Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Danas izgubio signal potpuno samo piše emergency call only, posle kada sam primetio i uradio restart sve radi. Baterija u zadnja dva dana sa 120 je totalno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* i greje se tel puno. Za mene to je to ode Samsung i uzeću nesto drugo.
Neću se zezati vise sa ovim.

Danas izgubio signal potpuno samo piše emergency call only, posle kada sam primetio i uradio restart sve radi. Baterija u zadnja dva dana sa 120 je totalno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* i greje se tel puno. Za mene to je to ode Samsung i uzeću nesto drugo.
Neću se zezati vise sa ovim.
Ti imas obican s20 jel?Kakva ti je baterija na 120bz kolko mozes sot-a da izvuces?Meni se to davno desavalo par puta na s7 edge al sam vrati mrezu.Cudi me da se greje previse ako ne igras igrice.Ja na n10+ sta god radio ne greje uopste sve lagano odradjuje.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Probaj prebaci mrezu na 3g. Mreza sad cesto puca ako si u srb, 4g je daleko skloniji gubljenju jer juri prijemnike drugacije nego 3g. Ako ima neki bug u software-u ostade ti bez signala bzvz. Probaj ovo pa vidi onda. Pritom na 3g ce ti baterija biti osetno bolja.

Ti imas obican s20 jel?Kakva ti je baterija na 120bz kolko mozes sot-a da izvuces?Meni se to davno desavalo par puta na s7 edge al sam vrati mrezu.Cudi me da se greje previse ako ne igras igrice.Ja na n10+ sta god radio ne greje uopste sve lagano odradjuje.

Običan S20 danas pola dana na poslu od 8am do 4pm wifi ostalo 4g dobar signal, evo me na 12% sot je 2 sata i 40min. Bezveze igram samo jednu ali ne uvek.

Probaj prebaci mrezu na 3g. Mreza sad cesto puca ako si u srb, 4g je daleko skloniji gubljenju jer juri prijemnike drugacije nego 3g. Ako ima neki bug u software-u ostade ti bez signala bzvz. Probaj ovo pa vidi onda. Pritom na 3g ce ti baterija biti osetno bolja.

Australija mreža je Telstra jedna od boljih većinom signal je uvjek super.
Da ali sa 3G se sve spoooorrooo hehe treba mi 4G

^ slazem se za dizajn, po meni daleko losiji od N10+

Po mom ukusu dizajn S20 serije je jedan od najvecih promasaja mobilne industrija. Jedino ultra zbog nabudzene kamere dobija prelaznu ocenu. S20 i S20+ jako jeftino. I 1000hz da imaju ne bi me ubedili da ih kupim.

Note 10+

Po mom ukusu dizajn S20 serije je jedan od najvecih promasaja mobilne industrija. Jedino ultra zbog nabudzene kamere dobija prelaznu ocenu. S20 i S20+ jako jeftino. I 1000hz da imaju ne bi me ubedili da ih kupim.

Note 10+
Ja sam video s20 plus dizajn je sasvim dobar,sem rasporeda kamera lepsi mi je od svog predhodnika to jest s10 plus.Mogli su malo vise da se potrude oko kamere da i na onaj dizajn deluju bar malo "mocnije".

https://www.anandtech.com/show/15647/samsung-galaxy-s20-ultra-snapdragon-exynos-battery-life-preview

Samsung’s 120Hz mode is a quite power-hungry mode that’s seemingly not as optimised as one would hope it to be. While the performance and fluidity it brings is outstanding, expect on average a 20-25% power hit on your battery life depending on use-cases. People using their phones on higher brightness levels will see less of a percentage degradation, while those who prefer lower brightness levels will see larger degradations, due to the increased baseline power consumption of the phones.

Secondly, the Exynos 990 variants of the S20s aren't looking very well against the Snapdragon 865 variants. While last year Samsung had managed to showcase rough equivalence between the Exynos 9820 and Snapdragon 855 variants when it came to battery life, this year, the gap in battery life between the two is again very noticeable. We’ll be re-running some of the battery tests presented here and hopefully, they’ll improve somewhat in their results, but the one thing that’s clear is that Samsung’s SoC and CPU cores are behind by some very significant margins.

For people whose purchase decisions is heavily influenced by the battery life of the devices, I think it’s safe to say that the Exynos S20 variants will likely end up as underwhelming. Power users in particular using heavy apps will see very disappointing results – I would likely recommend either importing a Snapdragon unit, or just outright skipping this generation altogether.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja sam sa + zadovoljan baterijom prosek 6h sot,bez igrica i drustvenih mreza,uvek veliki bright.uvek 120hz,uvek power mode.

Ne treba mi, ali ako cenu pravdas skupljim 5g modemom koji si u telefon ubacio, zasto je ista cena 4g modela?

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Slažem se ali toliki akcenat na taj 5g da je to neverovatno. Nebitno šta *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ana iz markrtinga misli.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Pošto smo vas pustili malo i dalje jedni te isti ljudi da pišu Exynos Snapdragon. Pronaći će se. Pošto nemate pametnije da pišete nego da spamujete, biće nagradnih poena.

Nemate telefon, trujete temu, čovek da nešto potrazi u temi korisno, neće pronaći.

Izvolite slobodno. Nemam ništa protiv i neće mi biti teško.

Lezi odlično na telefonu, čak je i bolja od ove što imam na notu.... jedino što je kamera bezmalo u istoj ravni sa futrolom, možda su je uvukli za milimetar dva...
232cfc172656ef82f8201cc5efdb03e7.jpg

Ljudi, vidim da je pre par dana za SEE region izasao novi apdejt, znatno poboljsava rad kamere, dok na VIP- postoji dostupan samo jedan, onaj od 1. marta. Da li je pametno da preko Odina ubacim za taj region, da promenim sa VIP TOP...? Bese, ne gubi se garancija kada se ubaci preko odina?

Ljudi, vidim da je pre par dana za SEE region izasao novi apdejt, znatno poboljsava rad kamere, dok na VIP- postoji dostupan samo jedan, onaj od 1. marta. Da li je pametno da preko Odina ubacim za taj region, da promenim sa VIP TOP...? Bese, ne gubi se garancija kada se ubaci preko odina?

Slobodno nabaci SEE. Ne gubiš garanciju

Video sam na sammobile da je Srbija vip pustio updejt, ove u Australiji nista jos :(

Jesu, nocas je stigao pa sam odustao od see [emoji1787]

Novo azuriranje na s20 je popravilo auto focus i ove probleme sa zamucivanjem kad ne treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma ja sam se rijesio doticnih i ne zalim ni sekunde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas 4:40sot na 60hz I ostalo 20% baterije, citav dan na wifi,možda 20min na 4g.
Sutra testiram 120hz, neznam kako se ovako menja sot iz dana u dan?? Nije neka aplikacija već sam to gledao.

Poslednja izmena:
Realno očaj, kad prebaciš još na 120hz i nedaj bože nešto lošiji signal + mobile data, ode to ispod 3h lagano [emoji849]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Realno očaj, kad prebaciš još na 120hz i nedaj bože nešto lošiji signal + mobile data, ode to ispod 3h lagano [emoji849]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Koje *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* očekivao sam vise i to sa ovlikom baterijom.

Kako stvari stoje sa exy mogu komotno staviti 6000mah i to bi bilo taman.
Iskreno kada sam imao iphone xs bio je mnogo bolji na baterije.

Ovo je zadnji Samsung dok se ovo ne sredi.

Neki youtuberi su skuzili da je napuhana priča da exynos brze trosi bateriju od SD-a, ili Kirina. Vidilo se to na Samsung mobitelima koji imaju SD.

Stvar je u sučelju, skinu za operativni sustav. Śto je i puno logičnije, jer svi vrhunski procesori su na slicnim frekvencijama i 7nm štedljivom proizvodnom procesu

Nazad
Vrh Dno