Ja iskreno mislim da je upravo to problem. Presao sam sa Mi10T pro posle 13 meseci i taj telefon je od prvog dana bio na 144hz i gurao je ceo dan lagano, ukljucujuci dosta mobilnog neta. Jeste imao 500mAh vecu bateriju ali nemoguce je da je tolika razlika samo zbog toga.A, sta cenis da je problem? To sto ekran nije LTPO? Nema smisla da tih 60 frejmova pregazi ovoliku bateriju.
Divan, detaljan, super informativan komentar!Ja iskreno mislim da je upravo to problem. Presao sam sa Mi10T pro posle 13 meseci i taj telefon je od prvog dana bio na 144hz i gurao je ceo dan lagano, ukljucujuci dosta mobilnog neta. Jeste imao 500mAh vecu bateriju ali nemoguce je da je tolika razlika samo zbog toga.
Ovde na S21FE je razlika bas osetna. Nemam brojke ali na 120Hz vec negde oko 17h-18h dodjem do 25-30% i onda da ne bi rizikovao, dopunim telefon do tipa 50% i teram dalje a sa 60Hz bez problema stavim telefon na punjac uvece pred spavanje sa 15-25%.
Do malopre sam telefon koristio na 60Hz zadnjih 7-8 dana ali sam se upravo dopunio do 100% i prebacio na 120Hz pa cu videti sada kada imam malo manje posla kako sve funkcionise.
Da ne pomisli neko da je telefon ocaj po pitanju baterije, ja sam na terenu bar 5h dnevno i koristim adaptivno osvetljenje, ovih dana je suncano pa je displej non stop na max, takodje i mobilni net a s obzirom da telefon imam od skoro, fotkam bas dosta pa i to ima uticaja. Za nekoga ko radi unutar objekta i ima pristup wifi mrezi manje vise stalno, ovo ce lagano gurati ceo dan kako god ga podesili.
Dobio sam i neki update juce/jutros od 310mb, novi security patch i jos nekih kojecega pa ko zna ... Uglavnom ispraticu malo detaljnije ove i sledece nedelje jer telefon imam 12 dana i zbog posla nisam mogao da zrtvujem bateriju zarad "fluidnosti".
Inace telefon kao telefon radi super. Presao sam sa 8GB rama na ovih 6GB i nisam osetio neku razliku. Dobio sam bolju kameru u low light, usudio bih se da kazem i bolju kameru generalno mada samsung ima previse eye candy gluposti zbog kojih slike i snimci izgledaju primamljivo vecini ali iskljucivanje scene optimizera i to donekle resava.
Sto se punjaca tice, ja koristim punjac koji sam dobio uz Mi9T, valjda je 18w i sa njim je punjenje sat vremena, mozda sat i deset minuta dok sa recimo 33w punjacem sa mi10t pro traje 15 min duze.
Razmisljao sam se da iz sprdnje kupim sa Alija samsungov PD adapter, ima ih za tipa 800 din ali cu umesto toga ipak uzeti onaj Xiaomijev GaN 65w punjac i koristiti ga i za laptop i tablet da ne bih teglio silne adaptere, ali otom potom
Za mene licno, telefon je upgrade u svakom pogledu osim baterije, kojom sam i na Samsungu zadovoljan, samo je ipak na xiaomiju bila bolja. One UI je odlican, bixby rutine su odlicna stvar.
Nemam vise probleme sa aplikacijama koje treba da rade u pozadini a MIUI ih gasi itd, sto se softvera tice sve mi je bolje.
Kruze neke informacije da navodno u oktobru izlazi S22 Fe sa mediatek dimensity SoC-om, zivo me interesuje kako ce to da izgleda ako uopste izadje ove godine![]()
Možeš li mi reći posle koliko ti je stigao email o statusu registracije za sat, registrovao sam se u petak, danas sam zvao Samsung korisnički servis i dobio informacija da će mi poslati u roku od 15 danaStiže onome ko otpakuje telefon i aktivira promociju preko samsung members aplikacije.
Zato su svi ns oglasima kupljeni u aprilu "otpakovani u poslovnici" a kupljeni u martu vakum. 😁
Meni nije stigao još uvek mail. Registrovao sam se pre više od deset dana.Možeš li mi reći posle koliko ti je stigao email o statusu registracije za sat, registrovao sam se u petak, danas sam zvao Samsung korisnički servis i dobio informacija da će mi poslati u roku od 15 dana
Pa trebalo bi odma, bar je meni stigao posle 5-10 min nisam baš merio ...Možeš li mi reći posle koliko ti je stigao email o statusu registracije za sat, registrovao sam se u petak, danas sam zvao Samsung korisnički servis i dobio informacija da će mi poslati u roku od 15 dana
Meni nije stigao još uvek mail. Registrovao sam se pre više od deset dana.
Stigao ti je mail da si se registrovao ali ne i o statusu registracije. Pročitaj šta ti piše u mailu.
Poštovani,
Uspešno ste se registrovali za učešće u promociji.
Nakon provere priložene dokumentacije primićete e-mail sa više informacija o statusu vaše registracije.
U međuvremenu možete proveriti sve pogodnosti koje Vam nudi Samsung Lounge program lojalnosti putem linka.
Lep pozdrav
Vaš Samsung
Meni isto, samo da sam se registrovao za učešće u promociji. Kad sam zvao kol centar rekli da imaju 15 dana da mi odgovore, uzela adresu i mail i to je to.Zanimljivo. Meni to nije stiglo. Moraću da ih cimam ponovo. Kada sam preko chat-a pitao rekli su mi da može i do 15 dana da se čeka na taj mail.
I to što kažeš, ako ne bude za par dana mail onda ću opet da cimam kol centar koji im je u Hrvatskoj, priča na ekavici na čistom zagrebačkom🤦Ih 14 tek. Ja sam se registrovao 7 aprila. 😁
Isto tako. Verovatno se zadesio neko da je otvorio @zava1974 mail odmah i verifikovao podatke. Kod nas nije bilo tako očigledno. Ja sam poslao podatke kasno uveče kada niko od njih ne radi.
A šta ako se uzme u tim radnjama, a nemamo račun recimo?
Pozovi ovaj broj za Samsung promocije 0698200102 i vidi što ti nije do sada potvrđeno, ja sam zvao i potvrđen mi je mail posle poziva. Problem je do njih što ne šalju potvrdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari