Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Koristio na S10 Plus i nisam bio zadovoljan. Prst ne klizi kako treba, folija menja prikaz na ekranu, lično mi se nije dopalo. Sada na S20 Ultra koristim clear view cover case i Olixar foliju za ekran i ta kombinacija mi odlično radi posao.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Da li ima da se kupi kod nas negde ta Olixar folija ili si morao da narucujes preko neta? I da li si je sam lepio ili?

@Ljuboni
Probaj ovo za 96MHz na Medium Power saving j A11.

Adb

to enable and use 96HZ in Medium Battery Saver:

Step #1. enable medium battery saver
Step #2. open cmd with admin rights
Step #3. go to folder where you have platform tools using command cd <path>
Step #4. run command adb shell settings put secure refresh_rate_mode 2
Step #4. go to displayhz and check if it is working

Poslacu ti link ka xda temi u pm ako hoces. Ne znam kakvo jenovde pravilo o linkovanju na druge forume

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Da li ima da se kupi kod nas negde ta Olixar folija ili si morao da narucujes preko neta? I da li si je sam lepio ili?
Nema kod nas, kupio sam je preko neta. Ne znam da li smem da stavim ovde link, u pitanju je poznati sajt. Sam sam je lepio, ali proces je jako lak, plus dobiješ još jednu foliju kao rezervnu. Jeftinije od mobile outfiters i dosta bolje izgleda, cena je činim se oko 12€. Takođe sam kupio i foliju za kameru, odlično je legla i ne manja ni najmanje kvalitet fotografije.

Poslednja izmena:
@Ljuboni
Probaj ovo za 96MHz na Medium Power saving j A11.

Adb

to enable and use 96HZ in Medium Battery Saver:

Step #1. enable medium battery saver
Step #2. open cmd with admin rights
Step #3. go to folder where you have platform tools using command cd <path>
Step #4. run command adb shell settings put secure refresh_rate_mode 2
Step #4. go to displayhz and check if it is working

Poslacu ti link ka xda temi u pm ako hoces. Ne znam kakvo jenovde pravilo o linkovanju na druge forume

Super,posalji ako mozes,hvala ti.

Poslao. Nadam se da radi. Ja josnuvek na A10 pa ne mogu isprobati.

Konačno namunjio whitestone na telefon! Perfektno zalepljen prvi put (na stranu što je otišao tipa 0.2mm više ulevo)! Spigen rugged opet neće da paše, ni u ovoj izvedbi [emoji17]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Jesi probao otisak,meni stigalo ultimate shield staklo,nisam bas hteo da dam 70e za ws mada ni ovo nije jeftino ali idu dva u pakovanju

@dule2303 kako misliš jel sam probao...radi otisak "očajno" kao i ranije...isto kao i na n10 što mi bilo.

Stigao i na Snapdragon HK. Uradio samo iz dva razloga; glupavog pregleda za sot (od ponoći do ponoći) i što mi treba da radi bluetooth u airplane modu. E sad, Packagedisabler ne radi...kupio sam opet (po 20ti put otprilike) i opet neće; verovatno A11 nije podržan još.
TIPP: ne radite enable all disabled pre nadogradnje kao ja što pogreših! Uvek sam ostavljao disabled i radio nadogradnju, posle iste ne može da se uđe u aplikaciju ali disabled app su i dalje bile disabled.

@Proday Da li koristis keys cafe? Ako koristis vidi da li radi na a11,na a10 HK nije hteo,predpostavljam da ce se isto ponasati i s i note serija,hvala

@dule2303 gboard 4ever [emoji6][emoji112]

Stigao i na Snapdragon HK. Uradio samo iz dva razloga; glupavog pregleda za sot (od ponoći do ponoći) i što mi treba da radi bluetooth u airplane modu. E sad, Packagedisabler ne radi...kupio sam opet (po 20ti put otprilike) i opet neće; verovatno A11 nije podržan još.
TIPP: ne radite enable all disabled pre nadogradnje kao ja što pogreših! Uvek sam ostavljao disabled i radio nadogradnju, posle iste ne može da se uđe u aplikaciju ali disabled app su i dalje bile disabled.

Sad kazes :) Posle updejta sam skontao da sam ostavio aplikacije disablovane i pitao se da li ce da utice nesto. Nadam se da nece.

Btw. Sto ne koristis adb apkcontrol?
Ima lep GUI, sve odradjuje. Ne moras kucati adb naredbe itd. Iscitati procese koje imas, kliknes i disablujes. Jedina mana u odnosu na ove disablere sa google play je sto treba da fon povezes na komp. Ali to su svakako app koje jednom koristis i posle ti stoje.
Prednost - ne placas 20 puta... za nesto sto moze i potpuno free. Za 500din dobijes iscitavanje ikonica its (a radi ekstra i bez toga)

EDIT: i dalje se pregreva kada je kamera pokrenuta.

