Pa ne razumijemo koja je poenta ove slike...šta je umjetnik htio reći?!Ljudi bre jel mislite da hocu nekog da prevarim, pa vidi se da je mob punjen, doduse ne do kraja, ali u cemu je problem?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Човек хоће да каже да му Aod троши ненормално много батерије, то је поента, не ради се ни о каквим преварама[emoji846]Pa ne razumijemo koja je poenta ove slike...šta je umjetnik htio reći?!
Pusti ih, trce na prvu loptu, vide sliku, a ne citaju kontekst slike, tj., razgovor na osnovu kojeg si zakacio sliku pa misle da zelis pokazati trajanje baterije. Sve ok sa ss, nije ok njihovo zaletanje.Da, AOD mi je u najvecem broju slucajeva najveci potrosac. I to sam u 90% vremena kuci, ako sam napolju, mob je u dzepu. To je uvek od 15-20% na dan. Ne vidim sta sam lose rekao, zasto bih lagao, pa to je moj telefon, od moje love kupljen. Sta ne valja sa SS?
Mislim da od OneUI 3.0 to više ne može po defaultu, nisam više na Samsungu pa nek me neko ispravi ako grešim. Možda AODNotify da probaš?Koliko vidim izbacili su mogućnost da se edge lightning pali za notifikacije samo kada je ugašen ekran, već postoji opcija da se pali čak i kada je ugašen. Meni ne treba kada je ekran upaljen, to mi je suludo i na S10 sam koristio samo kada je ugašen. Da li možda postoji način da to namestim kao nekada što je bilo? Možda neka posebna aplikacija?
Meni se to dešava na N20 Ultra. Juče mi je zakucao senzor tako da kada pomerim niti pali, niti gasi. Restart telefona i rešio problem.Da li imate problem da vam se prilikom razgovora upali ekran i obrazom ili uvetom stavljate poziv na cekanje ili prebacujete razgovor na sat, isto mi se desava da kada zavrsim razgovor i udaljim telefon od uveta ekran se ne upali i moram sa dugmetom sa strane da upalim ekran da bi prekinuo vezu.
Hvala, probaću za vikend.Meni se to dešava na N20 Ultra. Juče mi je zakucao senzor tako da kada pomerim niti pali, niti gasi. Restart telefona i rešio problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari