Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Pozdrav svima,
Imam S20+ snapdragon verziju SM-G986U single sim (nije RENEWED original je) i jos nisam dobio update za A12. Da li da cekam update ili da ga manuelno instaliram?
Sačekaj jer ništa ne gubiš. Ništa epohalno se ne dešava apdejtovanjem.

Da li neko ima problem sa očitavanjem QR koda preko svoje kamere (mislim da njegovu org aplikaciju kamere). Pre mi je to odlično radilo, evo u zadnje vreme pokušavam, mislim da je od anroida 12 (nisam 100% siguran), nikako da uspe da mi očita QR kod. Prikaže samo onu opciju za skeniranje u PDF i to je to.
Sada probah, kod mene radi S20 Ultra A12.

Da li neko ima ovu verziju s20+ SM-G986U snapdragon i jel uspeo da ga updejtuje pošto mu je zaključan OEM unlock. Odličan telefon, baterija i displej kidaju ali ako ne može da se updejtuje ode na doboš 😔

Jok tako.
Prvo mu prebaci CSC na XAA onda skini poslednji ROM pomoću Frije za G986U1 i uflešuj ga Odinom.
Dobićeš unbranded S20+ sa unbranded/officiall ROMom i posle će ti se regularno apdejtovati.
Nema potrebe da brčkaš bilo šta drugo. Prvi uslov je da mu uključiš Developer options i odatle USB debugging pa ovo što sam prethodno naveo.

Jok tako.
Prvo mu prebaci CSC na XAA onda skini poslednji ROM pomoću Frije za G986U1 i uflešuj ga Odinom.
Dobićeš unbranded S20+ sa unbranded/officiall ROMom i posle će ti se regularno apdejtovati.
Nema potrebe da brčkaš bilo šta drugo. Prvi uslov je da mu uključiš Developer options i odatle USB debugging.
Jok tako.
Nema potrebe da brčkaš bilo šta drugo. Prvi uslov je da mu uključiš Developer options i odatle USB debugging pa ovo što sam prethodno naveo.
Ma skinuo sve cak i patched odin ali nema opcije u developer options za OEM unlock pa me plaši da ne brikujem telefon

Prilozi

• SmartSelect_20220207-193718_Settings.jpg
    SmartSelect_20220207-193718_Settings.jpg
    73.2 KB · Pregleda: 132
1. Nema potrebe da me citiraš ako se obraćaš meni u postu odmah ispod mene. Prvo i osnovno pravilo foruma.
2. Tebi je već XAA
Onda prvo otključaj Dev opt pa odatle enable USB debugging
Pokreni Friju i odatle skini poslednji ROM za model SM-G986U1. Taj rom unzipuj u neki folder.
Skini Odin koji hoće da radi sa tvojim S20+, poveži fon sa Odinom (restartuj ga u Download mod), učitaj parcijalne delove ROMa (iz unzipovanog foldera) u Odin i flešuj fon. To je sve.
Nakon toga dobićeš unbranded S20+ koji će se normalno apdejtovati.
Ili pošalji meni fon da ti sredim to i da uživaš (ako se ne budeš snašao).

U redu hvala za odgovore
To sve znam tj video kako rade. Izvini za citat nov sam ovde pa tek učim kako se vozi

Ma nije problem oko postovanja. Cisto da znas a to je pravilo za bilo koji forum. Tako se peavi zbrka i nepreglednost postova ;)
Ako se ne snadjes nudim ti besplatnu pomoc ali nemam kada da pisem tutorujale jer od prekosutra radim 6 dana 3ecu pa necu imati vremena vec bi morao da saljes fon da ti ga sredim i jedino te kosta postarina u 2 pravca a to je 400 ili 500 dinara ukupno ako saljes Post Expresom.
Pogledaj prvo koliko ce ti traziti u nekom servisu da ti to srede ako ih ne mrzi. Jedno je kada gledas a drugo je kada se to radi...
Javi ako zatreba pomoc.

To za gledanje si u pravu sto posto, deluje lako a svašta može da se izjalovi 😄. Hteo ja to za vikend da uradim ukljucim USB debugging kad vidim da treba i OEM unlock a kod mene te opcije nema tj na snapdragon verziji pa izginuh po forumima jureći. Hvala druže pojuricu po servisima ako ne rade javljam se

OEM unlocking ne treba uopšte ;)
Nakon uključivanja USB debugginga treba da ga povežeš na komp i da ga preko ADBa registruješ tj Debugguješ :D pa onda dalje (ovo se podrazumeva pa nisam ni pisao) :D

Aaa nemoj mi to raditi 🤣 šta je sad ADB registracija 🤦‍♂️

Probaj kod servisera. Ako ti mnogo traže, slobodno mi pošalji fon da ti sredim i vraćam ti ga nazad :D
Ja sam na forumu od 2002 ali...

Dogovoreno sutra cu da se raspitam ako ne rade kombinujemo se. Kako da te kontaktiram...ovde na forumu

Kako ste zadovoljni sa A12? Ima li bagova kao kod S21 sa trzanjem animacija i sl? Po mogućnosti exynoss vlasnici da se izjasne 😄

Kod mene posle drugog update koji je stigao posle update na A12 sve radi savršeno. Imao sam kao neki lag posle update na A12 kao neko trzanje u animacijama koji je bio izražen kada se spušta notifikacioni panel, ali posle drugog update sve savršeno i fluidno. Nisam radio factor reset, tako da je drugi update rešio sve probleme. Imam S20 Ultra exynos verzija.

Napokon su vratili boje događaja u kalendar, jako sam bio razočaran kad je bilo ono sivo jer sam navikao na boje.

Prilozi

• Screenshot_20220217-195831_Calendar.jpg
    Screenshot_20220217-195831_Calendar.jpg
    129.7 KB · Pregleda: 76
Meni radi super android 12 na s20 sm-g9810. Baterija drži odlično, kao da nije nimalo degradirala za dve godine.

Prilozi

• Screenshot_20220221-104320_Device care.jpg
    Screenshot_20220221-104320_Device care.jpg
    60.3 KB · Pregleda: 70
Stigao update na S20 Ultra, nije security patch, nešto drugo popravljaju.

Prilozi

• Screenshot_20220222-182849_Software update.jpg
    Screenshot_20220222-182849_Software update.jpg
    80 KB · Pregleda: 54
Društvo samo da naglasim da posle ovog februarskog (ili koji je to već) updejta, čini mi se da su ispeglali seckanje prilikom spuštanja trake i rolanja po upaljenim aplikacijama. Skoro da ni jednom nisam video da je zaštucao. Samsung S20.

@SretenBG koji procesor je u pitanju? Dobar sot iako je obicni s20.

Nije ni cudo sto snapdragon verzija kosta skoro kao s21

isecena.jpg

Društvo, od danas mi se pojavilo ovo pored 4G-a. Da li neko može da mi objasni šta je, znam da ima veze se prvom sim karticom (yettel), to mi je jasno, ali se samo upalilo i tako stoji od jutros.

Pa voice over lte opcija...googlaj ako te baš zanima detaljnije :)

Nazad
Vrh Dno