Poslednja izmena:
Stigao i na S20 Ultra iz mts-a.

Šta kažete za bateriju?! Deluje mi da je malo bolja nego ranije, ali testiraću još par dana...

Sad kazes :) Posle updejta sam skontao da sam ostavio aplikacije disablovane i pitao se da li ce da utice nesto. Nadam se da nece.

Btw. Sto ne koristis adb apkcontrol?
Ima lep GUI, sve odradjuje. Ne moras kucati adb naredbe itd. Iscitati procese koje imas, kliknes i disablujes. Jedina mana u odnosu na ove disablere sa google play je sto treba da fon povezes na komp. Ali to su svakako app koje jednom koristis i posle ti stoje.
Prednost - ne placas 20 puta... za nesto sto moze i potpuno free. Za 500din dobijes iscitavanje ikonica its (a radi ekstra i bez toga)

EDIT: i dalje se pregreva kada je kamera pokrenuta.

Nemam pojma šta je adb apkcontrol al evo ću da googlam čim nađem vremena [emoji6][emoji112]

Saljem ti link na pm. Adb appcontrol

Nakon poslednjeg update telefon mi se restartuje nekih 30 sekundi nakon podizanja sistema i tako u nedogled, da li još neko ima ovaj problem? Ne uspevam da uđem u recovery sa volume up + power da uradim reset a iskreno izbegao bih to ako mogu jer želim prethodno da sačuvam neke podatke sa telefona pre reseta. Inače mi se isto dešava i ako uđem u safe mode.

Pre nego što izvršim update, recite mi vi koji ste izvršili update na A11 i OneUI 3.0 da li vam od Good lock modula radi HomeUp, Keys Cafe?

Pre nego što izvršim update, recite mi vi koji ste izvršili update na A11 i OneUI 3.0 da li vam od Good lock modula radi HomeUp, Keys Cafe?

Home up - not available in your country. Ne secam da li sam ga bio instalirao uopste.
Keys Cafe - radi.

Poslednja izmena:

Zahvaljujem!

Inače proradio mi samsung pass na 11 i vratile mi se sve kupovine sa samsung akaunta što sam radio (wallpaper, themes, apd-s itd). Mislio sam da je to možda što sam na HK telefonu, da je drugi region u pitanju pa zato moram opet da plaćam, međutim sad su mi odgnali sumnje...izgleda je nešto drugo zezalo [emoji849]

Nema na cemu.

Btw. Ovde izgleda vise nema Performance, Optimized, Medium power saving mode! Ili ja to ne mogu naci?? Sve sto nalazim je Power saving.

Molio bih i meni da posaljes. Do neba bih ti bio zahvalan, da pogasim jos servisa.

Adb apkcontrol je kao package disabler, jel?
Meni Package Disabler vise ne radi. Ali i dalje je disable-ovano sve sto sam odradio.

Pih...i dalje airplane mode gasi bluetooth [emoji17][emoji854]

Oćeš da kažeš da u Airplane modu nemaš BT?
Meni najnormalnije radi
930c3f56f39d3f060c745ec359d8d8de.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nakon poslednjeg update telefon mi se restartuje nekih 30 sekundi nakon podizanja sistema i tako u nedogled, da li još neko ima ovaj problem? Ne uspevam da uđem u recovery sa volume up + power da uradim reset a iskreno izbegao bih to ako mogu jer želim prethodno da sačuvam neke podatke sa telefona pre reseta. Inače mi se isto dešava i ako uđem u safe mode.

Nemam problem sa restartom ali mozda da probas samo da wipe cache, da bi usao u recovery povezi na usb slusalice ili ga povezi sa kompom, i onda drzi volume up + power, iz nekog razloga ne radi kad nije povezano nesto( sa punjacem nece probao sam)

Oćeš da kažeš da u Airplane modu nemaš BT?
Meni najnormalnije radi
930c3f56f39d3f060c745ec359d8d8de.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Imam ali moraš posebno posle da ga upališ kad stisneš Airplane mod (tako je i na a10 bilo). Koliko sam video na pixelu ostaje bt upaljen...moram baš kod sestre da proverim! I nije da je to kraj sveta stisnuti dugme vuše, al jednostavno je iritantno što su napravili da mora da se razveže/poveže sve!

Ja sam sad probao na Mi10, ugasi sve, uključujući i bluetooth. Što mi nekako i ima logike iskreno, da pogasi sve :D

Mada bi bilo dobro da ima u opcijama da sam odabereš šta da gasi a šta ne

Vrh Dno