andramisko
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 80
Bio neki pec pre neki dan, rekao bih da se baterija osetno brze trosi.
Pogotovo je odvratno na viberu, prvo bljesne belo pa onda učita dark mod, (traje trećinu sekunde ali sve jedno iritira), na A11 na N20U toga nije bilo, na A12 ima. Ne pomaže ni kada zaključam u ram, jedino umesto strelice za izlazak iz vibera da koristim kružić, a nemam tu naviku.
Ни мени, одвратни су. А још су отежали долажење до њих, деб###.(ne sviđaju mi se novi smajliji, pa koristim staru verziju).
Ne uvažava seKakva su vam iskustva sa reklamacijama ako je ekran oštećen? Dakle ima garanciju, pojavili su se mali duhovi navigacijske trake, a ekran je u gornjem levom uglu oštećen. Uvažava li se garancija tada? S21ultra je u pitanju
Da da, stigao decembar update. Instalirano. Za sad sve ok. videcemo bateriju kroz koje punjeje itd...Društvo, jel ste dobili vi neki update? Meni je upravo stigla neka zakrpa pise 1. decembar i oko 480 MB (Yettel S21U). Da li je neko radio i ima li utisaka, da dizem to slobodno i ja?
То yettel блокира mts 😊Ja samo da javim da meni i dalje redovno u 2-3 dana stižu poruke da nisam bio dostupan i često mi prijatelji javljaju da nisu mogli da me dobiju, tj. da sam nedostupan (S21U Yettel, onaj novembarski update). Danas sam odradio ovu zakrpu za 1 decembar, u nadi da će se to malo popraviti, ali čisto sumnjam...
Nije mi se telefon nikad resetovao pri pozivu i tako nešto, ali ovo za nedostupnost stvarno izluđuje i nervira...
Jel ima neko od vas taj problem?
P.S. bitno je da napomenem da su dve kartice ubačene yettel i mts, i obično na sim 2 koja je mts javlja da sam nedostupan.
I meni se desavalo, telefon je obican S21, prosle i pretprosle nedelje. Izbacio sam drugu (sim 2) karticu, ostao samo na yettelu i od tada nisam dobio poruku o nedostupnosti. S tim sto sam drugu karticu izvadio dan pre instaliranja decembarske zakrpe.Ja samo da javim da meni i dalje redovno u 2-3 dana stižu poruke da nisam bio dostupan i često mi prijatelji javljaju da nisu mogli da me dobiju, tj. da sam nedostupan (S21U Yettel, onaj novembarski update). Danas sam odradio ovu zakrpu za 1 decembar, u nadi da će se to malo popraviti, ali čisto sumnjam...
Nije mi se telefon nikad resetovao pri pozivu i tako nešto, ali ovo za nedostupnost stvarno izluđuje i nervira...
Jel ima neko od vas taj problem?
P.S. bitno je da napomenem da su dve kartice ubačene yettel i mts, i obično na sim 2 koja je mts javlja da sam nedostupan.