Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Ја почео да га користим од јуче (петак), и за сада сам врло задовољан, много бољи уређај од А72 који сам имао пре њега, једино је батерија слабија од А72, али шта да се ради. Батерија ми и није толики проблем јер нисам неки хеви јузер. Имам по пар сати SOT-а дневно, можда ми и изгура да га пуним једном у два дана. Али вероватно не :)

И морам да додам да је вибрација јако слаба, на старим телефонима кад крене вибрација, покрене ти камен у жучи :) , ово нешто слабо.

Eto koliko se razlikuju potrebe. Od kada koristim "pametne" satove, vibracija mi je potpuno nevažna funkcija.

Ma kako da neće 🤣🙌
Finish him😂😂😂. Šalu na stranu, odličan je telefon, a čeka se zmaj konačno i kod nas u flagship serijama, tako da će ovaj ipak ostati duže☺️.

Snapdragon je najavljen globalno za S23 seriju.

Bolji je chipset od Exynos modela. Pogotovo 8Gen1+.

Kako na samsungu namestiti alarm da zvoni, a ne vibrira?
Telefon je stavljen na vibraciju, al to nebi trebalo da je problem. Drzim ga na vinraciji i on nece da ukljuci zvono alarma, koja glupost. Moj stari xiaomi mi note 10 pro je zvonio sa iskljucenim zvonom.

Meni s10 lite stoji na dnd preko noći, alarm normalno radi. Probaj DND

Poslednja izmena:
Do not disturb, podesiš vreme kad da isključi zvuk, odbija pozive i sl. Ima to i xiaomi, možda se ne zove isto
Settings - > notifications

Imao je mislim, al nikad koristio nisam, jer alarm zvoni kad je na telefonu iskljucen zvuk, sto bi trebalo i ovde da radi, al to je samsung, moram sad improvizovati. Ok, hvala.

Meni se pokazao kao fenomenalan telefon ovaj s21 fe. Evo imam ga nesto vise od mesec dana, mesec i po. Bojao sam se baterije, i grejanja na suncu. Dobio sam solidnu bateriju i grejanje tek na super fast charge režimu. Gnjavio sam ga na suncu pretekle dve nedelje na moru, nijednom nije izbacio gresku da se zagrejao. Niti je štucnuo jednom kad se zagrejao blago ako sam ga zaboravio na suncu malo, a u normalnom radu nijednom nije zapucao niti najmanji trzaj! Pored Huawei P40 ovo je najbolji telefon što sam imao. Baterija me nije izdala nijednom.
Zaključak, toplo preporučujem normalnim tj običnim korisnicima. Za taj novac teško da može bolji uređaj da se dobije.

Meni se dok sam bio na moru desilo da mi je talas zapljusnuo telefon. Nakon toga mi se u delu za notifikacije pojavilo obavestenje da se u USB-u nalazi voda ili tako nesto i nisam mogao da punim telefon sigurno jedan dan dok se to nije osusilo, Sad je punjenje proradilo ali nece uvek da puni u "Super fast" modu. Da li znate kako ovo resiti?

Meni se to isto desilo, ali odmah sam ga izduvao malo i punio isti dan najnormalnije. Bice da treba procistiti dobro konektor, verovatno je ostalo soli unutra.

Vratio se sa mora i primetio sam da vrlo brzo zbog toplote obara brajtnes. Takodje po prvi put sam koristio dve kartice pa mi je to dodatno zaklalo bateriju, u proseku izmedju 2.5 i 3h sota 🥲.

Sa druge strane, izuzetno sam zadovoljan sa slikama, u 90% situacija mi se vise svidjaju kako su ispale nego na iphone 13.

Mali off:
Od skoro imam S21 FE 6/128+
Imam slušalice Panasonic RP-HF100E-W

Uz to sam dokupio i 3.5 to USB-C

Na telefonu dobijam poruku:
Povezani USB uređaj nije podržan

Šta da radim?

Napomena:
Probao sam sve to i na P40 PRO i sve radi

Specifican je malo Samsung za Type-C na 3.5". Moras da lovis adapter koji radi. Bio kinez ili neki drugi.

Izgleda da samo Samsung-ov type-c 3.5mm podrzava, imam od Huawei-a isti adapter i nece da ga podrzi

Izgleda da samo Samsung-ov type-c 3.5mm podrzava, imam od Huawei-a isti adapter i nece da ga podrzi
Nema tu pravila. Može da ti radi i kineski. Znam da sam pre 3-4 godine sa motorom Z2f imao slične probleme dok nisam naleteo na neke koji rade. Vid sa Alixpresa naruči of par prodavaca i sigurno će neki da radi. Ili ako te smara da čekaš org. je uvek opcija 😉.

Pisano je na nekoj od sasmung tema da je neko "ubo" sa alija kineza koji radi

Danas u ZG uzeo Spigen Tough Case. Najbolja stvar koju sam uzeo kao zastitu.

Koristi neko Spigen Ruged? Ne sumnjam da je dobra ali za prosli telefon nije bas bila nesto. Treba da narucim i kupim 21 fe.

Tough Armor i neces pogresiti.

Nazad
Vrh Dno