Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Me ne glupiraj se :D Ako ti odgovara iOS, nema šta da prelaziš. Ja sam "osudjen" na Android, jer mi iOS ne odgovara i onda gledam šta i kako.

^ meni iskreno svejedno, godinama koristim oba brenda. Nemam neke app ili nešto poslovno da mi smeta ios ili android. Ovaj prelaz bi bio čisto radi promene. Još se dvoumim 😀

Stigao 5.1 update, stvarno im svaka čast za ažurnost.

Ono "sečenje" objekta iz fotke ne radi, izgleda je rezervisano samo za S23.

Stigao 5.1 update, stvarno im svaka čast za ažurnost.

Ono "sečenje" objekta iz fotke ne radi, izgleda je rezervisano samo za S23.
Uradi update galerije preko Galaxy Store-a. Baš je bila neka stavka za to.

Apdejtovano je sve, definitivno je to za sad samo na S23

Ne ne, to je tu od ranije. Prvi feature u ovom videu:

Imate li opciju da u network mode prebacite na 3G? Pre ned. dana mislim da sam video opciju, mozda su posle zadnjeg update-a ukinuli?

Ništa nije menjano tu.

Screenshot_20230217_175834_Call settings.jpg

Evo ga i podmeni

Screenshot_20230217_191749_Call settings.jpg

Kako vam se pokazala baterija na 5.1 ako nije preuranjeno pitanje?

Meni deluje malo bolje, standby pogotovo

Bolja je baterija na 5.1, manje trosi u standby-u i sam telefon pokazuje da ce baterija vise dana da izdrzi nego sto je pokazivao pre update-a.

Kada se uradi apdejt da li se onda izbrisu aplikacije koje sam bio dodatno instalirao?

Pitanje nije generalno za s21 fe, ali posto ga imam, postavljam ovde. Da li je na samsungu moguce uz pomoc timera napraviti vise fotki? Na primer stavim timer na 5 sekundi, kliknem dugme za fotografisanje, on krene da odbrojava, ali kada zavrsi odbrojavanje, voleo bih da mi napravi recimo 5 fotki na svake 2 sekunde... Moze li tako nesto da se aktivira/podesi?

Kako ste zadovoljni baterijom?
Kod mene 5h sota u vrh glave.
Slaba mu je baterija.

Iskreno ne znam, tako mozda, 5-6 sati... Meni je to i vise nego dovoljno, jer ne cackam telefon nesto puno, evo sad bas gledam, napunio sam ga do 100%, neki estimate je da ce mi baterija trajati 1 dan i 19 sati.
Na kraju je sve do korisnika, ja dnevno provedem po 2-3 sata na telefonu, to je iskreno i previse, kada razmislim da mi je svakog dana tih par sati zivota prakticno izgubljeno... Proslo je vreme kad sam po ceo can blejao na telefonu, niti sada sa ovom pamecu smatram da to ima svrhu... Svakako mi se i zivot promenio, devojka je postala zena, manje se izlazi, stigla i deca pa ni nemam vremena, a ni zelje da blejim u telefon :)

Ne bih se slozio, pogotovo jer u danasnje vreme postoje fast chargeri, gde je uticnica dostupna na svakom koraku, gde postoje power bankovi... a opet tu sam ja i meni slicni kojima je sot od 2-3h dnevno sasvim dovoljan :)

Ne bih se slozio, pogotovo jer u danasnje vreme postoje fast chargeri, gde je uticnica dostupna na svakom koraku, gde postoje power bankovi... a opet tu sam ja i meni slicni kojima je sot od 2-3h dnevno sasvim dovoljan :)
Sta znaci fast charge ako telefon podrzava punjenje od 25w?
🙂

Vrh Dno