Kako mislis sam telefon ubije 120Hz, jel misliš na power saving mod ili?Nisam siguran sta konkretno smo dobili u ovom izvlacenju. Tek sam danas izvalio da su nepotrebno pobili presetove rada baterije i da je telefon sam odlucio da ubije 120hz, cpu snagu i ostalo.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Pa da. Pre apdejta sam koristio Optimized sa Adaptive Power Saving i mogao da imam 120hz bez kastriranja Cpu, a da su se pravili kompromisi sa uspavljivanjima neaktivnih aplikacija i telefon je gurao 5h SOT dnevno komfornog koriscenja.Kako mislis sam telefon ubije 120Hz, jel misliš na power saving mod ili?
Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra
Егзинос или Снепдрагон?U redu je ipak baterija i bez power saving mode. Ostalo jos 44%, aktivno koriscenje telefona malo ispod 4 sata.
![]()
ExyЕгзинос или Снепдрагон?
Послато са SM-N986N помоћу Тапатока
Сасвим добар резултат[emoji106]Exy
U redu je ipak baterija i bez power saving mode. Ostalo jos 44%, aktivno koriscenje telefona malo ispod 4 sata.
![]()
Bacup uradi sa smart switch aplikacijom,prebacice ti svePozdrav svim
Danas sam mijenjao svoj s10 za s20,telefon je odlican,ali mi nije odradio bekap sa straog uredjaja poruke,pozive i fajlove,to mi je uvijek prolazilo dok sam prije mijenjao telefone preko google naloga,da li zna neko nesto o tome,zasto nije proslo,jer sam imao dosta podataka posebno fajlova koje sam izgubio?
I jos jedno pitanje,kako da iskljucim da mi ne smjesta slike u folder moji fajlovi,to mi s10 nije radio?
Nema potrebe da to rucno radis uopste, mozes i sve sa Bixby rutinom. Uslov postavis konekciju na svoj kucni wifi. Moj fon se tako automatski prebacuje na 3g kada stignem kuci i nazad na 4g kada odlazim. Da bi ti se kada izadjes iz kuce automatski vracao na 4g, prilikom pravljenja rutine trebas biti na 4g.A sto se tiče G tačke rekao sam da kuci rutinom i jednim dodirom prebacim na 2g
Ma jok. Uslov (IF) je da ti je fon konektovan na tvoj Wifi.Da li treba za to da bude omogucena lokacija na telefonu?
Nisam se igrao sa rutinama jos pa cu vidim sta sve nude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari