Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Ja se vratio na iPhone. Preporod.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nisi,ti si dobio vanserijski primerak ako mozes okaci nam ss sa tih 9 sati sot- a a da nije minimalno osvetljenje i non stop yt i naravno da nije konstantno na wifi-ju
Jos ako imas gsam battery bilo bi najbolje
Pošto ne znam kada ću biti u prilici da do kraja praznim bateriju evo kako to izgleda kada je na polovini. Evo i grafikon temperature telefona koji pokazuje da je u radu bio između 30 - 35 stepeni celzijusa. Samo da napomenem da je danas i temperatura vazduha bila gotovo na 30 stepeni.
b40482ec11258d02495d6f7fe0bffa87.jpg
c5b2cb372bb105618a9a550e733b3e12.jpg
129a34c56c566d9ad390c04f86d05f44.jpg

f55687da5a3fbeff14970ad93b2f5363.jpg

Poslednja izmena:
I onda neka kuknjava oko baterije,a kao sto sam rekao baterija je dobra previse hejtovanja bezveze.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kakva potrošnja sa faktički tri mreže!
Bravo za ss!
Mesecima pričam da je telefon odličan u svakom smislu, ali ne vredi.
"Baterija drži sat vremena, greje se toliko da pečem palačinke na njemu..."

Ajde da se upisem sa faggot blue S20+ [emoji28]
Javim utiske za par dana.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Kakva potrošnja sa faktički tri mreže!
Bravo za ss!
Mesecima pričam da je telefon odličan u svakom smislu, ali ne vredi.
"Baterija drži sat vremena, greje se toliko da pečem palačinke na njemu..."

Jeste dobar ako imaš snapdragon ;)

Da li koristite neku zaštitu za ekran S20+ i koju? Kakva su ova stakla koja se navodno lepe i nekom uv lampom i da li to kasnije moze da se skine i zameni?
Hvala

Da li koristite neku zaštitu za ekran S20+ i koju? Kakva su ova stakla koja se navodno lepe i nekom uv lampom i da li to kasnije moze da se skine i zameni?
Hvala
Jedno u 100 ima malo problema da se skine. Mora neka tanka maska, da ima prostora između nje i stakla inače ga gurne i odlepi se brzo.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Hvala

Ja sam naručio i zalepio sam sa UV lampom. Lepo je leglo na telefon, čak je i edge deo telefona kao saliven. Moram da napomenem da otisak prsta radi dosta slabije (iako sam uključio opciju za povećanje osetljivosti) ali svakako koristim otključavanje lica već par godina unazad pa mi ovo ne predstavlja problem.

Što se skidanja tiče, uzmeš bilo kakav končić, provučeš i skida se lagano, posle toga obrišeš alkoholom i to je to, telefon kao nov

Prvi utisci:
Majski update.
120Hz
Optmised + Adaptve power saving.
100% na wifi. Sve vreme kuci, brightness ispod 50%.
AOD uvek, adaptive.
Punio se nocas, sporo. Jutros skinut sa punjaca. SOT 1:40, 67% baterija.

Baterija se topi ko sladoled, mozes da gledas dok surfujes po fb ili tapatalk(nema igrica) kako skida procente. Instalirao sam Gsam Battery monitor od starta, pa cu da pratim.
Prednja kamera daleko bolja od Note9.

Nadam se da ce malo da se popravi kad "nauci" kako koristim mob.

Popravice se sigurno baterija kroz par dana dok "nauci" tvoje koriscenje.Ja mislim da bi s20 plus mesovito 4g,wi fi trebao da izgura 5h sot-a u proseku.

Mnogo ali bas mnogo los telefon, Cekam sledece azuriranje ako ne poprave ove probleme ode na dobos. Baterija uzasno losa, senzor otiska prsta jos gori a greje se nenormalno i pri koriscenju facebook-a recimo, ima i nekih bagova ali to nije toliko strasno. Znaci telefon koristim potpuno isto sa generalno istim aplikacijama kao i S9+ i MI9t pre a oba su mnogo mnogo bolje radila od S20+

10h sot-a,pa druze dal si realan to nijedan telefon ne moze izvuci jedino da je na wi fi ceo dan i 30% osvetljenje.

Popravice se sigurno baterija kroz par dana dok "nauci" tvoje koriscenje.Ja mislim da bi s20 plus mesovito 4g,wi fi trebao da izgura 5h sot-a u proseku.

5h SOT u proseku sa baterijom od 4500mah??? Pa S9+ mi je pre ovog krsa imao oko 6h SOT-a (cesto i 7h SOT-a) potpuno istog koriscenja kao sada S20+ a MI9t oko 9h SOT-a.
Ispod 10h SOT ne sme da bude nikako.

10h sot-a,pa druze dal si realan to nijedan telefon ne moze izvuci jedino da je na wi fi ceo dan i 30% osvetljenje.

Sa MI9t sam imao 10h SOT i nebitno je kako, isto tako sada koristim s20+ i SOT je oko 4-5h. S20+ naspram MI9t, bolji i stedljiviji procesor(bar bi tako trebalo da bude) veca baterija za 25% pa zasto onda da ne ocekujem min 8h SOT? Definitivno je samsung nacisto zastranio i sa prethodnom generacijom dostigao vrh sada ide samo na dole i to ce ici vrtoglavom brzinom. Sto iskreno i zelim jer za moj novac ne zelim da me iko pravi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*om.

Poslednja izmena:
Hebote, ja cedim bateriju upravo da bi prebacio 4h sot, skoro 80% na wifi. To je ladno jedno punjenje moba na svaka moja 2.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Vidim da svi kukaju na bateriju s20 plus, ne znam sta se tu desava verovatno tih 120hz su lose optimizovali.Slazem se da bi baterija tog cenovnog ranga morala biti bolja.

11 Pro Max izvlaci lagano i vise od 10h SHOTA-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni na wifi izvlaci uvek preko 8h dok na 4g jedva 5h:trust:

Prvi utisci:
Majski update.
120Hz
Optmised + Adaptve power saving.
100% na wifi. Sve vreme kuci, brightness ispod 50%.
AOD uvek, adaptive.
Punio se nocas, sporo. Jutros skinut sa punjaca. SOT 1:40, 67% baterija.

Baterija se topi ko sladoled, mozes da gledas dok surfujes po fb ili tapatalk(nema igrica) kako skida procente. Instalirao sam Gsam Battery monitor od starta, pa cu da pratim.
Prednja kamera daleko bolja od Note9.

Nadam se da ce malo da se popravi kad "nauci" kako koristim mob.

Trece punjenje, sve isto samo sam iskljucio 120Hz, bilo je vise 4G, sve ostalo isto, na 21% imam 6h SOT. Kamere ozbiljno dobre. Note9 je imao dobre, ali ovo je odlican korak napred.

Ljudi molim vas za pomoć, kako da deaktiviram opciju da se ekran sam uključi kada ga okrenem ka licu?
To nema veze sa postavkom za "otključavanje licem", nego samo da ne pali ekran. Ne mogu nikako da nađem to podešavanje.

Misliš možda na "Lift to wake"?!

Advanced features > Motions and gestures > Lift to wake

Moze ko sta hoce da prica ovaj S20+ je ubedljivo najgori telefon iz samsunga ikada. Tacka.
Mozda mogu da ga poprave azuriranjem ali cisto sumnjam da zele to.

Yeah, Lift to wake. Tnx outlaw!

Skinuo sam onu foliju koja je išla preko celog ekrana, delovala mi je kao bilo kakvi najloni i folije koji idu preko svega novog što kupimo. Nadam se da nisam trebao to da ostavim da to nije neka kvalitetna zaštita? :) I izvinjavam se što smaram samo još jedno da pitam, da li za S20+ mogu i trebam da ugradim zaštitno staklo preko ekrana? Masku ću kupiti ovih dana svakako ali ne razumem se oko ekrana..

Tu foliju si trebao ostaviti na ekranu.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Vrh Dno