Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Evo ti jedna slika sa S20+
f432fd95f795e7638e38d506ca74ca12.plist

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Zaboravili smo bili note9 u apartmanu da uporedim, ali gledao sam fotke od prosle godine, ubijaju kako su dobre u istim uslovima. Da ne pominjem da kad pogledam note5 fotke od pre par godina sa nativnim 16:9 senzorom, krenem za glavu da se hvatam gde sam pare bacao...

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Ja bi resetovao telefon prvo, izgleda da je neki softverski problem ako to ne upali pravac servis.

Završio sam sa samsungom, ode S20 snap nekome drugom.

11 pro je tu sada i iskreno baterija i kamere ubijaju :)

Nije ni čudo sto neki biraju ajfon i to je to.

Kao što vojo77 kaže nisi probao bolje i slažem se sa tim 100%

Kako sad odjednom ni Snapdragon ne valja u pogledu trajanja baterije? A upravo to mu je bio jedan od aduta...

Sent from my Pixel 4 using Tapatalk

Ma svasta ces cuti ovde,a svi se na kraju vrate na samsung.Nije mi jasno sto kupuju uopste kad im je toliko sve lose.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nije sve loše ali nije ni sve sjajno za taj novac. Ni kod jednog da se razumemo odmah jer je 2020. očigledno totalni fail za telefone. Evo koleginica je uzela rozi S20 stvarno pozadi izgleda kao plastika. Osećaj u ruci mi ne odaje da je premium model.

Pa rwalno samsung pada i po pitanju kvaliteta i prodaje sto se vidi po brojkama a forumi prste od negativnih komentara i to je cinjenica,pogotovo s20 serija tako da ne znam zasto braniti nesto kad nije dobro uradjeno. Dati 1300-400 e za tel i iimati problem sa pregrevanjem ,baterijom i kamerom je vise nego suludo

Poslednja izmena:
Pa rwalno samsung pada i oo pitanju kvaliteta i prodaje sto se vidi po brojkama a forumi prste od negativnih komentara i to je cinjenica,oogotovo s20 serija tako dacne znam zasto braniti nesto kad nije dobro uradheno. Das 1300-400 e za tel i iimas problem sa pregrevanjem ,baterijom i kamerom he vise nego suludo
Ja sam probao s20 ultra i to vise puta i nijedan taj problem ne videh i to exy verzija,niti problem sa kamerom,ni baterijom a ni kamerom.Da je malo jeftiniji uzeo bih ga bez problema.[emoji3]

Nemoj da se ljutis, ali preterujes za samsung, za tebe je on najbolji, nebitno da li je s20 serija u pitanju, i ako neko ima lose misljenje o njemu on laze i troluje.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Nisam ja rekao da neko laze i troluje,samo pricam sta sam probao i video svojim ocima ne pricam napamet.Tako nek kupi svako ono sto mu odgovara i kraj price.

Takođe sam u par navrata izneo svoje mišljenje o S20U exinos i nepoznati su mi problemi koji se ovde navode. Čak sam i uploadovao screenshotove potrošnje baterije i radne temperature, koga interesuje može videti moje postove od pre nekih dve nedelje. Da li telefon vredi preko hiljadu evra je pitanje na mestu i ja se u potpunosti slažem da je cena previsoka. Da snapdragon daje bolje rezultate na testovima očigledno je tačno. Ali da S20U ništa ne valja, da je najgori od S serije, da je promašaj, smeće i sl. apsolutno nije tačno i ne odgovara istini.

Ja sam imao loša iskustva sa + verzijom. Da li se nešto popravilo u međuvremenu, to ne znam, voleo bih baš da čujem mišljenja ljudi koji ga i dalje koriste.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Takođe sam u par navrata izneo svoje mišljenje o S20U exinos i nepoznati su mi problemi koji se ovde navode. Čak sam i uploadovao screenshotove potrošnje baterije i radne temperature, koga interesuje može videti moje postove od pre nekih dve nedelje. Da li telefon vredi preko hiljadu evra je pitanje na mestu i ja se u potpunosti slažem da je cena previsoka. Da snapdragon daje bolje rezultate na testovima očigledno je tačno. Ali da S20U ništa ne valja, da je najgori od S serije, da je promašaj, smeće i sl. apsolutno nije tačno i ne odgovara istini.
Nijedan telefon ne opravdava cenu od preko 1000+ evra,pa to je bas ono sto sam rekao mene je generalno s20 ultra odusevio jos da je lep ko n10+ heheh.

Stojim 100% iza toga ne valja ni snap jeste da je bolji mnogo od exy ali kada poredim sa ajfon to je tolika razlika u bateriji da je to čudo, svako sebi zna ali ja znam da sam završio sa samsungom i neću se vratiti dok ne srede ovo ako i tada, meni je ajfon top za moje korišćenje.

I da imao sam i exy i snap tako da znam o čemu pričam, probati i koristiti nije isto.

Na 4g exy i baterija ne idu zajedno a za te pare bezveze, trebao bi mnogo bolje ipak je to flagship, snap jeste mnogo mnogo bolji i ne greje se ko exy ali opet ću da kažem sto je vojo rekao nisi koristio bolje.

Upali kameru na exy za 30 sec odma se greje vidi u prošlim postovima koliko nas ima i svi se žalimo na grejanje i slabe baterije.

Ali da svako uzima sebi šta mu odgovara i sto voli. Eto toliko od mene.

Bas to, probati i koristiti uredjaj su dve razlicite stvari
Ne bi dzabe ljudi na forumima toliko pljuvali s seriju da je sve odradjeno ksko treba

Poslednja izmena:
S20+ strasno lose odradjen telefon, opasno sam se presao sto sam ga uzeo.
A sto se tice Isra.nja da je zadnji telefon na svetu ne bih ga koristio ni dzabe da mi ga daju.

S20+ strasno lose odradjen telefon, opasno sam se presao sto sam ga uzeo.
A sto se tice Isra.nja da je zadnji telefon na svetu ne bih ga koristio ni dzabe da mi ga daju.
Tako sam se i ja zeznu, pa se vratio na note. [emoji2] Možda ću opet na S10 seriju, malo da smanjim dijagonalu..

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Nemoj da preterujete nije bas sve lose ekran je odlican mnogo bolji nego na p40 i iphone 11:trust:

Ja sam mojim zadovoljan. Lepo slika, ok baterija, vrh ekran... Greje se, ali ne previse...

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Ja sam pricao o iskustvuza s20 ultra,njega bi i jedino i uzeo to jest zamenio za moj n10+.Dosta ranije sam i pisao da nebih dao note za s20 plus glavu za glavu jer mi prvenstveno osecaj u ruci mi je nakako jeftin,dok je ultra bas u ruci kvalitet i tezak onako sto mi se svidja ne volim "pero" telefone.

Nemoj da preterujete nije bas sve lose ekran je odlican mnogo bolji nego na p40 i iphone 11:trust:

Imao sam uporedo mi9t i s20+ na mi9t je ekran mnogo svetliji a prikaz nista losiji nego na s20+. Uzeo sam s20+ jer sam pre toga koristio s9+(telefon je da ne preteram fenomenalan za svoju generaciju) 2 godine i hteo da opet uzmem flagship iz samsunga ali ovako los telefon nisam ocekivao.
Moze da prica ko sta hoce ali 4h SOT na s20+ je vise nego bezobrazno lose. I opet pominjem mi9t koji sam prodao(i sve vise mi je krivo) na njemu je SOT oko 7-8h sa baterijom od 4000mAh a s20+ 4500mAh sa satro modernijim i stedljivijim chpset-om. Nadam se da ce bar u skorije vreme da poprave nesto ovi preva.ranti iz samsunga inace ode s20+ na dobos.

Ja sam mojim zadovoljan. Lepo slika, ok baterija, vrh ekran... Greje se, ali ne previse...

Za slike ne znam mislim da nisu lose ali... Koliki ti je SOT pa ti je baterija ok? Meni se greje i kad gledam instagram ili facebook i to bas se greje. S9+ mi se nije grejao ni sa bas teskim maltretiranjem. Da napomenem da je pre par dana uradjen hard reset posle zadnjeg julskog update-a i ista je situacija posle update-a sto se tice svega pomenutog.

Poslednja izmena:
Od pet do sedam sati sot.

Druze i tebi je to ok?
Ja ko papagaj ali muka mi od ovog s20+nja. Mi9t 4000mAh baterija, stariji nepremijum chipset pa mu je SOT od 7h do 8h a s20+ najnoviji chpset veca baterija pa mi je SOT oko 5h(u najboljem slucaju). Objasni kako i o cemu se tu radi? Cak mi je i s9+(dve godine star, originalna baterija) imao oko 6-7h SOT.

Meni je najmanji sot bio 5 sati to sve na 4g a normalno je negde oko 8 sati na wifi

Prilozi

• Screenshot_20200706-232940_Device care.jpg
    Screenshot_20200706-232940_Device care.jpg
    245.5 KB · Pregleda: 140
^ kad imas yt skoro 5h, bez toga ne bi bio takav sot sigurno.

A kako ti se ponaša megacam kada uđeš u *#0*#? Jel ti i tamo loša kamera? Ako i tamo jeste onda je sa modulom neki problem.

Nije merodavan ovaj sot gde je uglavnom yt ,netflix....to nema veze sa realnom upotrebom, odmah oduzmi 30% sot-a u realnoj upotrebi

Pošto ne znam kada ću biti u prilici da do kraja praznim bateriju evo kako to izgleda kada je na polovini. Evo i grafikon temperature telefona koji pokazuje da je u radu bio između 30 - 35 stepeni celzijusa. Samo da napomenem da je danas i temperatura vazduha bila gotovo na 30 stepeni.
b40482ec11258d02495d6f7fe0bffa87.jpg
c5b2cb372bb105618a9a550e733b3e12.jpg
129a34c56c566d9ad390c04f86d05f44.jpg

f55687da5a3fbeff14970ad93b2f5363.jpg
Jel moj merodavan?

Vrh Dno