Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Ok,to smo sredili.Kod mene se pojavio jos jedan bag,ukljuci se wifi u pola sedam ujutru sam od sebe.Kako to da iskljucim ako zna neko?

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Mislim da je to povezano sa opcijom Turn on WiFI automatically i location servisom. Ako je valjda uključena lokacija onda je ta opcija dostupna, pa možeš da je pališ i gasiš. Probaj tako. Nemaš neku rutinu možda?

Iskljucio turn on wifi pa ce da vidimo dal ce da me budi opet.Nemam rutine.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Cekaj ovo nije Exynos?

Jeste exynos,danas mi bio takav posao da sam bio zarobljen 12 sati u jednoj prostoriji na dezurstvu,televizor dosadio pa udri po igricama,ali pusti moj privatni zivot,ovaj exy na s20u me odusevio,nikako da testiram samo 4g varijantu,sve zaboravim da ga ukljucim ali po ovome 25 sati-10,5 sati sota je odličan rezultat.Nije mi jasno ko uopšte kuka na ovu bateriju i kakvi su oni koji kukaju korisnici,pa kako ga oni koriste tek kad meni ovako izvuče dan sa ovoliko sati provedenih na njemu.

Exynos je,sa jedinim podesavanjem da mi neke aplikacije rade na 96hz, neke na 120 a neke na 60,dok zaključan ekran spusti na 48,i to je sve od podesavanja da bi dobio ovakav rezultat. Ostaje mi test na 4g da vidim dal ce biti makar upola ovako, i da, kada sam kući imam wifi,slab mi signal 4g pa imam smetnje u razgovoru, tako da rutinom mi prebaci na 2g mrežu,jer tako čujem sagovornika odlično.

Posle toliko godina Samsunga, prodao sam svoj S20+ i idem dalje. Jabuka, možda Huawei, uglavnom malo ću odmoriti od južnokorejanca sa najboljim ekranom . ..

Послато са SM-J330F помоћу Тапатока

Tehnicki ti kada imas slab 4G signal i stigne ti poziv, telefon se prebaci na 3G ili 2G da se taj poziv izvrsi sto fakticki znaci da razgovori ne idu preko 4G osim ako nemas VoLTE dostupan.

Tako nekako ali neke smetnje su tu,daleko bandera pa moram setam po kuci nebili nasao poziciju gde je kristalno jasan glas,a kad prebaci na 2g sve je ok bilo gde po kući i oko.

Posle toliko godina Samsunga, prodao sam svoj S20+ i idem dalje. Jabuka, možda Huawei, uglavnom malo ću odmoriti od južnokorejanca sa najboljim ekranom . ..

Послато са SM-J330F помоћу Тапатока
Uzmes oneplus i miran,mani se huaveja.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Izadji malo vani :D. Bice 4h [emoji102][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ala voliš da pljuješ po Samsungu ali evo ti rezultati koji su sa samsungom urađeni. Imaš na slici wifi 0 min korišten i ima 7h Sot sa 52h bez punjenja a kad je i wifi onda odvaljuje koliki ima Sot .
867a3ed2bb59ec3259f3cada9860fe6c.jpg
cb6a88527179e7d9918fe88828af5113.jpg

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ni ja iskreno ne mogu da verujem da je izgurao preko 7h sot-a na 4g izgleda nemoguce.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

A zasto ne zakacite da se vidi sta ste koristili od aplikacija?

Ispravljen je bug sa grfikonom baterije i prikazivanjem koje app troše bateriju. Juče je preko Galaxy store-a izbačen update za Device care koji rešava taj bug.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

I ja evo par dana imam preko 10 sati SOTA.
Naravno iz dva punjenja
7b2ae810475f4ed1f4d1c60d5353160b.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

@Lemaja pa to je S10 Lite?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Jeste, nije svaki Samsung loš. Exy je po bateriji loš ali SD je perfektan. Ovo što sam okačio su normalno korišćenje telefona bez namernog gledanja YT da bi Sot bio što veći. Da bih prikazao da nema wifi morao sam iz gsm battery uradim screen shot.

