[emoji106][emoji106][emoji106]Eto pošto ste me "prozivali" , ja lepo zamolio Samsung da mi da jedan primerak S20 ULTRA ... i evo [emoji16][emoji108][emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
ExynosZna li neko koji je model u Dubaiu i koja je cijena tamo?
Bolji je taj kojim si slikao Ultru. [emoji14]Eto pošto ste me "prozivali" , ja lepo zamolio Samsung da mi da jedan primerak S20 ULTRA ... i evo [emoji16][emoji108][emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Taj telefon nema 10x optički.^ slazem se[emoji3], danas sam se licno igrao sa zorelijevim S20 ultra i mogu da kazem da je fluidnist fenomenalna, opticki zoom 10x fenomenalan dok hibridni posle 30x vec je sakacenje rezolucije. Bas se oseti 120hz fluidnost u poredjenju sa N10+. Lepo lezi u ruci i nije uopste velik za 6.9". Takodje ledja mnogo lepse izgledaju u crnoj boji nego sto se vidi sa slika ili YT videa. Sve u svemu jako dobar telefon ali i dalje smatram da je cena prevelika i da prelazak sa N10+ je nepotreban i skup ali za nas bolesnike ipak nema obrazlozenja za prelazak[emoji3].
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sve je to lepo, i slazem se da ne treba stedeti na funkcijama, pogotovo kada je ovaj segment trzista u pitanju. Ali 120 Hz pri najvisoj rezoluciji (uz cipset) je potencijalni problem za bateriju, ma kolikog kapaciteta ona bila.Ako ubace qhd 120hz softverski, kad se stabilizuje cena ovo ce biti odlican tel i mozda se i ja prikljucim temi. [emoji16]
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Na 10x je već soft i gube se detalji i sharpness. Sve preko toga je neupotrebljivo loše.^ juce sam imao ultru u rukama i 10x opticki zum uopste ne unistava kvalitet slike. Preko 30x se primecuje. Tako da tvoje misljenje pada u vodu.
^ juce sam imao ultru u rukama i 10x opticki zum uopste ne unistava kvalitet slike. Preko 30x se primecuje. Tako da tvoje misljenje pada u vodu.
Koja laž od strane Samsunga! Cccc
Znaci i dalje je P30 Pro kralj zuma.
Note 10+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari