Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Mrzi me da izlazim sad napolje, mokra mi kosa, ovo sam slikao sa prozora. U stanu nema apsolutno nikakve razlike, tj mozda je cak i svjetlije nijansu u auto photo, nego u night mode. Nekako mi se cini da je kod tebe razlika bas izrazena, kod mene nije toliko ni blizu. Probacu sutra vece. Hvala ti na pomoci.

Mrzi me da izlazim sad napolje, mokra mi kosa, ovo sam slikao sa prozora. U stanu nema apsolutno nikakve razlike, tj mozda je cak i svjetlije nijansu u auto photo, nego u night mode. Nekako mi se cini da je kod tebe razlika bas izrazena, kod mene nije toliko ni blizu. Probacu sutra vece. Hvala ti na pomoci.
Vidiš ovaj mjesec tu,kao u donji desni ugao,on kad je upaljen isto mu je potrebno par sekundi da opali sliku ali ne znam koja mu je funkcija jer praktično je ista slika sa i bez toga. Tek kad uključim noćni režim onda bude to ono pravo.

Prilozi

• Screenshot_20220117-010839_Camera.jpg
    Screenshot_20220117-010839_Camera.jpg
    46.6 KB · Pregleda: 43
Vidim, samo kod mene nije tako. Izgleda da kod mene photo mod osvjetli poprilicno, pa onda razlika ne bude tako izrazena. Ili night mod podbacuje, jer mi izgleda da su tvoje fotke prilicno svjetlije nego kod mene.

HMM ja bih rekao da mi je cak kraca baterija sa 12-com. Nisam radio hard reset, mrsko mi je da vracam sve app, a i za aktivaciju nekih moram van kuce...

Šta je onda po vama dobit od A12 na osnovu ovih par dana korišćenja?
Čisto da znamo pa da razmislimo da li ići na A12.

Znači ništa korisno od A12?

Ima li šanse da ovaj telefon dobije podršku za e-sim?

Ništa specijalno korisno, ali i nikakvi problemi za sad. Odradiš update radi reda i koristiš kao i pre. To i jeste poenta dobrog telefona...

Ja sam i dalje na Lolipopu, radi savrseno, necu da menjam

Šta to radi na Lollipop?? Tipa Galaxy S6 iz 2015.?

Mislim da se šali @beyondtime . Da svi razmišljamo u smeru da su apgredi beznačajni i dalje bi bili na pomenutom lolipopu.

Posle tri punjenja, meni definitivno krace drzi baretija...

Probacu, vratio na fabr. pa sa pise da uci....

Ovi polupanderi iz mts-a i dalje ne pustaju apdejt.

ja sam ga kupio u slobodnoj prodaji i nisam dobio update a imam i mts i a1 karticu:mad:

Ja imam F verziju preko Telenora, jos nista. G je bese ona sa snapdragon-om?

A o cemu da pisemo, koliko traje baterija i da li se greje pri zahtevnom koriscenju? To je ispisano 170x do sad.
Veliki apdejt je jednom godisnje, ako vam se ne cita vi preskocite ili pisite o SoT-u.

Pa ono ako nema o čemu da se piše, daj bilo šta, jel to ta logika?

Stigao update i za G780F preko MTS.

Ja sam u potrazi sa telefonom i pratim s21, s20fe, s22fe i tako sam skontao da nekoliko dana kad god udjem procitam samo kad je ko dobio update i na kojoj je mrezi.
Zato sam tako i napisao, kako da odlučim koji telefon cu da uzmem ako se samo piše o tome :D

Pa najbolje da posle godinu i po dana od izlaska ovog modela pisemo kakav je. Prelistas prethodne strane pa vidis, ima sve sto te zanima.

Inace, A12 doneo neke lepse animacije. Od ove palete boja sam vise ocekivao, mogli su sa vise nijansi to da srede, al aj sta sad. Za sad nemam nekih problema.

Ja sam u potrazi sa telefonom i pratim s21, s20fe, s22fe i tako sam skontao da nekoliko dana kad god udjem procitam samo kad je ko dobio update i na kojoj je mrezi.
Zato sam tako i napisao, kako da odlučim koji telefon cu da uzmem ako se samo piše o tome :D
ja ga imam par meseci i stvarno sam zadovoljan sa njime
sa SD om je , ne greje se kao prethodni Samsung telefoni sa Exyjem , baterija dobra , kad sam ceo dan na netu wifi i 4g kako koje uhvatim , zbog klinca sam instalirao pubg , zagreje malo ali nista strasno , brz je , dobre fotke pravi ali ne kao Iphone , presao sam sa Iphona na Samsung - vratio se Samsungu , jedino sto bih jos veci ekran , pa razmatram koju akrobatiku da ucinim i kupim S22Ultra , a dan zavrsim sa 30 - 40% baterije
za S20FE sve preporuke sa moje strane , pogotovo ako je SD
jos uvek sam na A 11 , nisam dobio update

Plasticni telefoni su na dodir manje vruci od staklenih, jer plastika ne moze da preuzme toplotu kao staklo ili aluminijum. Pa se zbog toga cini da se manje griju, ali naprotiv, unutra su komponente toplije nego kod telefona sa staklenim ledjima.

Nazad
Vrh Dno