Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ma mene generalno briga, al ako se ustanovi da je sd888 fail znači da cele godine neću menjati telefon, a to me već pomalo zabrinjava [emoji849]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ja se samo nadam da će izaći neki "normalan" battery test do 28.1. da se vidi stanje pa da se napravi pre order...šteta bi bilo ostati bez Buds Pro [emoji16]

Gesendet von meinem ELS-N39 mit Tapatalk

To je na KP kada svi grunu cenom ocas posla dole. Ima da ih bude da biras.

Ja se samo nadam da će izaći neki "normalan" battery test do 28.1. da se vidi stanje pa da se napravi pre order...šteta bi bilo ostati bez Buds Pro [emoji16]

I ja cekam isto. Ne znam kad se skida embargo na full review

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

I ja cekam isto. Ne znam kad se skida embargo na full review

2 недеље траје, сад нзм да ли од званичног представљања?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Taman da prodje preorder period. Klosarski potez

Pa ti poruči online pa ako ti se ne svidi imaš 14 dana fore da ga vratiš.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ево објаснио лик како функционише embargo
https://youtu.be/yzBs0Ik5wLU

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ko o čemu...

Je l to kod operatora za preorder nema 16/512 verzija ili ja ne mogu da nađem lepo?!

Kakva *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ština, ako je zaista tako

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

I 128GB kako vidim u Telenoru.

Haha best move ever...eto sad možeš opet [emoji1787][emoji56]

Nije mi to bila namjera, tako se desilo. Međutim ovdje u Austriji su u međuvremenu promijenili taj zakon o 14 dana...ako je uređaj otvoren ne dobije se puni povrat novca jer je umanjena vrijednost proizvoda.

Izbacili i Mst za bezkontaktno plaćanje na s21 seriji...jest da nam to i nije bitno u Srb ali još jedan downgrade u sv slučaju!

neka me neko dopuni za poredjenje S20 vs S21:

-plasticna ledja
-losija rez
-odsustvo mem. slota
-odsustvo punjaca
-odsustvo slusalica

+$200 niza launch cena
+bolji cipset (ovo se i podrazumeva da ce svake godine biti bolji ali ajde)
+brza USF storage memorija
+nativni 5G

kamere, memorijska konfiguracija, baterija, brzina punjenja i display identicni? dizajn i boje su subjektivni, meni se vise svidja baby blue na S20 npr. One UI 3.1 ce sigurno dobiti i S20 pa da kazemo da to nije prednost.
sta sam propustio jos?

Post pre tvoga imaš još jedan (-) [emoji6]

ok, to je bas onako specificno ali si u pravu.

u odbranu samsunga posteno je reci da za razliku u ceni covek moze da uzme 8/256GB, kupi punjac a mozda cak i bezicni ali opet ode somic a imas plastikanca sa smanjenom rez.

steta, S20 je bio prakticno savrsen, samo da su dodali 5G po defaultu, softverski omogucili 120Hz@2k i napravili lepse boje i to bi bio top telefon kome treba manja dijagonala, pa i da cena ostane ista uz ostale pluseve sto napisah.

kapiram da kada su gledali prodaju S20 serije da se S20 najlosije prodavao i onda da poguraju prodaju resili su da naprave ustede kako bi spustili cenu i ucinili ga atraktivnijim. *mjau**mjau**mjau*, da je ostao kao S20 uz par upgrade-a bio bi bas super, a plastiku i ostale downgrade su mogli da sacuvaju za S21 FE.

@Chinaski e da, kad pomenu to za memoriju, ne zaboravi da s20 ima 12 gb rama za razliku od uštrojenog s21...tako da imaš još jedan minus [emoji849]

Btw ne razumem šta ti je problem sa 5g?...ja evo imam isti pa ga nisam upalio ni jednom niti ću

S20 5G ima 12GB RAM memorije, tako da ne pije priču za naše tržište jer je drugi SoC.

@Proday: vidis, to nisam ni znao ali svejedno, racunao sam u odnosu na osnovni model. S20 5G je bio zelenu skuplji.

U ovoj temi takmičenje ko će više da popljuje telefon, ili ti, standardna samsung tema na benču (evo par postova iznad, 5x čovek pominje mst, koji je potpuno nebitan za 99% ljudi koji ovo citaju) :d

No, čačkao S21 Ultra malo pre u Ušću, neki prvi utisci:

Uživo, novi dizajn još lepši nego na fotkama (neuporedivo lepša estetika zadnje strane u odnosu na s20).
Kamere direktno poredio sa s10 koji trenutno nosim i na svakoj se vidi napredak (kako hendluje hdr itd).
Adaptive refresh radi dobro, sve što sam koristio je bilo 100% glatko.

Ko ima S21U, vrv nema smisla da prelazi, ali zar nije tako uvek i bilo, tek se posle 2 generacije primeti neki skok...

@Risko pljuju telefon oni koji menjaju 1-2 samsung modela svake godine jer su razočarani; oni koji čačkaju u radnji, gledaju na yt i menjaju na par godina telefon, apsolutno razumem da su hiperoduševljeni!

Inače pomenuo sam 2x mst ne 5x (i to sa razlogom) i generalno je ne oprostivo da se telefon toliko unazadi u jednoj generaciji!

@Chinaski dao bi ja još +zelenu bez problema da sam navatao model sa 256gb i time definitivno bio miran poduži period kako je krenulo!

Poslednja izmena:
...oni koji čačkaju u radnji, gledaju na yt i menjaju na par godina telefon, apsolutno razumem da su hiperoduševljeni!

Kao ja recimo...što ga više gledam sve sam bliži narudžbi [emoji7]

Kao ja recimo...što ga više gledam sve sam bliži narudžbi [emoji7]

Mislis da ce biti znatan upgrade u odnosu na P40 Pro+? Kontam da su kamere tu negde.

@brico
Ti ćeš da progledas kakav god bio s21, makar ćeš imati Google servise a ne stap i kanap sa Kinezima :)

Mislim da je s21 bolji od s20 i zbog toga što je u native full HD a ne onoj downskejlovanoj 2k rez, oštro oko i tu primeti razliku.
Samo da su i tu ostavili staklo, ali baš ću danas da odem do nekog tržnog centra da vidim kako se ponaša u ruci.

Iskreno ne vidim da im je manja cena u odnosu na s20 preorder
I ne vidim 200 dolara umanjenje cene koju je neko naveo kao launch price.
U gigaserotonu bar.
Osnovni S21 stvarno ne bi smeo da nosi to ime, jer sa s serijom nema apsolitno nista.
S21 je vise s21 fe i telefon koji ne vredi razmatrati ni u kom slucaju, prelazili sa s9 ili s20, isti je zakljucak.
Kada posmatram celu seriju, vidim samo cost savings od strane samsunga na svakom koraku.
Za flagship seriju koja je bila perjanica jednog brenda sve to deluje neoprostivo.
Jedina dobra stvar koja moze da se desi izlaskom s21 serije, jeste pojeftinjenje s20 serije
Na žalost.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno