Zaboravili smo bili note9 u apartmanu da uporedim, ali gledao sam fotke od prosle godine, ubijaju kako su dobre u istim uslovima. Da ne pominjem da kad pogledam note5 fotke od pre par godina sa nativnim 16:9 senzorom, krenem za glavu da se hvatam gde sam pare bacao...
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ja sam probao s20 ultra i to vise puta i nijedan taj problem ne videh i to exy verzija,niti problem sa kamerom,ni baterijom a ni kamerom.Da je malo jeftiniji uzeo bih ga bez problema.[emoji3]Pa rwalno samsung pada i oo pitanju kvaliteta i prodaje sto se vidi po brojkama a forumi prste od negativnih komentara i to je cinjenica,oogotovo s20 serija tako dacne znam zasto braniti nesto kad nije dobro uradheno. Das 1300-400 e za tel i iimas problem sa pregrevanjem ,baterijom i kamerom he vise nego suludo
Nijedan telefon ne opravdava cenu od preko 1000+ evra,pa to je bas ono sto sam rekao mene je generalno s20 ultra odusevio jos da je lep ko n10+ heheh.Takođe sam u par navrata izneo svoje mišljenje o S20U exinos i nepoznati su mi problemi koji se ovde navode. Čak sam i uploadovao screenshotove potrošnje baterije i radne temperature, koga interesuje može videti moje postove od pre nekih dve nedelje. Da li telefon vredi preko hiljadu evra je pitanje na mestu i ja se u potpunosti slažem da je cena previsoka. Da snapdragon daje bolje rezultate na testovima očigledno je tačno. Ali da S20U ništa ne valja, da je najgori od S serije, da je promašaj, smeće i sl. apsolutno nije tačno i ne odgovara istini.
Tako sam se i ja zeznu, pa se vratio na note. [emoji2] Možda ću opet na S10 seriju, malo da smanjim dijagonalu..S20+ strasno lose odradjen telefon, opasno sam se presao sto sam ga uzeo.
A sto se tice Isra.nja da je zadnji telefon na svetu ne bih ga koristio ni dzabe da mi ga daju.
Nemoj da preterujete nije bas sve lose ekran je odlican mnogo bolji nego na p40 i iphone 11:trust:
Ja sam mojim zadovoljan. Lepo slika, ok baterija, vrh ekran... Greje se, ali ne previse...
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Od pet do sedam sati sot.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Jel moj merodavan?Pošto ne znam kada ću biti u prilici da do kraja praznim bateriju evo kako to izgleda kada je na polovini. Evo i grafikon temperature telefona koji pokazuje da je u radu bio između 30 - 35 stepeni celzijusa. Samo da napomenem da je danas i temperatura vazduha bila gotovo na 30 stepeni.![]()
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari