Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Oduvek sam mislio da te fabričke folije treba odmah skinuti, zajedno sa ostalim folijama za pakovanje :)

Slazem se :) ...od zastite, neka maska koja ne menja oblik telefona i to je to !

Ja sam sada stavio nekakvu tanku foliju. Malo je skuplja (oko 2500din), ali zadovoljan sam. Zaštitno staklo ne volim na telefonu. Na prethodnom nisam imao zaštitu, sve bilo OK, ali ipak posle dve godine kao da je nestao onaj oleophobic premaz, što me je opet nerviralo :)

Kod mene na obe varijante bez folije naravno pa je opet test pokazao šta ne treba :)

Pošto ne primećuješ u praksi, onda nije ni bitno.
Može biti i da ja nisam lepo testirao, ali potpuno svejedno kad ne smeta...

Meni je Panzer glass odličan, mnogo se manje masti od fabričke folije, nikakve probleme sa touch nisam primetio.

jeste li stavljali neke launchere i kako radi sa njima
hvala

Nije na preklop, običan silicon case. Žena koristi tu preklopnu. :)

jeste li stavljali neke launchere i kako radi sa njima
hvala
Ja sam u početku koristio Microsoft Launcher, i Google Phone i Messeges aplikacije, ali sam se brzo privikao na Samsung.

Poslednja izmena:
Koristi li neko Gcam?

Pomoc, sad vratih tel na fabricko i krenem ispocetka i stalno mi izbacuje gresku na prijavljivanju gmaila, ne mogu da se zakacim ni na google play, i nista da update ? Zna li neko neko resenje ? Hvala

Uradi opet f.reset bez da kreces u podesavanja i logovanje u gmail, to uradi sutra... Ne garantujem da ce ti ovaj savet pomoci, ali meni je pomogao i sa gmailom i sa instagramom...

X puta sam do sada resetovao na fabricko, i nista. Jedino sto je pomoglo je sto sam pre neki dan bekapovao podatke satel preko sams.app na comp, pa sada vratio i sve radi. Konektovao se na gmail, gplay...ali prvi put ovo da vidim. Kao da su se izgubili parametri za google.

X puta sam do sada resetovao na fabricko, i nista. Jedino sto je pomoglo je sto sam pre neki dan bekapovao podatke satel preko sams.app na comp, pa sada vratio i sve radi. Konektovao se na gmail, gplay...ali prvi put ovo da vidim. Kao da su se izgubili parametri za google.
nekad zaglupi google ali se brzo sredi , probaj sutra posle reseta da se ulogujes

Posle 7 godina koriscenja galaxy mege 6.3 i ja se podnovio sa s20 fe dragon edition 8/256, prelep telefon, kamere vrhunske nema sta, svidja mi se kako izgleda i funkcionise one ui, dosta izbirljiv covek sam al za sad nijednu manu nisam mogao naci(osim rupe na ekranu al ok), sa cenom oko 450e ovo gazi uzduz i popreko edge 20 pro, zvuk je isto jak i prijatan dosta pomaze dual speakers a ogromna razlika koju nisam mislio da ce je imati je zvuk na wireless bubice sony wf700, da kazemo sa mega 6.3 zvuk je bio 7.5/10 sad je 9.8/10. Ko razmislja da uzme ko ja edge 20 pro pogresice to je savet od mene, em dobijate prelep telefon, vrhunske kamere sa OIS na glavnoj, dual spikere, vodootporan, wireless charging...

Danas stigao update od nesto vise od 1 giga, bas su se potrudili.

Ima li ko iskustva sa ovim telefonom sa Američkog tržišta, SD verzija. Zet bi narednog meseca trebao da dođe ovde na odmor iz US . Gledali smo tamo telefone po oglasima. Nov se može naći za oko 360-370 eura ali mi se ne sviđa što su single sim, bar ovi koje sam video. Ne znam da li su se prodavali ili prodaju u dual sim verziji.
Ima li još nešto na šta da obratim pažnju ako pazarim tamo?

Kod nas se na oglasima može naći za sličnu cenu, dual sim.

Proveri da l' su novi ili "renewed" !, ovde po oglasima ima dosta takvih iz US.

Nov u kutiji. Kupio sam 24.08. a u Telenoru je bio uzet 20.08. ili 21.08.
Na mobilnisvet je bio oglas i za malo manje novca, ali sam zakasnio. Exy verzija je bila i za 380eur.

Pre 4meseca uzeo S20FE 5G za 400E , neotvorena kutija , 128/6GB i zadovoljan sam sa telefonom !
Malo me velicina nervirala ali sam se vremenom navikao...

Dosadan si, imas svaki, svaki drugi dan na oglasima neotpakovan Snapdragon (LTE i 5G) 6/128 za do 400e, 8/128 za 430-440e i sa jednogodisnjom i sa dvogodisnjom (gigatron i sl. radnje, operateri) i bez.
Procitaj temu da znas sta da trazis i vozi na oglase

Da znas, jos kuka za ghost touch!? :rolleyes: a ne znam, da l' se neko zalio ovde ? mozda ga i ima al' u realnom koriscenju se ne primeti, zena bi mi pomenula sigurno da je provalila.
Jedino na sta moze da se covek pozali, to je ovaj virtual proximity, vidim kad razgovara da se upali ekran, ponekad nije cesto ! ona nije ni provalila, ali vidim ja sa strane.

Planiram kupiti ovaj telefon cena oko 430e sa snapdragon procesorom.Za 9ve pare tesko da ima bolji telefon.Kakvo je stanje sa SoT nakon zadnjeg update.

Nazad
Vrh Dno