Cekaj, ti imas i onu futrolu na preklop + staklo ?Meni je Panzer glass odličan, mnogo se manje masti od fabričke folije, nikakve probleme sa touch nisam primetio.
Ja sam u početku koristio Microsoft Launcher, i Google Phone i Messeges aplikacije, ali sam se brzo privikao na Samsung.jeste li stavljali neke launchere i kako radi sa njima
hvala
nekad zaglupi google ali se brzo sredi , probaj sutra posle reseta da se ulogujesX puta sam do sada resetovao na fabricko, i nista. Jedino sto je pomoglo je sto sam pre neki dan bekapovao podatke satel preko sams.app na comp, pa sada vratio i sve radi. Konektovao se na gmail, gplay...ali prvi put ovo da vidim. Kao da su se izgubili parametri za google.
Ja ne nađoh ni jedan nov ispod 415e i to su sve bili sa exynos procesorima.Kod nas se na oglasima može naći za sličnu cenu, dual sim.
Ja sam kupio na oglasima za 400eur SD varijantu (telefon sa Telenora). Šta znam, po meni 30-40eur razlike nije vredno gimnastike ni rizika.Ja ne nađoh ni jedan nov ispod 415e i to su sve bili sa exynos procesorima.
Verovatno koriscen? Mislim, sumnjam da je bio u kutiji...Ja sam kupio na oglasima za 400eur SD varijantu (telefon sa Telenora). Šta znam, po meni 30-40eur razlike nije vredno gimnastike ni rizika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari