Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

^ hehe vrlo moguce, na pocetku svi kazemo ne ali na kraju zelja presudi i pokleknemo. To si u pravu za velicinu, meni odgovara 6.7" pa ne verujem da bi mi smetalo i 6.9". Ali ovaj put cu hvatati SD da li S ili N serija.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jesu izlozeni vec negde mozda?

Bice na sajtu izbacice mapu u kojim sve gradovima ima da se isprobaju.Bar je tako do sada bilo.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Glava mi je eksplodirala kad sam video cene za modele S serije pre neki dan ..... onda pročitam par stranica ovde na temi i odem na mts .... cene identične S10 seriji pre godinu dana ????
Sad sam se baš pogubio i više ne znam šta da mislim.Molim da me neko ispravi ako grešim u donjim redovima ...... o ceni modela S20 Ultra ne bih da komentarišem.

S20 na 24mes. 3.950 din kao što je bio i S10 kad je izašao (na stranu to što je S20 ima veći ekran, bateriju, bolju kameru .... )
S20+ na 24 mes. 4.425 din, jeftiniji nego S10+ kad je izašao (ako ne grešim a mislim da je bio 4.699 din.) a takođe ima veći ekran, bateriju, bolju kameru itd.
Za model S20+ idu i sluške a uz S10 seriju nije išlo ništa u preordeu ako dobro pamtim ... kasnije je bilo osiguranje ekrana.

N10+je bio 3000 dinara uz Omorika 3, S20 ultra 4650.
To je 360e vise, sto nije normalno.
To znaci da ce n20+ biti jedno 500e vise od N10+.

Boze me sacuvaj...

Uz običa. S10 su u preorderu išle slušalice u mtsu prošle godine. Kasnile su i bilo je gluposti oko toga ali su stigle svima na kraju.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Uz običa. S10 su u preorderu išle slušalice u mtsu prošle godine. Kasnile su i bilo je gluposti oko toga ali su stigle svima na kraju.

Jeste, u pravu si, nisam uzeo u preorderu nego čim se pojavio regularno.

^^^
I meni je to nebulozno skroz pa sam zato i napisao da ne bih da komentarišem, baš su preterali koliko god da je dobra kamera.

Poslednja izmena:
Video na 8K ce za 1min zauzimati 600mb. Maksimalno snimanje je 5min. Ko voli da snima vrlo brzo ce mu ponestati prostora sa 128gb. Mogli su dati u osnovnom lagano 256gb.

Mene ne zanima sirova snaga procesora (kao ni vecinu), ako neko naleti na review potrosnje baterije, neka postavi link. Bas me zanima jesu li radili nesto povodom 4g modema ili i dalje srce bateriju.

Ovo je sumanuto; Poturaju nam telefon od 1500 jura zbog navodnih mogućnosti kamere (blago rečeno šumovite) a za te pare moš' kupiš vrlo dobar telefon i vrlo dobar DSLR ili MILC!?
- Jesmo li mi ljudi ili veverice?
- Veverice!

Ovo izvlaci OP7t pro sa gcamom ,ne znam sta oni reklamiraju ovde

Ovo je sumanuto; Poturaju nam telefon od 1500 jura zbog navodnih mogućnosti kamere (blago rečeno šumovite) a za te pare moš' kupiš vrlo dobar telefon i vrlo dobar DSLR ili MILC!?
- Jesmo li mi ljudi ili veverice?
- Veverice!
Ili jedan milc tipa a6400 + E16-55 2.8 G i bijes telefone narednih 10-20god mozda i doživotno [emoji85][emoji16]

Niste mi jasni ljudi sta se bunite,apple ponudi za istu cenu senzorcic ispod nokta i sa istim dizajnom vec 3 godine i ide kao alva niko se ne buni.Ko ce da kupi s20 ultra kupice ga,ko nece birace nesto jeftinije.Ne opravdavam ovako visoku cenu,al ono "moze im se".[emoji3]

Kako za istu cenu kada je iP 11 duplo jeftiniji mob?
Ej, Apple ima duplo jeftiniji mob od Samsunga.
Apple je prvi probio granicu od 1000€, to je tacno, i onda su i ostali odlucili da krenu istim putem. Van svake pameti je da Samsung nema aktuelni flagship mob za ispod 1000€.

Iphone 11 pro max kolko se secam kad je izasao na oglasima je bio cak 1600-1700e sta duplo jeftiniji.Sad je na oglasu oko 1000e.

A sve je krenulo od rasta cene apple uređaja , kao što sam pisao tamo u toj temi. Posle njih svi kreću sa dizanjem cena i kao što sam tada napisao midranger telefoni su preuzeli cenu flagshipova .. ovo ludilo će kad tad stati , pitanje je vremena.

Za 1500e čovek može da uzme laptop da se smrzne , kakvo crno parče stakla sa kamerom koja je ista x godina unazad.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

A sve je krenulo od rasta cene apple uređaja , kao što sam pisao tamo u toj temi. Posle njih svi kreću sa dizanjem cena i kao što sam tada napisao midranger telefoni su preuzeli cenu flagshipova .. ovo ludilo će kad tad stati , pitanje je vremena.

Za 1500e čovek može da uzme laptop da se smrzne , kakvo crno parče stakla sa kamerom koja je ista x godina unazad.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Nemoj tako ima i malo aluminijuma [emoji23][emoji23][emoji23]

Ove cene ce ostati jos 2 godine, pa ce telefoni na preklop zauzeti rang od 1500 do 2000e, a ovi obicni ce lagano padati. Rekose neki analiticari, ne bi me cudilo da su u pravu.

Nijedan tel ne opravdava cenu od 1500e ali bukvalno nijedan osim limited gold edition. Nemojte misliti da ce se ultra prodavati i u svetu tako dobro. Kada sam video ove semplove fotki razocarao sam se,nemam drugu rec, a to im je glavni adut za toliku cenu,. Po meni cist promasaj ali videcemo

[QUOTE=rix;Ne lupaj s10 plus je zvanicna cena kad je izasao 120tak hiljada.

Hoću da kažem da je do nedavno flagship bio 800 eur, srednja klasa 400. Sad je flagship 1500, srednja klasa 1000. Pa *mjau**mjau**mjau**mjau*mumater :(

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Vas kao po ušima da lupaju da kupite tel [emoji849]

Kad bi preskočili par modela, znaš kako bi im lepo krenula cena nazad [emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Aj se ti prvi odupri [emoji23]

Nazad
Vrh Dno