- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poena
- 785
Možda ću i imati, sačekaću još jedno mesec dana da vidim kako će se S23U pokazatiAaa, ja mislio imaš Samsung.
Možda ću i imati, sačekaću još jedno mesec dana da vidim kako će se S23U pokazatiAaa, ja mislio imaš Samsung.
Uradi update galerije preko Galaxy Store-a. Baš je bila neka stavka za to.Stigao 5.1 update, stvarno im svaka čast za ažurnost.
Ono "sečenje" objekta iz fotke ne radi, izgleda je rezervisano samo za S23.
Ja sam pre S21 fe imao Xiaomi Mi 9 SE koji je imao max sot 3h. Loša baterija je relativna stvar.Kako ste zadovoljni baterijom?
Kod mene 5h sota u vrh glave.
Slaba mu je baterija.
Sve ispod 6h sot-a je lose.Ja sam pre S21 fe imao Xiaomi Mi 9 SE koji je imao max sot 3h. Loša baterija je relativna stvar.![]()
Sta znaci fast charge ako telefon podrzava punjenje od 25w?Ne bih se slozio, pogotovo jer u danasnje vreme postoje fast chargeri, gde je uticnica dostupna na svakom koraku, gde postoje power bankovi... a opet tu sam ja i meni slicni kojima je sot od 2-3h dnevno sasvim dovoljan![]()
Verovatno, dok ne probas bolje..😁Od 0 do 50% za 30 minuta, od 0 do 100% za 75 minuta. Za mene je to dovoljno brzo
Opet isticem da su potrebe i navike korisnika razlicite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari