Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Nema, provereno. Objasnjeno da nema nikakvih ostecenja, ponudjeno da posalje na uvid i procenu, objasnili su da se efekat green line desava da je cak i samsung svestan i da bez obzira na stanje telefona i cinjenicu da nije ostecen, ne mogu da izvrse popravku. Kontaktiran samsung i oni su potvrdili da to garancija ne pokriva.

Edit: pokusao tip sve ne vredi. Navodno kazu da problem green line je primecen na s21 seriji i ne spada pod garanciju.
Pogotovo ako su rekli da je to poznat problem moze da se ganja sa njima. Znaci nek kontaktira udruzenje za zastitu potrosaca i svu prepisku sa servisom posalje njima a onda ce oni dalje da mu kazu sta i kako.

Ma dobili bi tužbu, i još bi mi dali pare. Da me neko za moje novce pravi budalom, kako da ne. Amerikanci bi ih satrli da im se to desi.

U slucaju da se nekom dogodi, green line issue's, samsung priznaje u okviru garancije od s22 serije. Na globalnom nivou. Provereno.

Čini mi se da je od poslednjeg ažuriranja (ali ne mogu da tvrdim( prestalo beleženje spavanja na satu i to je jedina funkcija koja ne radi!

1000025615.jpg
Naravno sve sate bio sam u krevetu i spavao. Nm?

Dok ih ima po toj ceni to je trenutno i najbolja kupovina u tom cenovnom okviru, da sad trebam da kupujem telefon bez razmišljanja bih kupio S21FE. Ali 1+ nord 2 i dalje služi odlično pa ćemo čekati S25 možda tad daju kao poklon S23FE i tad zamenim nord 2.

Na svakom telefonu Google voice iskljucen. Paranoja ili sta nzm mislim da ukljucen konstantno slusa.

Sa kojim procesorom dolazi kod nas? Koliki SOT izvlacite? Da li je dobra kupovina i sta biste preporučili izmedju. Honor 90, a54 ili ovo

S21 fe definitivno, jeste slabija baterija oko 4h SoTa ali teelfon leti sa 6gb rama, kamera odlicna! Ja sam presao sa s21 fe na s22 ultru!

Amin. Jos ako se nesto hotspot-uje, pa pa samo tako.

Trebalo bi da poslednja bude A15.

Ja sam generalno zadovoljan za ovih 2 meseca korišćenja. Ne punim do 100%, hteo sam da probam opciju zaštita baterije (navodno) punjenjem do 85% i izdrži do kraja dana sa oko 6h SoT, tako sam i ostavio. Uglavnom je na Wi-Fi, dosta poziva na obe kartice, od aplikacija standardno: Chrome, YT, FB, mesindžeri, mestimično BT muzika...

Mene je služio super, čak i na letovanju po ceo dan... Dopunio sam preko powerbank i cepaj. Najlepše slike sa letovanja sam imao upravo sa S21 Fe 2022 god.

Ima li nekoga ko je koristio S20 FE pa prešao na S21 FE?
Zanima me da li se u tom prelazu dobija nešto vredno ulaganja. Ono što se meni svidja u načelu je što je S21 za nijansu kompaktniji (manji za 0.1")

Razmišljam da li mi se pre isplati da zamenim bateriju ili uzmem S21 FE. Ovako kad gledam, za moje potrebe, stvarno ne vidim šta će mi na S20FE zafaliti u naredne dve godine. Kameru npr. obožavam, a kapiram da je tek S23 FE možda nešto bolji po tom pitanju (ali nema microSD)

Poslednja izmena:
Ako imas SD verziju S20Fe mislim da možeš komotno da preskočiš S21 Fe. Neki upgrade bi ti bio S23 ako hoćeš kompakt ili S23 Plus.

Ima li nekoga ko je koristio S20 FE pa prešao na S21 FE?
Zanima me da li se u tom prelazu dobija nešto vredno ulaganja. Ono što se meni svidja u načelu je što je S21 za nijansu kompaktniji (manji za 0.1")

Razmišljam da li mi se pre isplati da zamenim bateriju ili uzmem S21 FE. Ovako kad gledam, za moje potrebe, stvarno ne vidim šta će mi na S20FE zafaliti u naredne dve godine. Kameru npr. obožavam, a kapiram da je tek S23 FE možda nešto bolji po tom pitanju (ali nema microSD)
Ovako ja sam presao sa exy s20 fe na s21 fe snapic! Razlika je u tome da je malko brzi mobilni, manje se greje, bolja je kamera, ne neso sad VAUU, ali je vidno bolja, ekraj je iste boje, znas i sam velicinu ekrana! Sto se tice baterije OCAJNA mi je bila na s20 fe, ali vrv je trazila zamenu iste! Sto se tice baterije na s21 fe, nema sta nikad vise od 4 h i 30 do 05h SoTa nisam mogao da izguram! sada sam na s22 ultri i tu ne mogu vise od 05h sota da izguram! Cudno trosim mobilni :] DUOS *** puno razgovaram!

Nije ti to ništa čudno. Pogledaš šta se nalazi ispod maske unutar telefona i vidiš očajan Exynos procesor. S20Fe exynos je trash, S22 Ultra je trash, S23 Fe je trash, S24 i S24 Plus je trash. Sve što ima SD kod Samsunga je ok za uzeti u obzir.

Nije ti to ništa čudno. Pogledaš šta se nalazi ispod maske unutar telefona i vidiš očajan Exynos procesor. S20Fe exynos je trash, S22 Ultra je trash, S23 Fe je trash, S24 i S24 Plus je trash. Sve što ima SD kod Samsunga je ok za uzeti u obzir.
daleko da je trash, BATERIJA je trash, tj autonomija bateruje! Ostalo ni blizu nije trash!

Na autonomiju baterije utiče direktno SOC ili system on chip ili ti procesor. Ne znam kakvo ti je znanje o tome, ali na IT si forumu gde bi trebao znati neke osnovne stvari.

Nazad
Vrh Dno