Ti odredjujes limit na kartici kad vadis prvi put, ja sam recimo ogranicio Master i American na 500 evra, zbog iskusenja.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Znaci, ako neko ne fura najnoviji fleg, to znaci da je siromasan?
O zivote... Bogi, ti si bogat, kupuj s20, da pisemo ovde o necemu konkretnom...
...riding on 720p...
Po mom misljenju - mali s20 je ozbiljno potcenjen, do mere da ga i ne izlazu u prodavnicama, barem na osnovu jucerasnjeg stanja u AdaMall. Meni se najvise dopao od sva tri ova nova nakon kraceg probavanja u firmi tokom preordera.
S’ obzirom kako su S10e i S10 prošli i prolaze sa baterijom, ista sudbina čeka i ovog. Meni bi lično odgovarao kompakt tel iz ove familije ali da nosim sa sobom externe i sl. egzibicije ne pada mi na pamet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam bogat, ne smatram sebe bogatim, iako imam lepa primanja [emoji23]Znaci, ako neko ne fura najnoviji fleg, to znaci da je siromasan?
O zivote... Bogi, ti si bogat, kupuj s20, da pisemo ovde o necemu konkretnom...
...riding on 720p...
Haha, kako ti određuješ - pa banka ti dozvoli maksimum, na osnovu procene kreditnog biroa + njhove interne procene. Šta ćeš ti da podešavaš u e-bankingu ili sa savetnikom je ispod tog maksimuma. To, ako pričamo o kreditnoj kartici. Ne određuješ ti ništa već banka.
VISA Gold kod Intese ima limit od 10 000 eura (1.2mil din).
U principu tu nema ništa čudno: S10e, S10 i S20 su po pitanju baterije kao iPhone XS ili 11 Pro. Ako ćeš jaču bateriju moraš da uzmeš Note10+, S20+ ili iPhone Max i nosiš ciglu okolo.
Ne može i jare i pareEkran od ivice do ivice, ovetljenje 600+ nita (standardni TV ima oko 200-300) i da baterija traje. Taj, S10e ima ekran veći od flagshipa od pre dve godine.
U principu tu nema ništa čudno: S10e, S10 i S20 su po pitanju baterije kao iPhone XS ili 11 Pro. Ako ćeš jaču bateriju moraš da uzmeš Note10+, S20+ ili iPhone Max i nosiš ciglu okolo.
Ne može i jare i pareEkran od ivice do ivice, ovetljenje 600+ nita (standardni TV ima oko 200-300) i da baterija traje. Taj, S10e ima ekran veći od flagshipa od pre dve godine.
Apsolutno sam i ja isto pisao svojevremeno, ljudi me ismejali ovde, al eto!S10E sam imao i baterija je kriminalna.
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Zato što ga imam i nosim svaki dan sa sobom. Nikako nije praktičan kao XS (2. fon koji koristim uz Note10+) ili S10 (bio mi je drugi fon uz N9).Opa e ovo je već nešto....
I ne znam zašto ljudi misle da je n10+ cigla, gluposti, staje u svaki džep bukvalno...
Da se nadovezem na priču o kreditnim karticama, čisto sumnjam da će neko ko ima oko 300k dinara limit juriti s20 preko kreditne...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Kakav kredit, ljudi pričaju o ratama preko operatera ili kreditnoj kartici... ne klasičan keš kredit. Kada kupiš kod operatera (što radi 90% ljudi) to je isto kao i kredit...Stvarno li postoje ljudi koji telefon uzimaju na kredit? Uzimaju kredit samo zbog telefona?
Pa to je neverovatno...
Rauzmem da neko ima i više i amnej finansije, ali uzimati telefon kao fizičko lice na kredit, van svake pameti, ili ja to ne kontam..
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Sorry, nisam sve ispratio...Kakav kredit, ljudi pričaju o ratama preko operatera ili kreditnoj kartici... ne klasičan keš kredit. Kada kupiš kod operatera (što radi 90% ljudi) to je isto kao i kredit...
Zavisi sve koji je telefonu pitanju, nekad je veća doplata za telefon a nekad i 1€ plus tarifa. To jest zavisi od operatera do operatera.Čekaj telefon 50e + paket ili je u paket uračunat telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari