Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

SD verzija, odavno dobio septembarski apdejt .
62f6a0deafcfe1a095d7e10b1d3ab6f3.jpg

Послато са SM-N9860 помоћу Тапатока

@Zoreli, i Exy model je dobio septembaraki upadete (iz mts-a). Nećemo samo da hvalimo SD verziju [emoji12]

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Ja ga ne dočekah, danas sa S20+ pređoh na OnePlus 8 Pro[emoji57]

Poslano sa mog IN2023 koristeći Tapatalk

Ajde neki komentar na prvu, pa za par dana malo opsirnije[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa sam potpis govori da jeste [emoji6]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Na VIP tek sad stize zakrpa za septembar....

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Stigao danas update, koliko vidim iz loga glavni fokus je na poboljšanju kamere.

Danas stigao i oktobarski security patch za S20 Ultra.

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da isključim notifikaciju "set up two-step verification" vezano za Samsung account.. nema sta nisam probao.. uglavnom po netu nalazim da mora da se piše samsung podršci, i to sam uradio al nema odgovora.. da li se i vama javlja ta notifikacija?
Ako ne rešim ovo, odo ja na neki drugi tel.
ce3e17635e96f60a25f825eec2c80fcb.jpg

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Pa što ne uključiš i završiš posao?
To je 3 minuta konfiguracije koje si sigurno potrošio tražeći rješenje.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Drugari evo me i u ovoj temi. Da li neko ima iskustava sa ovom verzijom g9810 ali iz kine (ne HK). Telefon uzet preko tradingshanzen i uverava me ako odradim factory da je moguće da ostanem bez play stora. Koliko je cimanje da se isti vrati (ako je uopšte tako)? Googlao bi sam al nemam baš puno vremena ovih dana pošto i subotom radim. Inače s20 je bogom dan za ruku posle n20 ultra

9779edbea26ff8397bb74ecce43fe885.jpg

Poslednja izmena:
Taj za kinesko trziste je malo problematican.Koliko sam citao,nemozes(ili vrlo tesko) ni da flesnes drugi firmware.Tako da vrlo lako moze da bude da je lik u pravu.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Čovek je i onako odradio delete svega tako da je kao nov...a dok ima ps sad znači da ima opcija...samo da nadem

Onda uzivaj...mada nece ni to kod tebe dugo[emoji1787]

Drustvo, jedno pitanje. Imam S20 obican i nikako da mu stavim neku zastitu u vidu folije ili stakla. Kakva su vasa iskustva, da li ste stavili staklo ili onu foliju. Video sam da ima po ovim trznim centrima ona neka folija kao sto stiti od pada ( mislim da prodaju maglu, 2500 din je). Dok sam se namucio da nadjem staklo bez onog ruznog otvora za skeren prsta, ali ta se postavlja sa onim lepkom preko celog ekrana. Da li je neko od vas stavio to staklo sa UV lepkom i kakvi su utisci?

Poslednja izmena:
Ja sam stavljao whitestone na svaki telefon unazad 5 godina i realno je bolji osećaj nego sa fabričkim staklom (lični utisak). Sve preporuke ali košta mnogo i teško se nalazi u srb

@SmartHD slobodno stavi, imao sam whitestone, odlicno je i sacuvao mi je tel. Sad imam neku kopiju ws i posle vise od godinu dana se ne pomera, kao i prvog dana je.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

I tako stigoše problemi [emoji849] Neko slučajno ima ideju kako da rešim problematiku? Ne bih baš bez shealth-a da budem [emoji17]
94517a9f8bce262208aba894a656b423.jpg

Bas imas srece.

Pa nije to sreća, samo ne upućenost u problematiku [emoji6][emoji56]

Taj za kinesko trziste je malo problematican.Koliko sam citao,nemozes(ili vrlo tesko) ni da flesnes drugi firmware.Tako da vrlo lako moze da bude da je lik u pravu.

Za 3h ustajem na posao al nije mi đavo dao mira! Na xda mi je jedan lik potvrdio da bez problema prolazi flesh tgy na chc (eventualno možda moram da skinem google play services i store) i reko nek ide život, šta je 600e :wall: Prvo sam pogubio živce dok nisam skinuo firmware za hong kong...platio na kraju 6.5e za
mesec dana sammobile-tu! Sve prošlo iz prve bez i najmanjih problema(volim ovu novu tehniku sa usb-c). Upalim telefon, redovno dobijem login za google, upišem sve, upalli se telefon i imam bukvalno samsung sa svim kao da sam kupio kod nas u radnji (i bez smeća). Isplatilo se stisnuti onu stvar izgleda al da ne trčim pred rudu. Više o svemu sutra kad dođem sa posla!

još jednom da ponovim kako jedino žalim što telefon nema 256gb ostalo je savršenstvo!

@SmartHD slobodno stavi, imao sam whitestone, odlicno je i sacuvao mi je tel. Sad imam neku kopiju ws i posle vise od godinu dana se ne pomera, kao i prvog dana je.

Gde si kupio tu kopiju WS i jel' radi FP sa tim staklom?

U BG nalazim samo stakla sa onim stanjenim delom za FP što izgleda ružno. Mobile outfiters folije mi se ne sviđaju, tako da ne znam šta da stavim na ekran da radi FP.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra using Tapatalk

Poslednja izmena:
Proday, svaka cast na hrabrosti. Tako sam i ja par puta odradio :'D

Nisi ni ovo morao, imao bi sporiji download i skinulo bi se dok se vratiš sa posla...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Druže dok sam video da moram da čekam da počnem da skidam mrak na oči mi pao a ne još po dana...bolest *mjau**mjau**mjau*
Proday, svaka cast na hrabrosti. Tako sam i ja par puta odradio :'D
Šta da ti kažem, ko reskira - profitira [emoji1]

Inače ekspresno poručeni whitestone double pack i spigen tough (uobičajen combo) [emoji4][emoji2960]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Nekada je postajao onaj programčić SamFirm, koji je omućavao brz download firmwera, jel to i dalje aktuelno.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

@Proday svaka cast na hrabrosti i zivcima, najvaznije je da ti sad radi.
@NemanjaZ88 prodavnica je u Np, vec sam pisao o njoj, nije losa kopija, moze da prodje. Bolje uzmi whitestone za pocetak, dosta je kvalitetniji i bolji i da opet uzimam tel sa zakrivljenim ekranom uzeo bi njega. [emoji16]

Nekada je postajao onaj programčić SamFirm, koji je omućavao brz download firmwera, jel to i dalje aktuelno.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Živa naravno, proday u momentu očaja baci kintu [emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probao sam sve; ili nije bilo za g9810 (samo neki g981a i sl) ilinse trebalo čekati do penzije. Kako god i packagedisabler sam platio do sada otprilike 20 puta pa nek ide život!! [emoji3060] ...bitno da tel radi kako hoću

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno