameru nisam testirao nesto puno mislim da su tu negde osim sto je ovde dodat macro kome znaci,kada je budem testirao malo vise pisacu mada ima strucnijih ovde od mene pa i oni mogu da prokomentarisu. Brzina me odusevila,mislio sam da je n20u sd nenadmasiv ali videcemo kada dobije A11 kakvi su onda. Sto se tice displeja ja ne vidim razliku mada ja ne vidim razliku izmedju fhd i wqhd tako da nisam merodavan,po meni su isti. U svakom slucaju za sad nemam zamerke osim na premali skladisni prostor
Exynos verzija n20 ultra leti na a11 mada ja sam ubacio odma u ultru cim sam uzeo pa i ne znam sad dali ima bitne razlike.Mada iz iskustva na n10+ koji jos nosim i u njega sam ubacio a11 primetno je fluidni telefon kao sto rekoh nista sporiji od n20 ultra naravno 120hz cini svoje po pitanji tecnosti i odziva.

Pa da najvecu razliku pravi 120hz to je bas prava stvar.Zanima me na s21 ultra ta 10x opticka kamera jel bolja primetno nego na n20 ultra kad je na 10x po logici bi trebalo da bude.Brine me to gledao sam neke testove gde je s20 ultra na 10x cak i ostriji nego s21 ultra na 10x s tim sto je na s21 prikaz boja bolji al opet mi ne ide u glavu da bude losiji u ostrini...

Zašto misliš da neće, za sada koliko znam samo Samsung i Epl idu bez punjača zvanično. Šaomi je dao opciju da ko želi, dobija punjač, ostali nisam video da su definitivno potvrdili ( ispravi me ukoliko grešim )

Vrh Dno