Pa naravno da nije, niko ni ne kaže da je svaki Samsung loš, znamo u čemu je problem. Da sam imao 5G verziju S20FE, ne bih ga prodao sigurno. Nego S10 Lite i SD slabo imaju veze s ovom temom (nažalost)

Poslednja izmena:
Cekaj, ti si u temi gde diskutujemo o bateriji na s20 seriji (koja je dokazano losa zbog exy/4g) izbacio SOT sa s10lite koji je snap i uz to poznat kao mob sa odlicnom autonomijom?

^ pošto je voja77 poznati po pljuvanju Samsunga pokazujem da može baterija biti ipak normalna. Uzmi S20 bilo koji sa SD i neće biti problema. Pa N20 ultra SD sa 120hz ima 7h Sot u proseku.

Naravno da znamo da imas Samsunga sa okej baterijom ali to kod n20/s20 serije znaci da das 800-1000e za uredjaj kupljen na crnom trzistu bez garancije. Ako hoces legalan uredjaj, tu je n20/s20 serija zasluzila svaku mogucu kritiku.

^ slažem se za exy da je katastrofalna baterija na 20-toj seriji. Ali ipak ima i SD je opcija koja postoji.

Ja imam s20u kupljen legalno u vipu,exynos, i oni rezultati su sto sam okačio u prethodnom postu napravljeni igrajuci igrice uz max pola sata youtubea, ni jedan samsung koji sam imao u poslednjih nekoliko godina nije mogao napravi ovakav rezultat,čak ni n10+,a menjao sam ih svake godine,što s što not seriju, po izlasku novog,tako da ako zaista Sd verzija moze bolje od ovoga svaka čast,konačno su rešili problem sa baterijom na bilo kom procesoru,ali volim da uzimam legalno sa garancijom validnom pa sam na exynosu,još samo sat da unaprede sa boljom baterijom.
Od n20u sam odustao prosle godine samo zbog baterije. Javljam rezultate samo na 4g kakvi su.

Je l ti ovo SOT sa osvetljenjem od 0% uz airplane mod i uključen battery saver? 10h SOT uz igranje igrica je naučna fantastika na S20U Exy.. Ali ajde da ne rušimo sneška i mitove.

Je l ti ovo SOT sa osvetljenjem od 0% uz airplane mod i uključen battery saver? 10h SOT uz igranje igrica je naučna fantastika na S20U Exy.. Ali ajde da ne rušimo sneška i mitove.
То је научна фантастика и за било који телефон, ни ROG 3 са 6000mAh не може толико да изгура али он је човек погасио све живо од сервиса и апликација на телефону, тако да ако користи телефон само као Sony или Xbox Можда може

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

400 i kusur aplikacija mi stoji na telefonu sa sve sistemskim,telefon koristim uobicajeno sa adaptivnim osvetljenjem,sem ovih ekstremnih dana kada se zadesi da ga cedim. Od aplikacija 2 igrice,fejs,samsung internet,viber,oglasne aplikacije,2 emaila,telegram,i gw3 po par sati konektovan u toku dana zbog s helta i sumiranja rezultata. Dakle nista posebno i nista ekstremno.Telefon punim uvek izmedju 5 i 10 posto do vrha i to je to. Setap koji sam uradio vec sam pominjao po nekoliko puta u prethodnim postovima i to besplatno nebili objasnio i pomogao onima koji na bateriju nisu zadovoljni, i rado ću objasniti kome je potrebno ponovo,da nema potrebe da se kudi uredjaj kada je skoro vrhunski odradjen. Svaki telefon nije napravljen za ciljani krug korisnika,setap mora neki da se odradi i da podesi korisnik lično svojim potrebama. A ko ne veruje i ne mora da se trudi da veruje,neka čeka 21 seriju i brže zameni uredjaj na svoju štetu po dzepu,upadajući u vrzino kolo i gurajući pare samsungu u dzep za minorne apgrejde,a realno za prosečnog korisnika je dovoljan novi uredjaj svake prestupne godine u rukama, na žalost ja sam to kasno shvatio jer sam uvek bio medju prvima za kupovinu kako novi fon se pojavi.
https://ibb.co/TWKmjMV
https://ibb.co/G5VD2bR

Nazad
Vrh Dno