Ko ne snima video si mislio?Ja zadovoljan baterijom na samsungu...daleko najveći potrošač kamera sa snimanjem 4K videa...tko puno ne snima može dobiti sigurno još 1h dodatno SoT ako ne i više
Sve je izgleda sredjeno,telefon leti,dobra baterija....Definitivno najveci nedostatak je ukinut micro sd slot,sve ostalo cista 10ka
Znaci ides sa notare na s21?Da da to sam zaboravio [emoji3][emoji3][emoji3]
A pošto nijedan telefon u 2021 neće dolaziti sa punjačem.Ko ne snima video si mislio?
A ko povremeno svaki dan fotografise, koliko ce se to odraziti na potrosnju?
A gde je punjač?!!!
Ne vazi to ništa bez punjača. :d
----
Dajte licne opise rada i ponasanja S21+ i S21, da vidimo malo kako manji modeli rade...
Uzeo sam s21uZnaci ides sa notare na s21?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
A pošto nijedan telefon u 2021 neće dolaziti sa punjačem.
To i nije neki nedostatak
Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока
Da znas da sam prijatno iznenadjen,radi kao sat za sad[emoji3]Dule, nije ni bilo pitanje DA LI ćeš je uzeti, već KAD !
:-D
Da te lepo služi Exy, posle par godina
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
To ce biti telefon^ opet se exy prihvata sa osmehom, neka te lepo služi do N21U[emoji2]
128 ili 512?Uzeo sam s21u
Aha nisam ispratio,mislio sam da si komentarisao iskustva drugara sto si rekao da ga uzeo.Koliko ti izasla doplata sa n20 ultra?Uzeo sam s21u
Ako misliš na N21U evo njega u avgustu ove godineZnači čekaš do sledeće godine u najboljem slučaju![]()
Pa bas si dobro prosao,doduse tvoj note je snapdragon bio mada ovaj novi exynos je odlocan,a mene su ismevali pre 7 dana kad sam isto konstatovao.Dobro sam prosao,razlika 50e ali sam dobio i orig punjac tako da sam super prosao
@sarulja91 na zalost 128gb ,to mu je jedina mana,izleteo povoljno i steta da ga propustim
Ako misliš na N21U evo njega u avgustu ove godine
Dobar je ,bolji je od 865+ tj telefon radi jos fluidnije i brze,kakav je u idnosu na 888 videcemo ali ovo je super,nema grejanja,signal dobar,baterija isto takoPa bas si dobro prosao,doduse tvoj note je snapdragon bio mada ovaj novi exynos je odlocan,a mene su ismevali pre 7 dana kad sam isto konstatovao.
Po mom iskustvu sa S21 Ultra i OP8.Pa bas si dobro prosao,doduse tvoj note je snapdragon bio mada ovaj novi exynos je odlocan,a mene su ismevali pre 7 dana kad sam isto konstatovao.
To je bas obecavajuce,kamera kakva je naspram nota,ekran?Kontam da je prijatniji za drzanje u ruci mada to mi nije nesta bitno.Kvalitet izrade mi deluje bas top.Dobar je ,bolji je od 865+ tj telefon radi jos fluidnije i brze,kakav je u idnosu na 888 videcemo ali ovo je super,nema grejanja,signal dobar,baterija isto tako
Exynos verzija n20 ultra leti na a11 mada ja sam ubacio odma u ultru cim sam uzeo pa i ne znam sad dali ima bitne razlike.Mada iz iskustva na n10+ koji jos nosim i u njega sam ubacio a11 primetno je fluidni telefon kao sto rekoh nista sporiji od n20 ultra naravno 120hz cini svoje po pitanji tecnosti i odziva.Ergonomija je dosta bolja od n20u ,lepo lezi u ruci. Sto se dizajna tice po meni najlepsi samsung ikada ,uboli su i boje. Kameru nisam testirao nesto puno mislim da su tu negde osim sto je ovde dodat macro kome znaci,kada je budem testirao malo vise pisacu mada ima strucnijih ovde od mene pa i oni mogu da prokomentarisu. Brzina me odusevila,mislio sam da je n20u sd nenadmasiv ali videcemo kada dobije A11 kakvi su onda. Sto se tice displeja ja ne vidim razliku mada ja ne vidim razliku izmedju fhd i wqhd tako da nisam merodavan,po meni su isti. U svakom slucaju za sad nemam zamerke osim na premali skladisni prostor
A pošto nijedan telefon u 2021 neće dolaziti sa punjačem.
To i nije neki nedostatak
Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока
Dobro sam prosao,razlika 50e ali sam dobio i orig punjac tako da sam super prosao
@sarulja91 na zalost 128gb ,to mu je jedina mana,izleteo povoljno i steta da ga propustim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari