U trznom centru moze da bude losija brzina interneta iz prostog razloga sto se nalazis na mestu gde veliki broj ljudi koristi istu baznu stanicu i deli internet protok na njoj.E kad si vec to napisao, da postavim i ja jedno pitanje. Tice se Yettela i njihovog signala. U poslednje vreme sam primetio da mi se svako malo gubi signal interneta, pa cak i mreze, u zgradama i na otvorenom. Ne znam da li je do samog telefona ili je do Yettela, ali na mom starom P30 Lite koji je sada kod supruge se to nikada ne desava. Poslednji put kada sam bio u Promenadi u Novom Sadu, internet je bio katastrofa. Jel ima jos neko slicnih problema?
Za svakog ko ne igra igrice i nije zahtevan korisnik ovaj telefon je odlican osim u letnjim uslovima kada se prilicno greje.Ja sam aktivan igrac WR meni je igrica ne igrica na telefonu posle nekog vremena jer se telefon bas zagreje.Desava se cak i da me izbavi iz igre samo od sebe zbog toplote.Od 120 hz sam odustao odmah jer on ubija bateriju a da nema razlike ima i to ogromne pogotvo u animacijama.Prvi put odavno da sam ozbiljno obratio paznju na bateriju, pa da podelim danasnje iskustvo bez ikakve sale ovaj put, pre nego sto stavim telefon na punjenje preko noci. Mozda nekom znaci.
Baterija mi je na 4 posto. Ja mislim da je 60hz, pojma nemam vise, jer ne vidim razliku. Ali neka bude 60 i AOD, po rezimu upaljen od 7 ujutru do ponoci.
Rezultati su mi: preko 50 sati od posednjeg punjenja, oko 5 sati sot.
Oko 3 sata slusanja muzike u pozadini(ali zaboravim da ugasim aplikaciju, pa mi ovde prijavljuje da je bila aktivna u pozadini 10 sati), spotify i slicno prica, preko bt wireless slusalica.
Najvise baterije uzeo AOD, 17%. Posle ovog rezultata skoro da razmisljam da ga ugasim, ali opet mi sluzi, tako da ne verujem.
GPS mi je radio za 2 trcanja, to je oko 2 i kusur sata ukupno. Ostalo od vecih potrosaca su po 10% reddit app i mozzila.
I po svim pokazateljima, mislim da mi je baterija oslabila za dobrih 5% u ovih 5 meseci koliko imam telefon. Pretpostavicu da su fc i wild rift koji je dovodio telefon regularno na 40 stepeni, uradili svoje ovo leto. Bilo bi strava da sa mojom potrosnjom mogu da izvucem lagodnih 3 dana, ali zaista se ne zalim i ovo mi je vise nego ok, da noc nakon punjenja mogu da docekam sa oko 50 posto. Igranje ala wr igrica, ubija bateriju od 0-100% za ispod 6 sati lagano, ali to sam batalio, pa necu da se zalim.
Brzina neta, sve po ps-u.
Staklo sam vec preporucivao, spigenovo original, fantazija, ako ti ne smeta sto posle 2 minuta bude masno ko cvarak, ali boze moj.
AOD zna da posrce dosta baterije. Zavisi kakvu si temu stavio i da li je aktivno autoosvetljenje za AOD koje opet zna da pojaca osvetljenje ako si u svetlom okruzenju i ode potrosnja i preko 20% sto je po meni uzalodno trosenje baterije sobzirom da sa jednim dodirom ekrana palis AOD kad ti zatreba da proveris koliko je sati ili da li imas kakvo obavestenje.Ја сам изненађен што чујем да неком овај телефон издржи 2 дана. Мени дан и по макс, а нисам хеви јузер, не играм игрице.
Него, синоћ сам инсталирао октобарски апдејт и после тога сам искључио AOD, и батерија ми од синоћ потрошила до сад само 30%. Е сад, не знам шта је од та два поправило батерију, али AOD не враћам, не треба к###у.
Ja smatram da bi sa jos 2 gb radi mnogo bolje.Ja ne verujem da je to do rama.Ovaj telefon sa 6 gb ubija kako radi.Nw fali mu ram memorije ni malo
Ево, видим да људи пријављују у теми s21 да им после октобарског апдејта батерија траје дуже. Тако да је изгледа то у питању. А мало и AOD.AOD zna da posrce dosta baterije. Zavisi kakvu si temu stavio i da li je aktivno autoosvetljenje za AOD koje opet zna da pojaca osvetljenje ako si u svetlom okruzenju i ode potrosnja i preko 20% sto je po meni uzalodno trosenje baterije sobzirom da sa jednim dodirom ekrana palis AOD kad ti zatreba da proveris koliko je sati ili da li imas kakvo obavestenje.
Pa koja to igrice moze da zauzme vise od 1-1,5 gb rama?Ja smatram da bi sa jos 2 gb radi mnogo bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari