@ostricabg kako ste postigli ovakav rezultat ako nije tajna kakva su podesavanja?
ovakvu iskoriscenost ne mogu da postignem nikako.
ovakvu iskoriscenost ne mogu da postignem nikako.
Na automatski kadanstavim imam mnogo veci sot preko 4h a kada stavim rucno na pola oko 3,5 sataAutomatski, ekran 120, nemam sluske, a ni sat![]()
Ovo je tacno, pre neki dan sam bio u Republici Srpskoj i bio non stop na wifi,baterija osetno duze traje.@ostricabg mozda je tajna u wifi ja sam dosta u pokretu. Pokusacu putem wipe cache.
Slabo ga koristis druze, u stand by moze toliko, osim toga koristis wifi, probaj na data, videces koliko srce bateriju.Meni je baterija i vise nego odlicna, evo trenutno stanje
Pogledajte prilog 381915
Ok, mozda je tebi to dovoljno, ne ulazim.Ne koristim ga slabo nego onoliko koliko mi treba
Evo gasim wifi i stavljam ga na punjac do 100%, valjda cu se sutra setiti da vam ostavim screen shot sa potrosnjom.
Teske izjave...Ko god kaze drugacije ne govori istinu..
Ako sam dobro razumeo...napunis popodne, uvece fon, ujutru odes na posao, fino ga koristis , dodjes kuci sa posla i imas oko 50% baterije?Teske izjave...
Nisam ni gledao kako mi je podesen ekran, sad vidim da je na 120Hz. Nikad hard reset posle bilo kakvog update.
Uvek napunim popodne-uvece fon, bez obzira koliko ima.
Dan se sastoji od puno telegram, signal i wa, puno Firefox (forum) dosta reddit i minimum pola sata yt , to mi je obavezno na pauzi na poslu. I to sve preko sim neta + imam dual sim. Kada sam stavio na punjac popodne, bilo je preko 50% baterije.
Kada puno koristim tws, onda ode ispod 50%.
Duplo golo, krs baterija, krs duzina punjenja.Ja ne koristim aod, tacnije koristin aod ali koji se aktivira samo kada kucnem na ekran i prilikom obavestenja novih, a ni u snovima ne mogu da postignem rezultat ni priblizan. Nema teske izjave, realno govorim.
Aktivan jedan sim, wa, viber, poziv, sms, mail, bez youtube i igri, blututa, lokacije, povezanog sata i slicno.
Signal odlican na lokacijama.
Bez drustvenih mreza.
Baterija se u mom koriscenju pokazala veoma slabo.
Skinut sa punjaca na 85%.Ja ne koristim aod, tacnije koristin aod ali koji se aktivira samo kada kucnem na ekran i prilikom obavestenja novih, a ni u snovima ne mogu da postignem rezultat ni priblizan. Nema teske izjave, realno govorim.
Aktivan jedan sim, wa, viber, poziv, sms, mail, bez youtube i igri, blututa, lokacije, povezanog sata i slicno.
Signal odlican na lokacijama.
Bez drustvenih mreza.
Baterija se u mom koriscenju pokazala veoma spu
Nemoj da se ljutis, ja u ovo ne verujem...imaces najmanje 7h.sota do kraja.Skinut sinoc sa punjaca, sa 100%, po dogovoru sve vreme na paketnim podacima.
Pogledajte prilog 382096Pogledajte prilog 382097
Na 9%, ponavljam, skinut sa 85%.
Salji mail Samsung, pomozi im da urade optimizacije baterija na telefonima.Osvetljenje je automatsko, ceo dan sam u stanu, radim. Naravno da ga nisam punio, ne razumem, pa nismo deca... barem ja nisam![]()
Zasto glupi?Čemu ovako glupi postovi, što bi bilo nemoguće? Pa meni nekad duže drži napolju na 4g nego u kući na wifi gde mi je ****** signal na obe kartice, a kamoli da ne može da varira na skroz drugim mestima i drugačijim korišćenjem.
Osvetljenje je kljucni pitrosac na s21 fe veci naravno i od 4G.Osvetljenje je automatsko, ceo dan sam u stanu, radim. Naravno da ga nisam punio, ne razumem, pa nismo deca... barem ja nisam![]()
Jesam, posao mi ja na terenu, u tom slucaju ni 4h sot-a.Osvetljenje je kljucni pitrosac na s21 fe veci naravno i od 4G.
Probaj da provedes dan na 4G i van stana, na ulici, videces kakvi rezultati slede.
Da telefon je odlican osim baterije koja drasticno kvari utisak.Jesam, posao mi ja na terenu, u tom slucaju ni 4h sot-a.
Zbog uzasne baterije cu ga prodati.
Inace, zadovoljan sam.telefonom, skroz je ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari