Pošto ne znam kada ću biti u prilici da do kraja praznim bateriju evo kako to izgleda kada je na polovini. Evo i grafikon temperature telefona koji pokazuje da je u radu bio između 30 - 35 stepeni celzijusa. Samo da napomenem da je danas i temperatura vazduha bila gotovo na 30 stepeni.Nisi,ti si dobio vanserijski primerak ako mozes okaci nam ss sa tih 9 sati sot- a a da nije minimalno osvetljenje i non stop yt i naravno da nije konstantno na wifi-ju
Jos ako imas gsam battery bilo bi najbolje
Kakva potrošnja sa faktički tri mreže!
Bravo za ss!
Mesecima pričam da je telefon odličan u svakom smislu, ali ne vredi.
"Baterija drži sat vremena, greje se toliko da pečem palačinke na njemu..."
Jedno u 100 ima malo problema da se skine. Mora neka tanka maska, da ima prostora između nje i stakla inače ga gurne i odlepi se brzo.Da li koristite neku zaštitu za ekran S20+ i koju? Kakva su ova stakla koja se navodno lepe i nekom uv lampom i da li to kasnije moze da se skine i zameni?
Hvala
Da li koristite neku zaštitu za ekran S20+ i koju? Kakva su ova stakla koja se navodno lepe i nekom uv lampom i da li to kasnije moze da se skine i zameni?
Hvala
Popravice se sigurno baterija kroz par dana dok "nauci" tvoje koriscenje.Ja mislim da bi s20 plus mesovito 4g,wi fi trebao da izgura 5h sot-a u proseku.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
10h sot-a,pa druze dal si realan to nijedan telefon ne moze izvuci jedino da je na wi fi ceo dan i 30% osvetljenje.
10h sot-a,pa druze dal si realan to nijedan telefon ne moze izvuci jedino da je na wi fi ceo dan i 30% osvetljenje.
Prvi utisci:
Majski update.
120Hz
Optmised + Adaptve power saving.
100% na wifi. Sve vreme kuci, brightness ispod 50%.
AOD uvek, adaptive.
Punio se nocas, sporo. Jutros skinut sa punjaca. SOT 1:40, 67% baterija.
Baterija se topi ko sladoled, mozes da gledas dok surfujes po fb ili tapatalk(nema igrica) kako skida procente. Instalirao sam Gsam Battery monitor od starta, pa cu da pratim.
Prednja kamera daleko bolja od Note9.
Nadam se da ce malo da se popravi kad "nauci" kako koristim mob.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari