I ja cekam isto. Ne znam kad se skida embargo na full reviewJa se samo nadam da će izaći neki "normalan" battery test do 28.1. da se vidi stanje pa da se napravi pre order...šteta bi bilo ostati bez Buds Pro [emoji16]
Gesendet von meinem ELS-N39 mit Tapatalk
2 недеље траје, сад нзм да ли од званичног представљања?I ja cekam isto. Ne znam kad se skida embargo na full review
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Tako sam napravio sa S20U...ali su mi ostale Buds+ [emoji16]Pa ti poruči online pa ako ti se ne svidi imaš 14 dana fore da ga vratiš.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Haha best move ever...eto sad možeš opet [emoji1787][emoji56]Tako sam napravio sa S20U...ali su mi ostale Buds+ [emoji16]
Nije mi to bila namjera, tako se desilo. Međutim ovdje u Austriji su u međuvremenu promijenili taj zakon o 14 dana...ako je uređaj otvoren ne dobije se puni povrat novca jer je umanjena vrijednost proizvoda.Haha best move ever...eto sad možeš opet [emoji1787][emoji56]
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
...oni koji čačkaju u radnji, gledaju na yt i menjaju na par godina telefon, apsolutno razumem da su hiperoduševljeni!
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Mislis da ce biti znatan upgrade u odnosu na P40 Pro+? Kontam da su kamere tu negde.Kao ja recimo...što ga više gledam sve sam bliži narudžbi [emoji7]
Pa realno nece po pitanju kamere dobiti neke razlike, sem video snimka.Mislis da ce biti znatan upgrade u odnosu na P40 Pro+? Kontam da su kamere tu negde.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari